Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą ozdobę w temacie Halloween!
Pracą do wykonania w tym konkursie forumowym będzie ręcznie wykonana ozdoba w konwencji Halloween.Weź udział
Cherry Cocolino
27.06.2023, 15:02
Beeniepatu jak widać dla Nas to oczywiste, ale nie dla wszystkich. Mefa prawilnego ciężko znaleźć i w clearnecie i darknecie. Na 'ulicy' przynajmniej u mnie nie łatwiej.
Przecież to towar niszowy na ten moment, a sklep zamiast się tym chwalic ma robić z tego sól ? Zero sensu
Przecież to towar niszowy na ten moment, a sklep zamiast się tym chwalic ma robić z tego sól ? Zero sensu
(21.06.2023, 10:39)horsii napisał(a): Szarlatan trudno, żeby to było to samo co za stacjonarek, skoro przez ten czas pojawiło się i zniknęło 24224325 substancji, i co vendor to inna mieszanka się składa na cherry coco.
racja obecne cherry jest zupełnie inne niż to co kiedyś zupełnie inny profil działania i moc, dziwne że ktoś oczekiwał że będzie to samo co 4639872 lat temu

22.07.2023, 22:58
gdzie najlepsza aktualnie?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.08.2023, 17:14
Te mieszanki jakieś Cherry Cocolino itp. to zawsze były produkty dla idiotów. To były mixy smakowych tabak z substancjami rc.
Pierwsze Cherry Cocolino to była smakowa tabaka zmieszana z 4MMC (prawdziwym 4mmc)
Pierwsze Cherry Cocolino to była smakowa tabaka zmieszana z 4MMC (prawdziwym 4mmc)
13.08.2023, 17:42
JaTylkoPatrze później było 3-mmc z eth-catem, w ostatnich latach działania kolka to nie wiem na 100%, ale raczej 3-cmc, i było w małych kryształkach, zero miału, pachniało ładnie a tabaki tam nie było.