Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
14.03.2023, 15:11
Inferno koniecznie napisz ja sprawy się potoczyły z Designer-Chems .
Sam również chciałbym "przywitać się z V zamówieniem".
Sam również chciałbym "przywitać się z V zamówieniem".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
17.03.2023, 17:06
(19.10.2022, 12:31)PUDZILLA napisał(a): Odradzam zakupy w tym sklepie!!!
A więc zacznijmy od początku. Złożylem zamówienie dnia szóstego, płatność btc fee na maxa, więc w godzinach południowych płatność dotarła na konto.
Order:6958
"Note: hello, PUDZILLA is here, if possible, I would like to ask for a gratis to my order in the form of ETH-LAD, I promise hot reviews of both products on the Dopal forum, greetings to the team"
uzupełniono źlemój adres, jednakźe autozorientowałem się chwile po złożeniu zamówienia, napisałem mail z prośbą o korekte. i co? Niny to zrobił, choć...
Nawet adresu poprawnie nie potrafi nadawca wpisać? Numeru telefonu też nie było, gdybym nie skontaktował się z kurierem, to moglby ktos to w niepowołane ręcę.
yes yes my friend kurwa, wpisz se debilu tracking i jakie są dane
pakowanie też chujowe 2/10
w czwartek mi napisał o 18, że nie ma ethlad, ale wzamian tego zgodziłem sie na al-lady. więc na logike powinna być nadana
brzmi znajomo? prawda?
kontakt z vendorem jest strasznie dziwny, mozolny, czasami trzeba pisać kilka razy, bo typ nie potrafi odpowiedzieć na twoje pytania....
żedana
Designer-Chems jakie kurwa "już" jak ja od ciebie żadnego syfu nie pobierałem, a tym bardziej jakieś sample
Maniek KIEDY KURWA ZROZUMIECIE, ZE TEN SKURWYSYNNCISGLE OROWOKUJE A WY CHUJA SE Z TYM ROBICIE HUJ Z TAKIM MODERSTOREM
ostrzegałem
18.03.2023, 10:51
Designer-Chems
Thanks you very much for the samples!
I AM very happy with customer service and everything. Research chemicals from you are very high quality. I will definitely be ordering every few weeks/month.
Cheers! <3
Thanks you very much for the samples!
I AM very happy with customer service and everything. Research chemicals from you are very high quality. I will definitely be ordering every few weeks/month.
Cheers! <3
W dupach wam się pojebało. Co wy macie takie parcie na szkło żeby od razu dostawać odpowiedzi na pewnie głupie i notoryczne pytania.
Czego nie rozumiecie?
Chłopaki nie odpisują bo mają wolny dzień od pracy, a wy już chuja do dupy dostajecie.
Myślałem że to ja jestem narwany ale wy jesteście francuskie pieski i macie zbyt duże wymagania.
Poproscie vendorka o prywatny numer i trujcie mu dupę, jak spędza czas wolny z rodziną to na pewno mu się to spodoba cepy.
Pozdrawiam!
Hahahahhaha!
Czego nie rozumiecie?
Chłopaki nie odpisują bo mają wolny dzień od pracy, a wy już chuja do dupy dostajecie.
Myślałem że to ja jestem narwany ale wy jesteście francuskie pieski i macie zbyt duże wymagania.
Poproscie vendorka o prywatny numer i trujcie mu dupę, jak spędza czas wolny z rodziną to na pewno mu się to spodoba cepy.
Pozdrawiam!
Hahahahhaha!
26.03.2023, 00:40
@"olancucki" chyba Cie juz temat porobil i 'bycie narwanym', ktore zarzucasz innym, wlasnie wyszlo z Ciebie ze zdwojona sila. Nie rozumiem do kogo konkretnie piszesz, looknalem kilka postow wstecz i nie znalazlem niczego co mozna uznac by za adresata Twojego komentarzw - moze poza postem fiodor gdzie pisze o braku kontaktu kilka dni i zastanawia sie o co chodzi. Ty wyskakujesz jak Filip z konopii i ciskasz sie tak, jakby dzis ktos cos tu wrzucil w temacie. Bo rozumiem, ze dzien wolny, o ktorym wspominasz, to dzis. Ogarnij sie prosze, bo zaczynasz pojawiac sie w raporcie watchlist
YOUR ATTORNEY
26.03.2023, 01:40
Przecież ja tylko zartuje. A teraz płacze że śmiechu.. ale mnie to rozmieszylo, trolluje tylko! XD taki thrash talk dla zabawy.
Normalnie łzy mi ze śmiechu lecą, brzuch mnie boli hahaha hahahaahahha!
Normalnie łzy mi ze śmiechu lecą, brzuch mnie boli hahaha hahahaahahha!
Maniek napisał 26.03.2023, 08:34:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (znajduje się w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (znajduje się w każdym wątku na samym dole)
26.03.2023, 08:22
@"olancucki" wszyscy wiedza, ze jestes kabareciarz rodem z familiady. Wszyscy maja z Ciebie beke. Niemniej, ogarnij bajere bo robisz sie specjalnej troski - moze jak tak powiem to zrozumiesz. Bo na razie to masz zero kumania bazy
YOUR ATTORNEY