Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? (/showthread.php?tid=1220) |
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Amanita - 15.10.2022 Witajcie, zdarza nam się trafić na substancje, które swietnie współpracują z libido urozmaicają sex, potęgują doznania. Co polecacie w tym celu skosztować? RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Pazyfea - 15.10.2022 Jak sex to po alfie RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - UltraKsiężyc - 15.10.2022 Najlepiej jakiś stymulat,ale też uważać z dawkami bo sprzęt może nie chcieć zadziałać tak jak powinien a dla lasek zajebiste doznania słyszałem są po jakiś euforykach RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Beeniepatu - 15.10.2022 Do sexu zostaly wymyslone poppers'y RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Szyderca - 15.10.2022 Beeniepatu zgadza się mordeczko wódki polać dla zdróweczka 3cmc pills były dobre jak dla mnie . RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - furiat - 15.10.2022 3cmc polecam RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - SztywnyMisza - 15.10.2022 ja polecam Po 4cmc fajny wpierdol z przyjemnością RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Beeniepatu - 15.10.2022 Z prawilnie dzialajacymi empatogenami przy seksie jest pewien problem. Serotoninowa euforia nie podbija libido jako takiego, tylko zwieksza czulosc na bodzce - m.in. dotyk. Dlatego takie tematy jak 4cmc, mdma, benzofurany, itp, sprawdzaja sie do seksu z osoba, z ktora jestesmy w bliskosci. Do przygodnego seksu lub szalenstw w alkowie juz nie. Love parade nie zostalo nazwane z tego powodu, ze wszyscy sie tam parzyli, tylko usmiechali do siebie i przytulali. Do tego wyrzut serotoniny uposledza u mezszczyzn zdolnosci bojowe. A tak w ogole, to sex powinien byc na czysto. Bo jak sie przyzwyczai do nienaturalnych odczuc po dragach, to trudno jest czerpac przyjemnosc z naturalnego zblizenia. I ludzie maja duze problemy potem RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - fiodor - 15.10.2022 Szyderca zgadzam się z tym co napisałeś, jednak w moim przypadku jednak trochę inaczej jest, w sensie rzeczy z serotonina u mnie działają na libido mocno na plus, najlepiej sero/dopa 60/40% u mnie RE: Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie? - Beeniepatu - 15.10.2022 fiodor Szanowny Kolega Szyderca nic o serotoninie nie pisal. Podejrzewam wiec, nawiazujesz do mojej odpowiedzi. Wszystko jest kwestia osobnicza, jednak jak oceniasz wplyw procentowo, to nie oceniasz miarodajnie wplywu neuroprzekaznikow. Oceniajac w stylu 60/40 oceniasz swoje samopoczucie. Subiektywnie. Do tego mogac mylic euforie dopaminowa z serotoninowa. Sero uposledza czynnosci fizjologiczne mezczyzny w "tym" zakresie. To, ze u Ciebie jest ok w tym temacie, moze byc wynikiem przyczyn sprzyjajacych na okolo. Choc z tego co podales, 60% eufo vs 40% dopa, to nie jest dzialanie empatogenu |