Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą ozdobę w temacie Halloween!
Pracą do wykonania w tym konkursie forumowym będzie ręcznie wykonana ozdoba w konwencji Halloween.Weź udział
CyberRC.nl - Temat główny
02.09.2023, 14:00
Cześć,
Chciałbym przeprosić Vendora za to że zapisałem się na sampel i recenzja się nie pojawiła. Niestety z powodu nagłej życiowej sytuacji zabawa odeszła na drugi tor.
Ze swojej strony zamówię towar i wrzuce recenzje.
Przepraszam Cyberrc.nl
Chciałbym przeprosić Vendora za to że zapisałem się na sampel i recenzja się nie pojawiła. Niestety z powodu nagłej życiowej sytuacji zabawa odeszła na drugi tor.
Ze swojej strony zamówię towar i wrzuce recenzje.
Przepraszam Cyberrc.nl
25.09.2023, 22:15
Sklep ma naprawdę wysokiej jakości produkty, co nie tylko ja potwierdzam.
Trójka jest wyjebana w kosmos tak samo jak to cocolino.
Klef również na duży plus.
Trójka jest wyjebana w kosmos tak samo jak to cocolino.
Klef również na duży plus.
Najpotężniejszą siłą we wszechświecie jest siła woli.

26.09.2023, 16:49
kot_kreskowy O fajnie, że jakaś odpwoedż.
Powiadasz, że cyberrcnl chemików dobrych mają tylko marketing leży, wyznajac zasadę , "że jakością się obronią" ? Ryzykowne założenie, ale kto nie ryzukuje nie pije szampana, lepszy marketing to skrzynka szampanów.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.09.2023, 17:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2023, 17:12 przez ProducentRC.)
Czeslawo ciemawe jak wygaldala by ich promocja gdyby specjalnie mieli od tego zaufaną osobe ktora tego by dopilnowalała (w sensie marketingu oraz odpowiedniego kontaktu) tez bardzo ciekawi mnie hex i 4mmc od @"cyberrc" Mam nadzieje ze sklep ku pozytywnemu rozwiązania sytacji od cybera dopilnuje wprowadzeniar takich rarytasow jak hex i 4mmc. Kazdy u nas ma jebaną chec na mmc jakie bylo w 2009 mam nadzieje ze dzieki cyberowi sie uda
Bardzo mnie ciekawi właśnie Hex, bo chinole mają ban, produkty i pochodne cięzko dostępne/nieopłacale - tak przynajmniej się czyta z w róznych źródłach, wieć jeżeli ktoś by sie podjął jak ci dwaj :
![[Obrazek: Z-pasj.jpg]](https://i.ibb.co/mTTRm2M/Z-pasj.jpg)
Jeśli to nie kolejny tzw. analog to cyberrcnl bardzo by mi zaimponowali, jak dobre ciuchy małolacie.
![[Obrazek: Z-pasj.jpg]](https://i.ibb.co/mTTRm2M/Z-pasj.jpg)
Jeśli to nie kolejny tzw. analog to cyberrcnl bardzo by mi zaimponowali, jak dobre ciuchy małolacie.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !