Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
05.04.2025, 00:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2025, 00:37 przez Bogdan Boner.)
horsii to już lepszy był ten metkat niż lobotomia na to że jest ci smutno po czymś po czym bycie smutnym to zdrowa reakcja
Jak ktoś ufa w takiej kwestii maszynie do mielenia tekstu to nawet mi go nie szkoda
Jak ktoś ufa w takiej kwestii maszynie do mielenia tekstu to nawet mi go nie szkoda
06.04.2025, 16:18
Jeśli Ci takiej osoby nie szkoda to lobotomia byłaby świetnym rozwiązaniem.
Szybko, tanio i więcej nie będzie szczekać.
Szybko, tanio i więcej nie będzie szczekać.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
(26.03.2025, 18:05)M7G9O napisał(a): Poza SSRI na depresję masz jeszcze do wyboru NDRI, czyli legalne ćpanko, ale temat tego został już omówiony wyżej.
Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.
07.04.2025, 14:27
(07.04.2025, 09:27)Chochlik napisał(a): Czemu NDRI to ćpanie? Ja właśnie skończyłem przygodę z bupropionem, bo był chujowy i blokowal mi działanie modka. Jego efektu psychoaktywnego solo tudzież z modkiem niestety nie uswiadczylem.
Bo jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny.
Wiesz co jeszcze jest inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny?
NEP

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.04.2025, 21:33
Tylko bupriopon to takie 3cmc pozbawione wszystkiego co możliwe ale nie skutków ubocznych 😁 Bupriopon to czysta noradrenalina a dopaminy tam tyle że jej nawet się nie odczuwa.Bupriopon nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych
15.04.2025, 09:51
Moja babcia zarzywa tabletki na depresję podbieram jej od czasu gdy złapała mnie depresja po stracie w wypadku pewnej osoby z rodziny więcej Na ten temat nie powiem tabletki działaja dają mi spokój w chwilach gdy mam słabszy dzień w gorsze dni z arzywam więcej gdy jest mi lepiej patrzę w tym kierunku bo nie chce ich brać pomaga mi muzyka narazie odstawilem częściowo to co było wcześniej jest już dalej jestem zadowolony z zażywania tego co mi daje spokój