Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 (/showthread.php?tid=3078) Strony:
1
2
|
Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - Twilight Sparkle - 07.12.2023 RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - kot_kreskowy - 07.12.2023 Wyskoczyłem z jadącego pociągu W kolejce skm popełniłem...byłem niegrzeczny. Bardzo niegrzeczny... No i trzeba było się szybko ewakuować. Wszydtko działo się w ułamkach sekund, a ja nie mogłem dać się złapać. Pociąg był już rozpędzony, w oknie zauważyłem, że peron zaraz się skończy więc szarpnąłem za dzwignię i awaryjnie otworzyłem drzwi kolejki, które trzeba rozciągnąć na boki(takie przesówne) Wziąłem 'rozbieg' z kilku kroków i skoczyłem. Gdy tylko moje stopy dotknęły peronu, oderwało mnie w powietrze jakby podemną wybuchła bomba, zrobiłem kilka koziołków i zatrzymałem się kilka metrów przed barierkami końca peronu mając nogi już poza peronem, kilka centymetrów od pędzącego pociągu. Tak, to była zdecydowanie najgłupsza rzecz RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - dzwudziesty - 07.12.2023 kot_kreskowy no i dla mnie masz już papiery na kaskadera! Myślę że najgłupsza to jezdzenie samochodem pod wpływem za co teraz place ciengi w postaci odedebrania prawa jazdy RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - kodow - 07.12.2023 Może nie najgłupsza ale zabawna, po wielu pixach na kwasie mieszanych z jaraniem na woodstocku siedzieliśmy na obozowisku i zachniało mi się lać, ale najpierw chciałem historie opowiedzieć. Więc siedze w namiocie, opowiadam, ludzie słuchają... Aż nagle jeb, i zauważam że nie jestem w obozowisku tylko stoje z wyciągnętym chujem przy krzachach koło lasu i pierdole do nich opowieści RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - SztywnyMisza - 07.12.2023 Na srałem komuś do plecaka na zawodach w gimnazjum RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - Martin - 07.12.2023 SztywnyMisza Ło kurwa ale krejzol xD RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - kot_kreskowy - 07.12.2023 Mówiłem; Jestem hardcorem. Jestem kaskaderem SztywnyMisza Jesteś kot😎 💩💩💩 RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - 300 SEKUND - 07.12.2023 Sztywny Misza xD Umówiłem się do Roxy. Była po prostu atrakcyjna, co się rzadko zdarza, bo one piękne tylko na zdjęciach i tak mnie urzekła jej uroda, że godzinę z nią gadałem o jej życiu, o moim, ale naćpany byłem to włączyłem dyktafon w telefonie i do dziś mam nasze pogaduszki nagrane. Na pamiątkę xD RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - SztywnyMisza - 07.12.2023 RE: Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07 - 300 SEKUND - 07.12.2023 Widocznie przypadek, albo kolejna próba wmówienia mi, że jestem kajabuza. Mogę prosić o wskazanie gdzie jest ta jego opowiastka? |