![]() |
|
Eutanazja! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Eutanazja! (/showthread.php?tid=5421) |
Eutanazja! - Leśny_koteł - 18.03.2025 Dzień dobry miśki, W końcu, po długich perypetiach, po setkach wciągniętych węży, po wielu bombach i niezliczonych wlewach, po tysiacach wyprodukowanego spamu i wielu chwilach spędzonych tu nadeszła wiekopomna chwila by dobić dogorywającego już Kocura ![]() Tak! Czas na mnie. Proszę nie płakać, nie lamentować, nie rzucać chusteczkami, dildosami czy innymi przekleństwami ![]() Taka jest kolej rzeczy moi mili. Kiedyś i tak to by nadeszło. Zatem poproszę teraz Maniek by z dniem jutrzejszym zlikwidował to konto. Daj czas do jutra wieczór, potem zetnij kotu główkę. W testamencie przypisuję Andżelinie wszystkie moje punkty. Wiem, że DarkSonia ich poczebuje😎 Lajfikowi zapisuję swoją obrożę przeciwpchelną a Kej otrzyma talon na nepa i balon😎 Heksiakos zniżkę na hęksa. A cała reszta przytulaska. horsii liczę, że doprowadzisz do końca to co żeśmy zaczeli ![]() Bądźcie zdrowi, bezpieczni i nie cpajcie tyle! 🤘🤗😘 Kot
RE: Eutanazja! - kej9 - 18.03.2025 taki huj
RE: Eutanazja! - Lifeisbrutal - 18.03.2025 Japierdole kocie... jak można nie płakać jak jesteś w chuj wartościowym człowiekiem na tym forum wiele wniosłes tutaj, zawsze coś śmiesznego pisałeś na czacie. Nie rób tego, możesz zniknąć z forum na jakiś czas i później wrócić. Kurwa no kocie nie rób tego bo ryczę jak dziecko teraz. Cokolwiek zrobisz życzę ci jak najlepiej i jeśli to jest taka oficjalna decyzja to trzymaj się tak gdzie będziesz, dbaj o siebie. No i wierzę, że wszystko ci się ułoży. Ale może nie usuwaj konta, wniosłes tutaj już trochę treści. @"kot_kreskowy" RE: Eutanazja! - Czeslawo - 18.03.2025 @"kot_kreskowy" Rozumiem, że to „eutanazja” wirtualna, a nie klasyczna w Holandii, więc z racji Tobie znanych powodów ma służyć określonemu celowi – może to zdrowie, może związek, może lot na Księżyc. Nie wnikam, jak sam piszesz, jest to przemyślana decyzja, więc pozostaje mi tylko kibicować w „życiu bez tego forum” i aby los wynagrodził Ci tę decyzję w zdrowiu oraz w spełnieniu marzeń. Życzę Ci, abyś zawsze spadał na cztery łapy, jak to „zwyczajne koty” mają w zwyczaju. RE: Eutanazja! - Maniek - 18.03.2025 @"kot_kreskowy" Napisałem do Ciebie PW i zaproponowałem inne (lepsze) rozwiązanie niż usuwanie konta. RE: Eutanazja! - Lifeisbrutal - 18.03.2025 Maniek Wraca mi wiara w ludzi. 😇 Oby kot się zgodził. RE: Eutanazja! - Rweqerew333 - 18.03.2025 No i dobrze! Jednego ćpuna mniej ![]() Joke oczywiście... RE: Eutanazja! - Nightmares - 18.03.2025 Trzymaj sie kot, wierze w ciebie - tak jak pisalem na czacie. Ode mnie rowniez na dniach bedzie tego typu post. RE: Eutanazja! - Chochlik - 18.03.2025 Usuńcie mu konto jak chce przecież xD Aż go usunąłem z ignorowanych na chwilę 👀 RE: Eutanazja! - kurvvisko - 18.03.2025 Co się stało się? |