Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
27.04.2023, 18:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2023, 18:24 przez Wargod2633.)
No wisze kolego ale V nabrał wody w usta
I na reship nastepne pół miesiąca 😃
No jeśli utracona, to by w aplikacji nie wisiala ze w drodze chyba, sam nie wiem zbyt wiele stresu mnie to kosztuje..
I na reship nastepne pół miesiąca 😃
No jeśli utracona, to by w aplikacji nie wisiala ze w drodze chyba, sam nie wiem zbyt wiele stresu mnie to kosztuje..
27.04.2023, 18:36
Wargod2633
Słuchaj,ja tam nie jestem specjalistą od statusów, ale na zdrowy chłopski rozum, jeśli paka od tygodnia jest w kraju doręczenia jednak nie w twoich rękach, to dla mnie jest jasne, że zestrzelona.
Słuchaj,ja tam nie jestem specjalistą od statusów, ale na zdrowy chłopski rozum, jeśli paka od tygodnia jest w kraju doręczenia jednak nie w twoich rękach, to dla mnie jest jasne, że zestrzelona.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.04.2023, 18:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2023, 18:53 przez Wargod2633.)
Nie no nie od tygodnia., od dwóch dni
Mialem cicha nadzieję ze nie, ale pewnie masz racje. Ale chujnia pierwszy rzut i wtopa....
Mialem cicha nadzieję ze nie, ale pewnie masz racje. Ale chujnia pierwszy rzut i wtopa....
Wargod2633 Nie wiem jaka firma leci paka, ale kiedyś w tej 1 z bardziej znanych pokazywało 2 kraje dalej niż była (od poludnia), a po 4 godz. Była do odbioru w PL (na północy). Natomiast ten sam trak 3 dni w jednym małym kraju, więc jeszcze bym nie panikował.
27.04.2023, 20:10
Wargod2633 ja bym wyczyścił chatę na wszelki wypadek, lepiej spać spokojnie niż później żałować że czegoś się nie zrobiło
27.04.2023, 20:16
ProducentRC zgadza się, jeśli coś masz lub mieszkasz z kimś kto może coś mieć to lepiej być przygotowanym, szczególnie w takiej sytuacji, mimo że z trackami to różne błędy sa w wielu firmach
27.04.2023, 22:22
Troche zioła i torby po ziole wszedzie na chacie leza torby po ziole nie wiem co to za mania ale gdzie nie zajrze to cos jest. No i garaż ... Ale zaraz wjazd ? Ale by sie porobiło.
Wargod2633
Siemka! Moja paka też stała. Bałem się że nie przeszła skanowania przez celników na granicach. Ale już poszła. Miała być jakoś przedwczoraj ale dopiero jedzie z sortowni do mnie do KRK.
Nie wiem jak u Ciebie ale może być też tak że jeszcze wpadnie normalnie do Ciebie paczucha.
Spóźniają się po prostu te firmy też. Mi Designer-Chems napisali że czasami są opóźnienia i że to jest normalne. Następnym razem jak będę zamawiał to poproszę o wysyłkę UPS bo najszybciej mi szło.
Pozdrawiam!
Siemka! Moja paka też stała. Bałem się że nie przeszła skanowania przez celników na granicach. Ale już poszła. Miała być jakoś przedwczoraj ale dopiero jedzie z sortowni do mnie do KRK.
Nie wiem jak u Ciebie ale może być też tak że jeszcze wpadnie normalnie do Ciebie paczucha.
Spóźniają się po prostu te firmy też. Mi Designer-Chems napisali że czasami są opóźnienia i że to jest normalne. Następnym razem jak będę zamawiał to poproszę o wysyłkę UPS bo najszybciej mi szło.
Pozdrawiam!
Wargod2633 na wszelki wypadek radzilbym posprzatac chate dopoki masz czas, jak ci nie dojdzie do, dajmy na to, 3-4 maja, to pisz do vendora
powodzenia zycze
powodzenia zycze
28.04.2023, 01:35
U mnie ****kilka dni**** doba leci od zamowienia ***********wjechala paczuszka do pl minela moje rejony i do wwa wywalilo,ale czekamy wkoncu przyjdzie
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.