Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania (/showthread.php?tid=3183) |
Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Mati7 - 05.01.2024 Z bólem serca straciłem 4 zęby od ćpania xD ale chuj jak się dorobię kasy to implanty wstawię Jebać to ważniejszy narkotykowy lot RE: Ząbki kły czyli czy straciłeś żeby od ćpania - S-N - 05.01.2024 wszystko na swoim miejscu RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - kot_kreskowy - 05.01.2024 Zęby straciłem juz dawno. Choroba genetyczna. Stosunkowo najmniej straciłem od ćpania. RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Biały Miś - 06.01.2024 Chuja od ćpania, nie zwalajcie wszystkiego na nie. Jedzenie w tych czasach to jest kurwa syf jak chuj, ludzie zapominają że organizm musi mieć z czego się odbudowywać, że jak ktoś tydzień leci i zje 3 snickersy przez ten czas to teksty lecą "ale ty jesteś mocny" itd. Tak, mocny... Dopóki organizm jeszcze jest w stanie się szybko regenerować, nie biorąc witamin (i tu nie mówię o tych śmiesznych dawkach, które nam wmawiają), nie dostarczając odpowiednich warunków naszemu ciału ono zaczyna się buntować niestety. Znam ludzie takich jak ja (dodam że dobieram sobie znajomych na moje podobieństwo, kocham siebie więc to najlepsze wyjście bo sam ze sobą się świetnie dogaduje), którzy potrafili od 2010 do teraz lecieć dziennie na mefie i uwierzcie, cera gładka bez wypieków itd. zęby całe, nawet próchnica spierdoliła (uznała pewnie, że nie ma tam warunków do życia, powiedział makebe jadąc przez Polskę do Niemiec na socjal) Jesteśmy tym co jemy i mamy ogromny wpływ na nas i naszych bliskich. 🫰 RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - WOLF GANG - 06.01.2024 Póki co wszystkie są na swoim miejscu RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - olenucki - 06.01.2024 Cale szczęście mam swoje, zdrowe. RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - BlueDragon - 06.01.2024 U mnie tek klawiatura si 👍 RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Lifeisbrutal - 06.01.2024 Też ok szkliwo jedynie lekko mi się ściera RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - dzwudziesty - 06.01.2024 Jestem w temacie ok 10lat. Mnóstwo ciągów, cpania, jarania i chlania do tego miliard słodyczy po cpaniu stimow (to najgorsze) wliczając do tego bruksizm, przejebana sprawa. Jakieś 15k wydane na zeby (leczenia kanałowe) brak czwórki górnej na szczęście praktycznie niewidoczne miejsce, ale sam fakt że jest ubytek powoduje dyskomfort i obniża pewność siebie. Niczego tak nie żałuję jak zębów. Dbajcie o to, fchuuuj droga sprawa. RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - C84S - 06.01.2024 Melduje wszsytkie na swoim miejscu . Znajomy za to ma co 2 wystąp - znaczxy to ze mu 8 zostało tylko ;P |