Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Modafinil - Opinie o produkcie
04.10.2024, 09:10
Pierwszy raz z substancją. Wypoczęty, wyspany, bez ćpania od około miesiąca wrzuciłem około 200mg przed pracą. Czułem jak weszło, bo pojawiła się taka trochę fetowa zajawka i wkrętka na pracę, ale bez ućpania. Bardzo subtelnie a zarazem wyraźnie działało.
Po paru godzinach dorzuciłem 100mg około i to był chyba błąd, bo po jakimś czasie pojawiła się lekka drażliwość i delikatnie ściskanie w klatce, ale bez tragedii.
Podoba mi się to.
Co najlepsze w dzień testów o 17 już jadłem klefa. Wczoraj dzień dochodzenia do siebie, a dziś w pracy takie klefowe wypompowywanie, brak chęci, stoisz i nic się nie chce. Zarzuciłem około 100/200 na oko modafinilu i wróciła chęć do pracy i poprawiło się samopoczucie
Postać białego proszku w smaku żaden, jakby się piasek jadło. Nie trzeba nawet popijać.
Dzięki za sampel Pac!😁
Po paru godzinach dorzuciłem 100mg około i to był chyba błąd, bo po jakimś czasie pojawiła się lekka drażliwość i delikatnie ściskanie w klatce, ale bez tragedii.
Podoba mi się to.
Co najlepsze w dzień testów o 17 już jadłem klefa. Wczoraj dzień dochodzenia do siebie, a dziś w pracy takie klefowe wypompowywanie, brak chęci, stoisz i nic się nie chce. Zarzuciłem około 100/200 na oko modafinilu i wróciła chęć do pracy i poprawiło się samopoczucie
Postać białego proszku w smaku żaden, jakby się piasek jadło. Nie trzeba nawet popijać.
Dzięki za sampel Pac!😁