Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
21.11.2024, 23:14
DarkSonia chodzi Ci o sampelki?
Pewnie, że jak bym dostał to bym pewnie też przetestował po takiej przerwie od stimów i euforyków
Chociaż trochę się zmieniło ostatnimi czasy u mnie i już nie wale co popadnie
Ja zawsze chętnie z stymulantami tylko moje opinie nie będą o stymulantach adekwatne do innych ze względu na moje nadciśnienie i inne. Zawsze u mnie będzie większe ciśnienie, bardziej łapy będą latać, będę się bardziej pocić
Pewnie, że jak bym dostał to bym pewnie też przetestował po takiej przerwie od stimów i euforyków
Chociaż trochę się zmieniło ostatnimi czasy u mnie i już nie wale co popadnie
Ja zawsze chętnie z stymulantami tylko moje opinie nie będą o stymulantach adekwatne do innych ze względu na moje nadciśnienie i inne. Zawsze u mnie będzie większe ciśnienie, bardziej łapy będą latać, będę się bardziej pocić
Wczoraj, 00:46
(21.11.2024, 15:28)DarkSonia napisał(a): no wynalazki wielu ludziom nie służą ...
jestem ciekawa tego 4BMC jak cholera, ale wątpie że to się na dzielnicy przyjmie.
No chyba, że nikomu nic nie powiesz, albo ciśniesz kit - że to prawilny Mefedron...
gdybym była dilerem to chciała bym "zdrowego" ćpuna jakkolwiek to brzmi,
który przyjdzie do mnie wieczorem po towar, jutro, pojutrze i najlepiej codziennie...
niż typa który ma na wyjebaniu nerki i rozjebany nos, bo hajs sie krecić musi.
miałem okazję próbowac bmc jak blacku jeszcze je miał i nie wcisniesz komuś, kto się trochę zna, że bmc to mmc, o wiele bardziej gryzie w nos i też ma ciut inny zapach
ale bombki z tego fajnie działają, nie widać bardzo po oczach, a takie 200-250mg w bombce jest całkiem fajne do piwka i wyjscia na miasto bez krzywych akcji
Wczoraj, 00:57
O i to jest podejście , do piwka , bez krzywych akcji a nie żeby się tylko upierdolić i latać szczeną na boki
Takie zastosowanie to jak najbardziej.
Choć tam czytam, że przyjemnie wchodzi, tutaj że o wiele bardziej gryzie to już sam nie wiem. Pewnie jest to też zależne od organizmu.
Takie zastosowanie to jak najbardziej.
Choć tam czytam, że przyjemnie wchodzi, tutaj że o wiele bardziej gryzie to już sam nie wiem. Pewnie jest to też zależne od organizmu.
Inferno masz wyjaśnione, że per nos o wiele bardziej gryzie, a przyjemnie wchodzi bombkami per oral
I zdecydowanie nie zawsze trzeba się upierdolić, nie trzeba zawsze być typowym ziomixem, a można trochę ocieplić wizerunek amatorów rozmaitych chemikaliów xd
I zdecydowanie nie zawsze trzeba się upierdolić, nie trzeba zawsze być typowym ziomixem, a można trochę ocieplić wizerunek amatorów rozmaitych chemikaliów xd
Wczoraj, 01:08
Tak ale ja czytałem na innym forum o tym i pisali że sniff przyjemnie wchodzi dlatego napisałem bo już sam nie wiem
Pewnie w następnym tygodniu się dowiemy od naszych już userów jak to gryzie
Pewnie w następnym tygodniu się dowiemy od naszych już userów jak to gryzie
Dziczek no co ogarnięty vendor albo dostanie informacje to wtedy weryfikuje ludzi po mailu - bo przecież możesz nawet nie mieć tu konta, zobaczyć adres email sklepu i maila pisać że Ty to ten i ten i już.
Wątpię żeby była kiedyś taka sytuacja, że ktoś założył konto i od razu napisał i dostał sampla choć czemu nie, niby zasad żadnych nie ma odgórnych(?)
Wątpię żeby była kiedyś taka sytuacja, że ktoś założył konto i od razu napisał i dostał sampla choć czemu nie, niby zasad żadnych nie ma odgórnych(?)