![]() |
|
Polecicie sklep zaufany - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Polecicie sklep zaufany (/showthread.php?tid=4489) |
Polecicie sklep zaufany - Emelka - 18.09.2024 Siema wszystkim z racji ze nazwy sklepow sa uryte na forum i niemog ich rozkminić przez te gwiazdki .Polecicie mi jakiś sklep z 5f adb ale zeby był tani i mocny bo potrzebuje tak z 50 gram i zeby był pewny nie chce przejebac kasy zamowiłem 5 g z u jednego z partnero buff.....com ale tam jest drogo a potrzebuje wieksza iloś sa na google sklepy gdzie za 280 e daja 50 g ale nie jestem pewny czy to wałek RE: Polecicie sklep zaufany - Inferno - 18.09.2024 @"TheFrC" w partnerskich masz. RE: Polecicie sklep zaufany - Emelka - 18.09.2024 (18.09.2024, 21:07)Inferno napisał(a): @"TheFrC" w partnerskich masz. No wiem ale drogo trohe wszedzie sa takie ceny ze 30 e za gieta ? (18.09.2024, 21:19)Emelka napisał(a): No wiem ale drogo trohe wszedzie sa takie ceny ze 30 e za gieta ? Ok teraz zajazylem juz staram sie o konto dzieki mordka moze bd taniej RE: Polecicie sklep zaufany - Omnibus - 18.09.2024 Emelka 50 gr 5F-adb za 280 euro to oczywiste że wałek przecież za taką ilość z wysyłką to trzeba położyć 1 tys euro oczywiście jeżeli to ma być 5F-adb nie tylko z nazwy. RE: Polecicie sklep zaufany - voice.of.voiceless - 18.09.2024 Emelka nie wiem czy wiesz, ale czasy najmocniejszych kanna mamy dawno już za sobą, co najmniej z 5 lat, takie 5f-adb (i najlepsze karacze) przykładowo jest wszędzie w ue zakazane. To, że teraz mamy do niego dostęp to nie jest reguła, może w każdej chwili to zniknąć - kwestia służb. 30€ to nie jest wygórowana cena, biorąc poprawkę na to, że butinaca potrafi być pchana po 30-50€, która nawet podjazdu nie ma do 5f-adb. Jeżeli widzisz coś po 280€ za 50g to jest to na 2137% wałek. RE: Polecicie sklep zaufany - Mglus808 - 18.09.2024 Emelka polecam Ci Designer-Chems , poprostu kliknij w baner, masz spory wybór można zrobić fajny miks no i taniej ma niż frc tylko weź droższa wysyłkę RE: Polecicie sklep zaufany - Leśny_koteł - 19.09.2024 (18.09.2024, 21:56)voice.of.voiceless napisał(a): Jeżeli widzisz coś po 280€ za 50g to jest to na 2137% wałek. Święte słowa 😎 RE: Polecicie sklep zaufany - Emelka - 19.09.2024 Dobra dzieki to juz wiem ze nie znajde taniej potzebuje kartki ziomkowi zrobic na na zamek i to tak trohe duzo 2 gramy na jedna kartke to drogo wyhodzi ale czego sie nie robi dla przyjaciół .dzieki wielkie chlopaki a słuchajcie zmowiłem u buffe...com naszego partnera platnosc btc przeszla nrmalnie tylko ile czeka sie sie na meila z potwierdzeniem czy coś bo narazie echo ![]() (19.09.2024, 10:07)Emelka napisał(a): Dobra dzieki to juz wiem ze nie znajde taniej potzebuje kartki ziomkowi zrobic na na zamek i to tak trohe duzo 2 gramy na jedna kartke to drogo wyhodzi ale czego sie nie robi dla przyjaciół .dzieki wielkie chlopaki a słuchajcie zmowiłem u buffe...com naszego partnera platnosc btc przeszla nrmalnie tylko ile czeka sie sie na meila z potwierdzeniem czy coś bo narazie echo Edit przyszedł email dzisiaj RE: Polecicie sklep zaufany - Mglus808 - 19.09.2024 Emelka nie wiem jak chcesz to przekazać ale chyba już na wszystkich puszkach nakrapiają i sprawdzają każdą kartkę czy list, także powodzenia RE: Polecicie sklep zaufany - Omnibus - 19.09.2024 Oczywiscie jest patent na to wszystko mimo kontroli bo kartki dalej są w kryminałach ale tu nie będę pisał z oczywistych względów w każdym kryminale jest ktoś ogarnięty co na tym trzepie tam hajs gruby. |