METH-PIKO - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: METH-PIKO - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2195) |
METH-PIKO - Opinie o produkcie - Maniek - 26.05.2023 W tym wątku piszecie recenzje i opinie na temat produktu METH-PIKO ze sklepu Escobar.store RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - jessypinkman12345 - 02.06.2023 Probowal ktoś vapowac mete? RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - wwojtuss - 02.06.2023 stary, masz nick jessie pinkman i pytasz o vapowanie mety? powinienes to wiedziec najlepiej swoja droga to szukaj w dziale stricte tematycznym odnosnie substancji, na ten moment w watku produktu niewiele sie dowiesz, z racji ze dopiero wszedl na sklep RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Szatan69 - 04.06.2023 Srednie lepsze mam na dolnymslasku RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Beeniepatu - 04.06.2023 Szatan69 dawno Cie nie widzialem na liscie nagrodzonych samplami... Wiec za darmo nie mogles doatac. Kupic to bynajmniej nie Twoj styl, takze Twoja wiarygodnosc jest raczej watpliwa. Choc ja osobiscie nie mam watpliwosci 😎 RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Escobar - 04.06.2023 (04.06.2023, 12:28)Szatan69 napisał(a): Srednie lepsze mam na dolnymslasku Skad wiesz jak nie zamawiales od nas ? RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Beeniepatu - 04.06.2023 (04.06.2023, 14:15)Escobar napisał(a): Skad wiesz jak nie zamawiales od nas ? Przeciez Szatan69 rozpoznaje wizualnie czy krysztal to mdma czy nie... Meta to przy tym fraszka. Taki Tomek Kopyra dragow. Pewnie wzieli by go do odcinka 'The Brain'... No ale nie kontynuuja tego programu 😎 RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - markchap - 08.06.2023 Szczerze? Gówno, spodziewałem się wiecej. Zamiast twardych kryształow jak kamień, mokre gówno. Sniff na początek 50mg, czuć że coś sie ładuje, lekko pobudziło Sniff 100mg, odczuwalny wystrzał, nieogar typowy dla mety jak sie przesadzi z tym, że: Efekt trwał max 15 minut, przez chwile nie nadązałem za myślami, mysle sobie wow ale pizda kozak 15 minut później bania schodzi, zaczyna sie tylko wkurw.. Normalnie na piko pare dni człowiek leci, a po tym? Zeszło w noc, testowane przez pare osób nikt jakoś się nie porobił za bardzo, każdy miał tak jak ja, 15 minut pizdy i koniec RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 08.06.2023 Beeniepatu Śmiem wątpić. Kopyr mógł chociaż powąchać piwo przed wydaniem opinii. U szatana mamy do czynienia z telepatyczno/hipnotycznym połączeniem bezzmysłowym. Zatem Szatan69 to Czerwony Mag narkotyków znany jako Kaszpirowski😂 RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - JureKiler - 08.06.2023 (08.06.2023, 14:06)markchap napisał(a): Szczerze? Gówno, spodziewałem się wiecej. Zamiast twardych kryształow jak kamień, mokre gówno. Tak jest, widziałem ludzi co brali mete ze stanów to walili jedną linie albo dwie na dobre pół dnia i co się z nimi działo to masakra |