Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
09.08.2022, 09:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2022, 09:55 przez Designer-Chems.)
Summer Sale at Designer-Chems
Up to 5 gram!
The sale only applies to the following products: A-PIHP, NEP, 3-FPM, Eutylone,
4F-MPH, 3-CMC, 6-APB, 3-FMA, 4-FMA, Bromazolam(Less), Kleferein, JHW-210, ADB-Butinaca, MDPHP-Freebase
Dont be to late and enjoy
www.designer-chems.com
- 50 euro 1 gram for free
- 100 euro 2 gram for free
- 150 euro 3 gram for free
- 200 euro 4 gram for free
- 250 euro 5 gram for free
Up to 5 gram!
The sale only applies to the following products: A-PIHP, NEP, 3-FPM, Eutylone,
4F-MPH, 3-CMC, 6-APB, 3-FMA, 4-FMA, Bromazolam(Less), Kleferein, JHW-210, ADB-Butinaca, MDPHP-Freebase
Dont be to late and enjoy
www.designer-chems.com
09.08.2022, 18:20
Moze przy nastepnym zamowieniu stestuje
btw. BROMAZOLAM tego czlowieka jest SWIETNy, a upierdala nawet konia
Desinger wielka piatka za wrzucenie bromazolamu w prochu do oferty, jest swietnie.
cyk ide zzajebac bucha z vapo
btw. BROMAZOLAM tego czlowieka jest SWIETNy, a upierdala nawet konia
Desinger wielka piatka za wrzucenie bromazolamu w prochu do oferty, jest swietnie.
cyk ide zzajebac bucha z vapo
09.08.2022, 18:48
Siema wszystkim!
Po wstępnym, chętnym przegrzebaniu forum mam wrażenie, że znalazłem właściwe dla się miejsce.
Na starcie podrzucę, że miecha temu zamawiałem z DC jotwuhe210, doszła mega szybko, chociaż gdzieś po przelaniu kasy przeszła mnie myśl, że nie będzie ani hajsu ani materiału. Doszło, dało radę. Dziś doszło po raz kolejny. Chyba prośba o lepsze pakowanie została wysłuchana, ****************wymoderowano***************
Jestem w pełni zadowolony i czuję, że pokuszę się o kolejne razy. Pytanie - Wy też macie takiego dziwnego wkręta, że polecony z NL z samarą pełną jakiegoś diobła to lada chwila jakiś dzwonek do drzwi?
Po wstępnym, chętnym przegrzebaniu forum mam wrażenie, że znalazłem właściwe dla się miejsce.
Na starcie podrzucę, że miecha temu zamawiałem z DC jotwuhe210, doszła mega szybko, chociaż gdzieś po przelaniu kasy przeszła mnie myśl, że nie będzie ani hajsu ani materiału. Doszło, dało radę. Dziś doszło po raz kolejny. Chyba prośba o lepsze pakowanie została wysłuchana, ****************wymoderowano***************
Jestem w pełni zadowolony i czuję, że pokuszę się o kolejne razy. Pytanie - Wy też macie takiego dziwnego wkręta, że polecony z NL z samarą pełną jakiegoś diobła to lada chwila jakiś dzwonek do drzwi?
Maniek napisał 09.08.2022, 19:06:
Proszę nie zdradzać szczegółów dotyczących pakowania i wysyłki.
Proszę nie zdradzać szczegółów dotyczących pakowania i wysyłki.
09.08.2022, 18:57
Nieraz tak mam, szczegolnie jak wracam ze skrzynek. Moze to schiza, MAM NADZIEJE, ale wole niwelowac przypal i byc przezorym. Desinger kozak sklep, polecam tego czlowieka!
12.08.2022, 16:56
Paka doszła w 4 dni robocze,pakowanie świetne,wszystko próżniowo.
Dodam że otrzymałem towar z duuużą nadwyżką,polecam!
Dodam że otrzymałem towar z duuużą nadwyżką,polecam!
06.09.2022, 09:08
Kontakt z wzorowyy bardzo szybko odpisuje na maile ✓
Rakiety latają szybko✓
Co do lotu paki idzie się z nim dogadać
Wszystko jest najbardziej na miejscu
Polecam V 😄
Rakiety latają szybko✓
Co do lotu paki idzie się z nim dogadać
Wszystko jest najbardziej na miejscu
Polecam V 😄
07.09.2022, 18:57
Mi właśnie też wylądował długo wyczekiwana rakieta, z pierwszą były jakieś problemy więc wysłali drugą, z zawartością wszystko się zgadzało, listem idzie szybciej niż kurierem
Jakość sortów kosa
2fdck piękne kryształy a bromek upierdala potężnie
Jakość sortów kosa
2fdck piękne kryształy a bromek upierdala potężnie