Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? - 12/1 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? - 12/1 (/showthread.php?tid=3050) Strony:
1
2
|
Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? - 12/1 - Twilight Sparkle - 01.12.2023 Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? Co z czym i jak to się stało?
RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - Lifeisbrutal - 01.12.2023 Alfe crystal z 4cmc xd było w kryształkach od Escobara pamiętam xD no i gładko wchodziło tak gładko weszło że zapomniałem się że to alfa a nie cmc i zacząłem walić kreski jak przy cmc czyli powyżej 100mg pokarało bardzo xD RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - C84S - 01.12.2023 Nie przypominam sobie by takie coś miało miejsce RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - Mef123 - 01.12.2023 Podbijam mi również się nie zdarzyło pomylić substancji co innego jak robiłem mixy z tego co znalazłem w szufladzie RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - kot_kreskowy - 01.12.2023 Nigdy kurwa. Zresztą nawet gdybym się pojebał, to raczej większego wrażenia by to na mnie nie zrobiło😎 Wiecie jak jest RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - Kapitan - 01.12.2023 Zdarzyło mi się po ciemku mnialem piguły od preda clonazolam w tabletce a jeszcze mnialem 4 aco met ale było zdziwienie po 30 minutach RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - wwojtuss - 01.12.2023 dbam o to zebym wiedzial jak sie zachowac jak cos sie bedzie dzialo, wiec upewniam sie ze wale z wlasciwego worka, takze nie RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - Maniek - 01.12.2023 (01.12.2023, 18:31)kot_kreskowy napisał(a): Nigdy kurwa. Myślę, że jakbyś popierdolił np. wór cmc z worem mocnego opio/benzo/dyso/kanna, to jednak by to na Tobie zrobiło wrażenie RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? - 12/1 - horsii - 01.12.2023 Miałem w żółtym prochu i etizolam i flunitrazolam. O ile etizolam sobie mogłem jeść nabierając go na palec, to fluni już było za mocny. Nabrałem go oczywiście i dopiero jak włożyłem palec do ryja to poczułem jego wstrętny gorzki smak i zrozumiałem że właśnie załadowałem z 20-30 mg fluni Z jednej strony powinienem to wypluć niby, itd. ale nie pojebało mnie na tyle żeby benzo marnować, więc zamiast tego jebnąłem hex-enu żeby nie zasnąć na stojąco. Nie zasnąłem, ale nawet po beli było grubo. Przydałyby się z powrotem takie benzo mocarze.. RE: Czy zdarzyło ci się pomylić odczynniki? 12/1 - hidden - 01.12.2023 (01.12.2023, 18:31)kot_kreskowy napisał(a): Nigdy kurwa.mordo, troche jakbym sie podpisywal pod tym (01.12.2023, 20:50)Maniek napisał(a): Myślę, że jakbyś popierdolił np. wór cmc z worem mocnego opio/benzo/dyso/kanna, to jednak by to na Tobie zrobiło wrażenie byku ale to troche jakbys porownal jakby ktos mial popierdolic 250ml puszke energola z 50mg alfy xd, cmc sie dawkuje w przedzialach 80mg+ tez zalezy od osoby wiadomo, a takie benzo wiekszosc cie po 5mg posklada, sync kanna i duzo dyso to samo jakbym ojebal jakies dyso albo opio myslac ze to cmc to pomyslalbym ze to zamach na moje zycie ale to co mowisz to 100% prawdy, ojeb sobie 100mg cmcka, izi lajt, a ojeb 100mg jakiegos opio, benzo albo sync kanna nie wspominajac o psychodelikach. trzeba uwazac |