Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
(09.12.2024, 06:01)kot_kreskowy napisał(a): Czeslawo
Tak jak napisałem, każdy kolejny chwalebny post będzie napierdalany, i nie ma znaczenia kto go napisze.
Wspierasz oszusta, zlodzieja i manipulanta to spodziewaj się krytyki.
Ale przecież ja nie mam argumentów i się tylko przypierdalam XDDDD
Wytrzeźiwałeś ? To dobrze.
Powiedz czy dla ciebie chwalebne posty o tym sklepie = to to samo co opinia o produkcie i napisanie, żeby każdy był czujny ?
Pisanie, że jakieś sample za opinie wziąłem to czyste skurwysyństwo i kłamstwo, NIGDY NIE PISAŁEM OPINI ZA SAMPLE ? BRZYDZĘ SIE CZYMŚ TAKIM, CZY TO ROZUMIESZ CZŁOWKIEKU ???
ZAMÓWIŁEM NA PRÓBĘ NEPA, BO NIGDZIE NIE BYŁO , NAPISAŁEM, ŻE ŚREDNI TEMAT I TO UWAŻASZ ZA CHAEBNE TEKSTY Z MOJEJ STRONY ? DOSTAŁEM PO 0.5G FETY I 3CMC TO NIC NIE CHALWIŁEM TYLKO DAŁEM OCENĘ W SKALI 1-10.
PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ TO CO NAPISAŁEM, BO TO WYDAJE SIĘ ŚMNIESZNE Z TWOJEJ STRONY, BO NIBY JESTEŚ KUMATY GOŚĆ A NIE WIEM Z JAKIEJ MOTYWACJI SIĘ DO MNIE PRZYJEBŁEŚ ?
MOŻE KTOŚ TOBIE ZAPŁACIŁ ZA PRÓBĘ DYSKREDYTACJI MNIE I INNYCH W TYM TEMACIE ??NIE WIEM ALE LUDZIE RÓZNIE MÓWIĄ, NIE WNIKAM...
KOMUŚ COŚ ZARZUCASZ, KŁAMIESZ MANIPULUJESZ W TEJ KWESTII, NIC NIE ZAMAWIASZ TUTAJ TO PO CHOLERE W TEMACIE TEGO SKLEPU SIĘ WYPOWIADASZ ? CZUJESZ POWOŁANIE ?
JESTEŚ ZWYKŁYM UŻYTKOWNIKIEM JAK JAK I INNI, CZY KTOŚ MA 50 REPUTACJI, 500 CZY 5000 TO MA TE SAME PRAWA TU NA FORUM !!!
NIGDY NIE WYKORZYSTUJE TEGO, ŻE JESTEM TU DŁUGO I MAM ZAUFANIE LUDZI, ABY ICH POUCZAĆ I DAWAĆ SOBIE JAKIEŚ NIE PISANE PRAWO BYCIA MENTOREM I CENZOREM, NIE TE CZASY CHŁOPIE....
JESZCZE RAZ DLA WSZYSTKICH NIKOGO NIE ZACHĘCAM, NIKOGO NIE ZNIĘCHECAM,
DAJE OPINIE TEGO CO PRZYSZŁO I TYLE, KAŻDY PODEJMUJE DECYZJE SAMODZIELNIE I TYLE MAM DO POWIEDZENIA.
Nie będę zamawiał gdzie chce i ile chcę nikogo to nie jest sprawa, tylko moja, będą ludzie chcieli opinie to je tu wrzucę, proste.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.12.2024, 22:45
Sklep działa potwierdzam koleżka zamawia od nich regularnie fete i dolatuje .
10.12.2024, 06:42
(09.12.2024, 07:08)kot_kreskowy napisał(a): Jasne, każdy ma prawo wydać pieniądze gdzie chce i również każdy ma prawo pisać co uważa jak ktoś wspiera kurwstwo.Tylko, że nadal nic nie macie na typa poza tym, że ktoś tam napisał, że ktoś tam gadał z v i vendor napisał per ona. A i, że gdzieś napisał, że bierze towar z Anglii.
Bo z sergiuszami nie macie problemu cisnąć a tu macie podwójny standard.
Kabaret
I to ja mam zastanowić się nad swoim zachowaniem?
Mam się spokojnie przyglądać jak wspieracie kurwy?
Mam milczeć gdy to widzę?
XD
I... To wszystko.
Ja nigdzie nie napisałem zamawiaj ale fajnie wygląda ta krucjata w której za friko podbijanie temat vendorowi.
Jeszcze raz - nie ma na rynku vendora z czystymi rękoma.
4 godzin(y) temu
Zaloze sie jak by sie tu pojawil i byly by sample to Ci co najwiecej gadaja pierwsi by sie zglosili
1 godzinę temu
Ja widzę że jede pan już konkretną jałmużnę tutaj otrzymał
Be objective and honest.