Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273) |
Designer-Chems.com - Temat główny - EmStO - 20.04.2022 Konkretny V pozwolę sobie przenieść moje ostatnie opinie z innego forum a nawet teraz je wkleję Deschloroketamina (znana również jako 2'-Oxo-PCM i DCK) Sort w postaci coś jak by microdrudki tak czy siak jak na foto . Następnym razem wstawię zdjęcie bo będzie kolejne spotkanie dysocjacyjne. Jako, że kiedyś miałem z DCK styczność ale doświadczenia jeszcze niemam. Zastosowane roa to sniff I vapo . Najpierw próba uczoleniowa 5mg wypadła pozytywnie i nawet coś tam poczułem ale ciężko opisać mi co Vapo uderzyłem w dawkę 20mg zapach I smak dymu do przyjęcia. Wejście natychmiastowe . Efekty, które potrafię opisać to lekka dezorientacja, odklejanie ciała i znieczulenie, zmiany w postrzeganiu otoczenia i dzięków mnie otaczających, uczucie jak by moje ciało było nie moje, podobieństwo do przedmiotów martwych np wczuwałem się w meble w domu . Czas działania to dobra godzina Sniff Taka sama dawka czyli 20 mg sama oplikacja jak i splyw do przyjęcia. Co do działania powiedział bym , że odczucia miał takie same tylko udezenie było jak by silniejsze i na wejściu większy nieogar . Tutaj czas działania był dłuższy niż przy vapo nie pamiętam bo się zawiesiłem i zapomniałem wgl o tym Stwierdzam, że DCK jest aktywne działa tak jak powinno czytając opisy i porównując co się działo u mnie . Żeby osiągnąć k-hole jeszcze gotowy nie jestem ale teraz jak mi wleci w ręce to może zacznę się zbliżać czy połączyć się z wszechświatem. Możliwe, że i spróbuję innego roa konkretnie iv tylko muszę się wyedukować co do tego roa . Koneserzy dyso będziecie zadowoleni : kciuk w górę: Tym bardziej trwa zajebista promocja 2g do zamówienia !!! Dodano po 4 godzinach 31 minutach 43 sekundach: Zaległości cd... :palić: Flunitrazolam 0.25mg Małe czerwone tabletki z przedziałką. To samo co ogólnie jest na rynku . Co najważniejsze tabletki to nie sam wypełniacz bo i tak bywało. Tutaj niema co się rozpisywać produkt należy bo grupy benzodiazepin i tak działa. Osobom bez tolerki radził bym zacząć o 1 tabletki jak nie 1/2 bo kiedyś szukając informacji [H] o tym benzo to widziałem posty, że niektórzy po jednej mieli już dobrze : kciuk w górę: Legitne, aktywne benzo :fala: To co tygryski lubią najbardziej Kamagra 100mg No tutaj chyba nie trzeba dużo tłumaczyć kręcone: Cała tableta postawi nawet staruszka . Dla tych co nie wiedzą nie jest zalecane mieszać z RC bo kamagra sama w sobie już podnosi ciśnienie. Ja osobiście mieszałem i nic mi nie było. Ale taka informacja jak już opiniuje produkt . Aktywne, dzialajace i stawia konara w pionie Ps. Mam jeszcze do napisania opinie 3fpm, 2 fdck i Nep Z góry mogę powiedzieć, że konkret sorty !!! RE: De***ner-ch**sc** - voice.of.voiceless - 20.04.2022 co do fluni to 250mg to juz strong (tripsit), beztolerkowcy nawet 1/3 moga wrzucac bo flunitrazolam jest w kurwe aktywny daj link na pw RE: De***ner-ch**sc** - EmStO - 20.04.2022 Zaraz Ci wysyłam Flunitra to ja po 3 łykam I tu mam jeszcze moje opinie 7-AD aktywne od nich ? Koleszka zamawiał i mówił, że aktywne . Sam na próbę 5g 50€ to nic co ludzie wydali na te wynalazki z Chin. Testowane od tego V jakiś czas temu A pihp 3 cmc 6 apb 2/3 fea pelet Każda substancja zacna i mocno aktywna . Niedługo opinie napiszę. Będzie dobre Na górę Speedosul Ssak Awatar użytkownika Nowicjusz Poczta 3 tyg. temu czy ktoś może wysłać link prywatnie? Na górę M100 Dopaminator Awatar użytkownika Użytkownik Poczta 3 tyg. temu Zacznę od tego, że kontakt z V jest na bardzo wysokim poziomie szybkie i konkretne odpowiedzi. Bez pierdolenia się I mydlenia oczu. Zaskakująco szybk wysyłka nawet powiedział bym Express jak z kraju, z którego leci . 4 dnia rano już miałem w rękach najtańszą opcją wysylki. Konkretny i słowny Vendor, któremu można zaufać i nawiązać współpracę. Ceny jak na europejski rynek i taką jakość nie są jakieś wygórowane. No wiec przyszedł czas na opinie. Zacznę w kolejności jak było testowane. Na pierwszy strzał poszła A PihP Sort w postaci małych grudek i proszku zauważyłem dwa odcienie grudek biały i taki jasno brązowy. Testowane Roa Vapo Na początku 30mg bu zobaczyć z czym mam doczynienia. Po pierwszej chmurce już wiedziałem, że mam doczyjienia z konkretnym mocnym sortem . Smak i zapach dymu charakterystyczny dla tej substancji. Kolejne chmury leciały 50mg +/- Działania jak przystało do Alfy pihp. Działanie około 30/40 minut. Sniff Bardzo nie praktykuje tej Roa w przypadku tej substancji ale czuję się zobowiązany. Usypane na blat 50mg bardzo dobrze się kruszy i lajka formuje. Sniff dziwny i troszkę nieprzyjemny (Dla mnie Alfa wgl jest nieprzyjemna sniffowac) długo pozostaje zapach w nosie co mi przeszkadza . Ładuje się szybko bo po 5 minutach już czułem wyraźnie działanie. Przyjemny rush dopaminowy dikatny speed jak nie przesadzisz jest całkiem przyjemnie Czas działania 1h IV Wisienkę na torcie zostawiłem na koniec bo poprzednio przeliczyłem się z mocą i po 50mg IV chyba straciłem przytomność bo nie pamiętam do rana i cały upizgany we krwi byłem..... Jak już poznałem moc i możliwości zdecydowałem się na roztwór 50mg Alfy w 1.5mg wody do iniekcji z czego zostało mi 1.3ml roztworu . Po podloczeniu się do instalacji i pchnięciu tłoczka już przy 3 kresce na pompce czułem działanie. Gdzy odłączałem sprzęt byłem wystrzelony jak statuła wolności Żadnego wjazdu na serce czy jakieś paranoje . Tutaj czas działania zbliżony do tego o w przypadku Vapo. Na koniec dodam tak !!! Przy nieczęstych dorzutkach zjad niemal niewyczuwalny. Można normalnie jeść i zasnąć. Brak wjazdu na pikawe i brak paranoi. I ostrożność bo można sobie zrobić kuku ... 3cmc W postaci przezroczystych kamieni w miarę łatwo kruszących się. Zapach typowy dla cmc splyw jak i smak tak samo. Że względu na moją tolerke początkowa ilość to 350mg . UWAGA nie brać do siebie bo sort może słaby bo osoba wrzucająca 1 czy 2 razy w miesiącu będzie potrzebowała połowę tego . Sniff I spływ trochę nieprzyjemny trzeba zaopatrzyć się płyny, które zamaskują ten posmak. Po aplikacji i pierwszych wodospadach odchulsm lekkość umysłu i narastające ciarki po całym ciele . Peak to 30 minut poczym powoli spada i jest ogromna chęć na dorzutke . Max 2 może 3 bo potem to strata materiału. Działanie typowe dla aktualnych 3cmc jeśli chodzi o stosunek speed/ eufo to zdecydowanie przewaga speeda z wyraźna euforia w tle. Libido up Czas działania to 1h . Zwala znikoma po zjedzeniu 1g na 3 razy. Podsumując bardzo dobre 3 cmc dla osób doszukujących się przewagi speeda. RE: De***ner-ch**sc** - Szyderca - 20.04.2022 @HokusPokus Wyślij priv , ale chyba wydaje mi się że miałem ta stronę kiedyś i mówisz ze 7ad aktywne ? Kiedy próbował twoj kolega ? RE: De***ner-ch**sc** - EmStO - 20.04.2022 Szyderca niepamietam musi byś na tamtym forum zobaczyć. Znasz mój nick. Zaraz ślę link Dostałem info przed chwilą , ze pojawią się 3 nowe kanna RE: De***ner-ch**s.c** - Szyderca - 25.04.2022 @"M100" właśnie zamówiłem pake listem za ile mogę się spodziewać gołebia? Miałem już ta stronę ale nie zamawiałem bo było samo 7ad właśnie . RE: De***ner-ch**sc** - Mariusz Sanitariusz - 26.04.2022 (20.04.2022, 15:06)M100 napisał(a): Szyderca niepamietam musi byś na tamtym forum zobaczyć. Znasz mój nick. Mozesz mi podac na pw link do nich RE: De***ner-ch**s.c** - Ojciechrzestny - 28.04.2022 Szyderca linka na PW podeslesz ? RE: De***ner-ch**s.c** - EmStO - 28.04.2022 Szyderca Mordeczko u mnie to było 5 dni roboczych następnym razem równe półtora tygodnia Jest to szybsza opcja Mariusz Sanitariusz Wysłano Ojciechrzestny Musisz mieć 20 postów napisane i będziesz miał odblokowane wiadomości prywatne . Juz Wam Wysyłam linki !!! RE: De***ner-ch**s.c** - EmStO - 28.04.2022 Na stronie pojawiło się kanna AD-18 6B-AD 7ABF JWH-210 Jeszcze parę godzin żeby skorzystać z zajebistej promocji Trochę zamuliłem bo email dostałem 26.04 ale jest jeszcze czas . Drodzy Klienci, Ponieważ jutro są urodziny króla w Holandii, mamy super wyprzedaż trwająca do 28 kwietnia 00:00 godz. Wyprzedaż oznacza, że otrzymujesz 3 gramy gratis przy każdym zamówionym zamówieniu!!!!!!! W komentarzach zaznacz, czego chcesz. Dotyczy to tylko zamówionych produktów. |