Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie
@"olenucki"
Wygląda jak alfa w mixie z... szafranem.
Szafran to świetna rzecz, ale droga – najlepszej jakości pyłek potrafi przebijać cenę złota czy platyny.
W teorii wszystko wygląda pięknie.
Nie wszystko złoto, co się świeci, więc pisząc z innej perspektywy, czasem kolorowe sorty mogą nawet "klepać" (pytanie, jakim kosztem, bo kolor może sugerować zanieczyszczenia).
Spotkałem się z podobnym sortem deklarowanym lub podpisywanym jako alfa. Miałem podobne odczucia.
Bliżej było mi w ocenie do MDPHP, tylko z przewagą noradrenaliny.
To tylko moja wizualna analogia i moje wtrącenie do tego, co napisał nonoanon.
Czekam na jakąś szerszą opinię, która dostarczy więcej elementów ocennych. Na chwilę obecną to produkt z dużym znakiem zapytania...
Nawiązując do dzisiejszego meczu Polska - Litwa, musimy czekać, licząc, że tak jak gra naszej reprezentacji,
ten produkt się "rozkręci".
Wygląda jak alfa w mixie z... szafranem.
Szafran to świetna rzecz, ale droga – najlepszej jakości pyłek potrafi przebijać cenę złota czy platyny.
W teorii wszystko wygląda pięknie.
Nie wszystko złoto, co się świeci, więc pisząc z innej perspektywy, czasem kolorowe sorty mogą nawet "klepać" (pytanie, jakim kosztem, bo kolor może sugerować zanieczyszczenia).
Spotkałem się z podobnym sortem deklarowanym lub podpisywanym jako alfa. Miałem podobne odczucia.
Bliżej było mi w ocenie do MDPHP, tylko z przewagą noradrenaliny.
To tylko moja wizualna analogia i moje wtrącenie do tego, co napisał nonoanon.
Czekam na jakąś szerszą opinię, która dostarczy więcej elementów ocennych. Na chwilę obecną to produkt z dużym znakiem zapytania...
Nawiązując do dzisiejszego meczu Polska - Litwa, musimy czekać, licząc, że tak jak gra naszej reprezentacji,
ten produkt się "rozkręci".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !