Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. (/showthread.php?tid=1278) Strony:
1
2
|
Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Amanita - 29.10.2022 Możemy skorzystać z wzajemnej wiedzy za darmo. Możemy się zrobić 3 buszkami i napisać o czymkolwiek, mieć daleko odmienne opinie na dowolne tematy, ale szanujemy się wzajemnie. Dziękuję Wam wszystkim za przestrzeń jaką tworzycie. Mam tak cudowny nastrój, ze potrzebowałam sie podzielić dobrą energia. Uświadomiłam sobie dzisiaj, ze kocham mężczyznę z którym jestem (Sebek jest kimś totalnie odjechanym in plus), poźniej zapaliłam buszka i wpadłam na forum sie zluzować. Sebek tez czasami czyta ze mną informacje z forum... Tymczasem dzięki ale ja spadam już dzis bo w sypialni pół metra ode mnie pachnie zbliżającym sie turbo sexem. Namaste RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Kajabuza - 29.10.2022 Lady 😁 Miło, że podzieliłaś się z nami pozytywną informacją. Jednak uważał bym z dzieleniem się jedynym kontem z drugą osobą. 🤣
RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - furiat - 29.10.2022 super post RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - voice.of.voiceless - 29.10.2022 historia nia jest czarno biała, a świat nie jest kolorowy, na ironie jakby się wydawał a po za tym, jak ktoś śledzi to do czego wkłada trzy grosze, to tak troche po sąsiedzku śmieszny jest fakt, że nie pisze mi tego osoba na pw,.tylko kolejna "Gwiazda Forum", daje pole do odpowiedzi w sposób ofensywny Maniek nawet jak się nie odzywam, to i tak jestem zaczepiany, co ja mam kurwa jego mać zrobić? no najlepiej jakbym poprosił o usunięcie konta, ale do tego długa droga RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Szyderca - 29.10.2022 Hehe typowy Sebix ? RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Amanita - 02.11.2022 (29.10.2022, 07:22)furiat napisał(a): super post Dziękowac RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - tome3eqkks - 05.11.2022 (29.10.2022, 02:58)Lady Giwera napisał(a): Możemy skorzystać z wzajemnej wiedzy za darmo. Możemy się zrobić 3 buszkami i napisać o czymkolwiek, mieć daleko odmienne opinie na dowolne tematy, ale szanujemy się wzajemnie. Dziękuję Wam wszystkim za przestrzeń jaką tworzycie. Mam tak cudowny nastrój, ze potrzebowałam sie podzielić dobrą energia. Uświadomiłam sobie dzisiaj, ze kocham mężczyznę z którym jestem (Sebek jest kimś totalnie odjechanym in plus), poźniej zapaliłam buszka i wpadłam na forum sie zluzować. Sebek tez czasami czyta ze mną informacje z forum... Tymczasem dzięki ale ja spadam już dzis bo w sypialni pół metra ode mnie pachnie zbliżającym sie turbo sexem. Namaste I jak się Sebuś spisał? RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - kot_kreskowy - 05.11.2022 @"Lady Giwera" przywracasz mi wiarę w człowieka😊 RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Amanita - 05.11.2022 (05.11.2022, 08:59)kot_kreskowy napisał(a): @"Lady Giwera" przywracasz mi wiarę w człowieka😊 Miło mi for You RE: Fajna kultura na Forum Dopal :) - zauważcie. - Amanita - 05.11.2022 (05.11.2022, 08:59)kot_kreskowy napisał(a): @"Lady Giwera" przywracasz mi wiarę w człowieka😊 Miło mi for You (05.11.2022, 08:45)tome3eqkks napisał(a): I jak się Sebuś spisał? in plus |