Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5345)

Strony: 1 2 3

Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Maniek - 05.03.2025

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) ze sklepu Highlife.market

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 15.03.2025

i co? skusił się ktoś już na testy nowej formuły?  Angel

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - smakosz - 13.04.2025

też jestem ciekaw i podbijam pytanie

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 06.05.2025

Siemka, chyba wezmę parę fiolek. Dam znać

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 06.05.2025

cena fajna wziolem na sprobowanie jutro/pojutrze napiszem cos ;d

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - smakosz - 08.05.2025

Forsik1910 i jak tam mordo? Testowałeś już?

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 11.05.2025

[Obrazek: IMG20250509110525.jpg]

Dostałem w takim czymś,dostałem prawie gieta,zamawiałem pòl,miło
Niestety nie polecam tego produktu,mało aktywny, dzialanie delikatne,może być na mefie.Dla mnie lipa
Dodam tylko ze cherry coco z tego sklepu duzo lepsze.

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 11.05.2025

Miał być polepszony skład, szkoda bo sam zamówiłem 5 takich fiolek

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 17.05.2025

Sniffiarz97 i jak? Testowałeś już?

Ja miałem okazję jakiś czas temu i:
  • Jak dla mnie produkt jak najbardziej aktywny
  • Nie mam pojęcia na czym to jest - faza taka nieokreślona - wrażenie jak byś zmiksował 3-CMC i 4-MMC w jednym sniffie
  • Mięta - KUREWSKO MOCNA - jak dla mnie zbyt intensywna - nie wiem, może przetyrany miałem nochal, ale bolało mnie to niemiłosiernie przez dłuższą chwilę - miałem ochotę wysmarkać - Lifeisbrutal napisał mi żebym nie był pizdą - to nie wysmarkałem Podobno kultowa

Ogólnie - smyrnęło mnie - ale trudno określić co to za profil - ni w gruche ni pietruche - ogólnie - było mi przyjemnie - poza tym bolącym sniffem (który może potwierdzić obecność trójki w składzie).

Moja ocena: 6/10 - ponieważ zajadłem się lepszymi wynalazkami - a generalnie wolę czyste substancje bez jakiś udziwnień: czysty profil działania kieruje mnie w stronę określonych aktywności, które lubię wykonywać po danej substancji. Tutaj jak pisałem - niewiadomoco - musiałbym pewnie się przywyczaić do tego stanu, który daje mięta.

Jestem ciekawy opinii Sniffiarz97 - skoro kupiłeś 5 fiolek to na pewno byłeś w stanie już wyrobić sobie konkretną opinie na temat tego prochu.

RE: Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 02.06.2025

Zjadłem 5 rolek tego. Czuć trójke i czwórkę. Ogółem na imprezę dobry sort, tylko że ja na imprezach nie biorę tylko w domu. Jest to moim zdaniem produkt z zawyżona ceną. Speed było , trochę libido i nieogar w głowie. Fiolka powinna być za grama w tej cenie. Mi się produkt średnio spodobał.