Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
28.04.2023, 05:43
Ok, widze ze nie ma co sie podniecać czekam na spokojnie jeszcze tydzien, no i porzadki 😏 dzięki chłopaki, zdam relacje co i jak.
28.04.2023, 09:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2023, 09:30 przez voice.of.voiceless.)
Wargod2633 mowiles ze miejsce docelowe to DE? otoz funcaps przestal wysylac do jiemiec juz pol roku temu, chemicalplanet z poltorej roku temu, teraz nikt nie wysyla rc do niemiec (chyba ze jeszcze tych legalnych, ledwo klepiących, o ile juz wszystkiego nie pobanowali), holendrzy boją sie wysyłać za granicę, co z tego wynika? Otóż co jakiś czas vendorzy otwierają i zamykają się na wysyłki po za swój kraj gdzie to legalne, a bo tu problem z przewoznikami, w koncu z kurierow robi sie dilerów, a tu hospitalizacje albo zgony przez towar zza granicy (przyklad therealrc i analogi etazenu), robi się gorąco, to służby gaszą pożar, kminisz? A paczka In Transit może oznaczać to, że została zatrzymana do kontroli przez służby, które wiedzą od kogo to wychodzi, predator jak wysyłał to nie dość, że takie samo pakowanie wiecznie, to z tego samego miejsca XD! Nie chcę Cię straszyć, ale z logicznego punktu widzenia są dwie opcję, jedną już wymieniłem, a druga jest taka, że twoją paczką grają w baseball na sortowni i nie zdążyli jej przeskanować, że na tej sortowni już jest, tak wiem, brzmi surrealistycznie, ale pracowałem na sortowni dpd, i tam sie uprawia wrestling z paczkami
w dojczach bardzo szybko regulują luki w prawie narkotykowym, oraz konsekwentnie działają w tych sprawach, temu również wielu vendorów na swoich stronach ma dział SHIPPING TO GERMANY w którym są dwa trzy produkty
bądź gotowy na wszystko
w dojczach bardzo szybko regulują luki w prawie narkotykowym, oraz konsekwentnie działają w tych sprawach, temu również wielu vendorów na swoich stronach ma dział SHIPPING TO GERMANY w którym są dwa trzy produkty
bądź gotowy na wszystko
28.04.2023, 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2023, 12:29 przez Wargod2633.)
No to pieknie... Ten tez jak mu napisalem ze paczka utknęła, to sie nie odzywa od 2 dni jak tu byc spokojnym
Wiem że to naiwne ale nie jest tak ze zatrzymują to jest monit o tym ze celni zatrzymali ?
Straszyc nie musisz, caly chodze obsrany od kiedy przekroczyla granice i utknęła 😏
A pod nosem mam ziomeczka z krajówka ogolnie ze wszystkim to zachciało sie eksperymentów jprdl...
Wiem że to naiwne ale nie jest tak ze zatrzymują to jest monit o tym ze celni zatrzymali ?
Straszyc nie musisz, caly chodze obsrany od kiedy przekroczyla granice i utknęła 😏
A pod nosem mam ziomeczka z krajówka ogolnie ze wszystkim to zachciało sie eksperymentów jprdl...
28.04.2023, 12:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2023, 12:34 przez voice.of.voiceless.)
Wargod2633 zależy od wielu czynników, jakbyś zamówił kilo materiałów do stworzenia IED to by mogła taka informacja się pojawić, a może specjalnie jest in transit, bo jeszcze jej nie sprawdzili, by ruszyć za pare dni i na gorącym przy odbiorze hapsnąć. Wiesz to DPD, paczka może leżeć nawet pod taśmociągiem. Ja miałem pare lat temu (od preda niestety) dłuuugo in transit w dojczach, z 10 dni chyba, a po roku dostałem wezwanie na psy. Takie info o tym, wracając, na 99% ma InPost, ale pewny do końca nie jestem, proszę kogokolwiek, kto ma więcej wiedzy odemnie w tym temacie o wypowiedzenie się.
Beeniepatu coś wiedział będzie
Beeniepatu coś wiedział będzie
28.04.2023, 14:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2023, 14:47 przez Wargod2633.)
Na stronie z trackiem znalazlem to ******************* mądry jesteś, że podajesz takie szczegóły swojej paczki? **************
Wyslano ******szczegóły wysyłki******* o 4 rano a dotarla do niemiec przed 17
A tu dhl post
Caly czas idzie, to co oni sie tam zastanawiają, zapukali by juz w drzwi. Chociaż spokojny leb bym miał.
Mysle że to wiecej niz pewne. Skoro holandua odnotowała iz paczka dotarla do de. A Niemcy udają ze jej nie ma, samo mowi za siebie.
Wyslano ******szczegóły wysyłki******* o 4 rano a dotarla do niemiec przed 17
A tu dhl post
Caly czas idzie, to co oni sie tam zastanawiają, zapukali by juz w drzwi. Chociaż spokojny leb bym miał.
Mysle że to wiecej niz pewne. Skoro holandua odnotowała iz paczka dotarla do de. A Niemcy udają ze jej nie ma, samo mowi za siebie.
28.04.2023, 17:07
Moja już jest bezpieczna i czeka na poczcie. XD jutro ja sobie odbiorę przed pracą, ale zajebiście.
Wargod2633
Daj znać jak u Ciebie.
Wargod2633
Daj znać jak u Ciebie.
28.04.2023, 18:42
Wargod2633 trafiona paczka nigdy nie bedzie miala statusu takiego, zebys od razu wiedzial, ze wpadla. Moze wisiec pod wieloma zupelnie niezwiazanymi z problemem statusami. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Takie sytuacje to ryzyko, ktore musisz zaakceptowac, jesli bawisz sie w taki sposob.
Co do chodzenia obsranym, to mozesz spokojnie trzymac higiene w ryzach. Twoje tematy, ktore zostaly powiniete (o ile), nie sa jedyne. Zeby zbadac co to faktycznie jest, musisz poczekac w kolejce. A ta zarzadza NFZ, lub insze cos 😎
Co do chodzenia obsranym, to mozesz spokojnie trzymac higiene w ryzach. Twoje tematy, ktore zostaly powiniete (o ile), nie sa jedyne. Zeby zbadac co to faktycznie jest, musisz poczekac w kolejce. A ta zarzadza NFZ, lub insze cos 😎
YOUR ATTORNEY
Jest gołąb od Designer-Chems dolecial (5x0.6gsample) 3fma czesa beret tak samo jak i reszta odczynnikow polecam!
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.