Konkurs - kalendarz 2023r
20.01.2023, 00:10
Witamy
Zapraszamy do kolejnego konkursu dla wszystkich uzytkownikow forum Dopal.org. 

Konkurs polega na zaprojektowaniu kalendarzu, który moglby ozdobic nasze sciany, jednoczesnie moglby byc reklama dla forum 

Zasady konkursu:
- projekt kalendarzu moze zawierac dowolny szablon / wzor (w interenecie jest mnostwo projektow wiec liczymy ze znajdziecie ciekawe pomysly)
- kalendarz musi zawierac grafike ( w tym wypadku moze byc wlasna lub przerobiona tak aby spelniala dalsze zasady konkursu)
- grafika musi zawierac nazwe forum ( dopal.org )
- grafika musi zawierac co najmniej dwie (pelne) nazwy sklepow z forum dopal.org ( np. Escobar.store , White-Elephant-RC.com , Rccartel.com itd )
- ilosc projektow na uzytkownika nie jest ograniczona ( liczymy na kreatywnosc wiec mozna wrzucac dowolna ilosc projektow)
Najlepsze pomysly zostana nagrodzone:
1. miejsce - 20g oraz wszystkie probki naszych produktow.
2. miejsce - 15g
3. miejsce - 10g
Zakonczenie konkursu - 21.02.2023r
Pozdrawiamy.
Sklep nie współpracuje z monopolem, który jest stosowany na dopek.org
Jesteśmy przeciwko stosowania takiej nie uczciwej konkurencji i prowadzenia komunistycznej manipulacji, która tam się odbywa.
Jesteśmy przeciwko stosowania takiej nie uczciwej konkurencji i prowadzenia komunistycznej manipulacji, która tam się odbywa.
20.01.2023, 01:41
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
20.01.2023, 07:17
Zajebisty plan😁
Widzę powrót @"Kaja Buza" 😊
No i git.
Widzę powrót @"Kaja Buza" 😊
No i git.
Gdy boli mnie głowa, pomaga tylko młotek
20.01.2023, 10:35
White-Elephant super pomysł ten kalendarz, w zasadzie każdy może coś pokombinować. Do dzieła i powodzenia !
20.01.2023, 10:59
Dobra. To ja teraz zapowiadam, że rozjebie ten konkurs na kawałki, mam już projekt w głowie, taki jedzący wszystko co było przed to co i będzie na śniadanie. Tylko niech GIMPa odpalę, bo to dużo więcej roboty niż skleić jednego JPEGa z logiem sklepu i stock kalendarzem z google grafika.

/TWC/ - Tytex Wiadro Club - Discord Forumowy - kliknij - twc-club.000webhostapp.com
20.01.2023, 22:07
horsii ten kosmiczny projekt to efekt kolejnej bezsennej nocy i 2 minut na smartphonie jeśli o to chodzi.😄
Pokaż jak to się robi.😎
PS. Miałem wizję, żeby zrobić kalendarz w barwach Forum, sklepy jakoś wkleić tak jak na stronie są w sensie bannery, a każdy miesiąc wkleić jak oddzielny wątek czy post, ale jak sobie uświadomiłem ile to kombinowania, pisania postów, robienia screenów i usuwania tych postów itd, itp, to stwierdziłem, że chyba mnie pojebało. 😂
Pokaż jak to się robi.😎
PS. Miałem wizję, żeby zrobić kalendarz w barwach Forum, sklepy jakoś wkleić tak jak na stronie są w sensie bannery, a każdy miesiąc wkleić jak oddzielny wątek czy post, ale jak sobie uświadomiłem ile to kombinowania, pisania postów, robienia screenów i usuwania tych postów itd, itp, to stwierdziłem, że chyba mnie pojebało. 😂
![[Obrazek: magicut-1674233234833.jpg]](https://i.ibb.co/q1s1v5z/magicut-1674233234833.jpg)