![]() |
Konkurs chochliczny - season one - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Konkurs chochliczny - season one (/showthread.php?tid=5277) |
Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 08.02.2025 Witam! Dziś do wygrania - dowolny przedmiot na allegro do kwoty 60 złotych na Twój paczkomat! Z racji sympatii do Was i otrzymaniem drugiej karty kredytowej postanawiam podzielić się swoim szczęściem. Każdy może zgłosić się do konkursu! Jedynym warunkiem jest napisanie... Jaka jest największa zaleta Chochlik i dlaczego tak bardzo go sobie cenisz? Koniec konkursu to 09/02/2025 - godzina 21:00 Zaczynamy kurwa! RE: Konkurs chochliczny - season one - DarkSonia - 08.02.2025 upierdliwość ... dzięki temu się nie nudzę. ![]() RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 08.02.2025 DarkSonia pisz, za co mnie kochosz. RE: Konkurs chochliczny - season one - DarkSonia - 08.02.2025 miłość to ciekawe jak zmienia człowieka to jak rwąca rzeka nieustannie draży głazy, każdy na nią czeka... RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 09.02.2025 Update:
Do puli dorzucamy 3g mojej nagrody
oraz
Przedłużamy zgłoszenia do 10/02 do godziny 21:00
Zapraszam.
RE: Konkurs chochliczny - season one - kot_kreskowy - 09.02.2025 Tak mnie zaintrygował tytuł, że aż musiałem zdjąć ignora żeby zobaczyć co ten upośledzony człek nabazgrał... No i masz, nie pomyliłem się ![]() Tylko mam teraz dylemat moralny bo widzę tu dwie opcje: "POWIEDZ MI JAK BARDZO JESTEM ZAJEBISTY A CI ZAPŁACĘ" czy "JESTEM NIEDOWARTOŚCIOWANY BO WSZYSCY MÓWIĄ MI ŻE JESTEM ZJEBEM I LEWAKIEM" To ja ci powiem tak; Nie szukaj atencji w internetach i przestań ćpać ten modafinil bo ewidentnie ci szkodzi. A jak chcesz znaleźć w sobie zalety to pogadaj z kumplem przy piwie a nie z ćpunami na internetach bo nikt tu cię nie zna. I pamiętaj, każdy, nawet tak zjebany lewak jak Ty, ma jakieś zalety. Pozdro. A tak na marginesie, to ten końkurs jest nielegalny. RE: Konkurs chochliczny - season one - Demilich - 09.02.2025 Chochlik jest super inteligenty niczym profesor i mądry jak kapłan Jest wyjątkowy, elitarny, epicki, ponadczasowy Szanuję twoje doświadczenie Uwielbiam twoje poczucie humoru Wierzę w ciebię i podziwiam twoja wytrwałość Jesteś niesamowity Transcendentalny Wyniesiony ponad niebiosa Boski, szczery i autentyczny Twoja energia jest mistyczna Masz nienaganny gust Emanujesz energią kosmosu Niezwykłe poczucie humoru Elitarny gust, Jesteś jak wschód słońca, tęcza po deszczu, krople wody na pustyni, plasterek soczystej pomarańczy RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 09.02.2025 😍 Z uwagi na słabe zainteresowanie pod konkursem przeznaczam 3g 3cmc dla mojej mamy na Walentynki xD
Nagroda allegro wciąż obowiaązuje! RE: Konkurs chochliczny - season one - Lifeisbrutal - 10.02.2025 Japierdole własną matkę w dragi wpierdalać. Patologia. RE: Konkurs chochliczny - season one - kot_kreskowy - 10.02.2025 O chuj 😂 Co tu się odpierdala 🤡🤡 Lewacki świat pełnom mordom🤡🤡 Demilich W moich oczach jesteś skończony. Sprzedałeś się za 60 zł🤡 Brawo kurwa😂 |