Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] (/showthread.php?tid=1727) Strony:
1
2
|
Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - C84S - 11.01.2023 Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. Zabawka podbija tajwańskie sklepy i odtwarza utwór "Koksu pięc gram" Cypisa Tańczący kaktus dla dzieci rapujący o kokainie to nie żart, a sklepowa propozycja w Tajwanie. Zabawka wykonuje utwór "Koksu pięć gram" z repertuaru Cypisa. Jak informuje serwis Taiwan News bujający się w rytm muzyki kaktus jest reklamowany jako zabawka przyjazna dzieciom. O sprawie poinformowała mieszkająca na Tajwanie Polka. Tańczący kaktus rapuje o kokainie. "Koksu pięć gram" na Tajwanie Pewnie spora część internautów kojarzy wakacyjny hit Cypisa z zeszłego roku noszącego tytuł "Koksu pięć gram". Piosenka opowiada o negatywnych skutkach zażywania kokainy i obfituje w wulgaryzmy. Z jakiegoś jednak powodu cieszyła się sporą popularnością w sieci. Tym razem utwór przeżywa renesans, lecz poza granicami naszego kraju. A wykonuje go... zabawka dla dzieci. Tańczący w rytm muzyki kaktus reklamowany jest jako zabawka przyjazna najmłodszym. Tylko jedno w głowie mam / Koksu pięć gram / odlecieć sam / W krainę za zapomnienia / W głowie myśli mam / Kiedy skończy się ten stan / Gdy już nie będę sam / Bo wjedzie biały węgorz. - brzmią słowa piosenki niekoniecznie odpowiedniej dla najmłodszych.
O całej sprawie poinformowała Polska mieszkająca na Tajwanie, która odwiedziła sklep Carrefour w mieście Taizhong. Na łamach serwisu Taiwan News przyznała, że treści o kokainie i próbie samobójstwa są szokujące w zestawieniu z zabawką dla dzieci. Wakacyjny hit Cypisa na Tajwanie wykonuje... zabawka dla dzieci Tańczący kaktus dla dzieci kupić można nie tylko na Tajwanie. Produkt dostępny jest również w sprzedaży online na takich platformach, jak:
Cała sytuacja odbiła się echem nie tylko w tajwańskich mediach, ale również w mediach społecznościowych. RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Easy Rider - 11.01.2023 Hihi... tego jeszcze nie grali. Pomysłowy pomysł RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Ciapek - 11.01.2023 Ale super zabawka, ja chce tuzin takich. Obdaruje wszystkich znajomych RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - horsii - 12.01.2023 Stary news, odkopujesz juz, archeologia, to było grubiej jak rok temu na tajwanie czy gdzies.... RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Dystruktor - 12.01.2023 Dla mnie to jest news. Nie wiedziałem o tym wcześniej. RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Czarnahexx - 12.01.2023 Super artykuł RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - mati54 - 12.01.2023 (12.01.2023, 14:18)Dystruktor napisał(a): Dla mnie to jest news. Nie wiedziałem o tym wcześniej. Jaskiniowiec xD A tak na powaznie to staroc z tym kaktusem RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Szyderca - 13.01.2023 (11.01.2023, 22:44)Easy Rider napisał(a): Hihi... tego jeszcze nie grali. Pomysłowy pomysł Przeciez to w lidlu było nawet heh i prawie chyba w każdym chińskim lub coś podobnych sklepach. Jak dla mnie ścierwo do rozpalenia w piecu i chuj na łeb w cypisa RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - Amanita - 14.01.2023 Kaktusy to moje ulubione kwiaty Czaderska zabawka, to mało powiedziane. RE: Tańczący kaktus dla dzieci rapuje o kokainie. ["Koksu pięc gram" Cypisa] - SztywnyMisza - 14.01.2023 Sam z chęcią bym napierdal temat przy tej zabawce |