![]() |
|
Głupota głupotą pogania głupotę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Głupota głupotą pogania głupotę (/showthread.php?tid=5607) |
Głupota głupotą pogania głupotę - Inferno - 03.05.2025 Zgłoszenie: Niewłaściwe zachowanie i groźby w shoutboxie Drodzy Administratorzy - Admin Moderatorzy, Maniek , Epsiakos , Beeniepatu horsii , wwojtuss Dopal.org Chciałbym zgłosić niepokojącą serię wiadomości w shoutboxie, w których brały udział osoby: @M7G9O, @Nightmares oraz ja (@Inferno). W ciągu ostatnich kilku godzin natknąłem się na bardzo nieodpowiednie zachowanie, w tym werbalne nękanie, groźby śmierci oraz atakowanie dzieci. Te działania są nie tylko szkodliwe dla społeczności, ale również naruszają podstawowe zasady szacunku i bezpieczeństwa, które powinny obowiązywać na tym forum. Najważniejsze punkty:
Uważam, że zachowanie @M7G9O oraz @Nightmares jest absolutnie nieakceptowalne i uprzejmie proszę Team Dopal.ORG o zbadanie tej sprawy oraz podjęcie odpowiednich działań. Poniżej przedstawiam dowody: ![]() ![]() Kod: https://gekkk.co/storage/v/ef3d672a1d0f30ac4dc82dc812f7e1d0.png![]() ![]() Użytkownik wyznał swoje ciągotki do dzieci - być może był na fazie i kręci go zabijanie dzieci i rodzin użytowników. Pedofil? Może to jakiś fetysz pedofilski pisanie o zabijaniu dzieci. Istotne jest, aby forum pozostawało bezpiecznym miejscem dla wszystkich użytkowników, a takie zachowania nie mogą być tolerowane.
Proszę o przegląd logów shoutboxa i podjęcie niezbędnych kroków w tej sprawie.
Dziękuję za uwagę. Z poważaniem,
Inferno 🕷
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 XDDDDDDDDDDDDDDDD no fajnie pisalem w celu podkrecania debila, zeby sie grzal jeszcze bardziej mogles wstawic tez jak pisalem, ze matke swoja zabilem - ojciec boscha mial przestan wpierdalac leki, ktore laczysz z ketonami, bo zbyt powaznie i niebezpiecznie robi sie wtedy w twojej glowie i bez manipulacji prosze na tym screenie gdzie jest zaznaczony moj kom, a wyzej hulera - hulerkfow23 napisal to odnosnie twoich odklejonych wywodow, gdy z @"M7G9O" cie nakrecalismy co raz bardziej polecam kazdemu znalezc w archiwum poczatek tej calej ''dyskusji'' i zobaczyc jak typ zmienia co chwile zdanie, dopowiada sobie rozne fakty i jak nic do niego nie dociera, oprocza baitow, ktore lyka jak bezmozg brawo za zrobienie z siebie idioty RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Zaznaczyłem w swoim poście 2 razy: Proszę o przegląd logów shoutboxa i podjęcie niezbędnych kroków w tej sprawie. Nie mam nic do ukrycia. Jeśli Administracja uzna to za normalne żarty, proszę o usunięcie mojego konta i nie chce mieć nic wspólnego więcej z tym forum. @"Nightmares" @"M7G9O" ![]() __________________________________________________
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Blade12 - 03.05.2025 A co to za aferki się tu dzieją
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Blade12 (02.05.2025, 17:36)Inferno napisał(a): @"Nightmares" Widzisz — nie przyszedłem z kazaniem, tylko z szacunkiem i klepnięciem piony na drogę. A napisałem w temacie @"Nightmares" 2 posty gdzie go żegnam a on obraził się po moich słowach, że płacze tu ciągle że się wykończy, Sonia go umoralnia, że serducho mu padnie a on no no mhm tak tak i cały czas to samo. Tylko stwierdziłem, żeby przestał z siebie taką pizdę robić a otrzymałem odpowiedzi o zabijaniu ludzi, dzieci - że @"Nightmares" napisał, że gania 9 latke i ucieka max. 4.5km i pozniej no, - żeby mnie zderwować. Myśle, że opisałem logicznie sytuacje jak ktoś nie śledził X czasu. I nie szanuję czegoś takiego - stąd ten wątek. Tzw. skarga na użytkowików - zgłoszenie. i tyle. Już ostatnio za wjazdy na rodzinę były ostrzegawcze @"M7G9O" . Chochlik ? Z tego co pamiętam. Skoro forum nie wprowadza heroiny, morfiny, opioidów - ze względów bezpieczeństwa to trzymajmy również kulturę - a przyjdzie ktoś nowy zobaczy, że taki @"Nightmares" pisze co by z dziećmi robił to jest chore przecież. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - doxyou - 03.05.2025 Szczerze, pomimo kłamstw, oszczerstw i urojeń kierowanych w moją stronę, nie żywię do Ciebie szczególnie negatywnych emocji, bo widzę, z jak poważnym kryzysem psychicznym się mierzysz. Przez jakiś czas wczoraj ignorując Twoje wyzwiska rodem z peronki, próbowałem Ci wytłumaczyć, że czas najwyższy odwiedzić psychiatrę, a nie lekarza rodzinnego po kolejną dawkę benzodiazepin, przez które na odstawieniach dopada Cię tak silna mania prześladowcza. Miałem się tu nie wypowiadać, ale kiedy widzę. jak na czacie nastawiasz wszystkich użytkowników przeciwko mnie, wypisując niestworzone historie na mój temat, to krew mnie zalewa, ale postanowiłem więcej nie wchodzić z Tobą w polemikę, bo widzę, że bazując na sytuacji, która miała miejsce tydzień temu, prowokujesz mnie, licząc na to, że odpowiem na Twoje wyzwiska, takim samym żałosnym językiem i polecimy z forum obaj. Jak jest, każdy widzi. Ciekawe, że najpierw zapytałeś, czy wyzwiska do Chochlika były kierowane w stronę jego rodziny. Usłyszałeś odpowiedź negującą taki bieg wydarzeń, a potem sam uznałeś, że jednak tak było. Zachęcam do przewinięcia czatu i przeczytania, jak było naprawdę, zamiast bezczelnie POMAWIAĆ. Wczoraj za bardzo popłynąłeś, wykazałeś się ogromną nadinterpretacją, za daleko zapędziłeś ten wózek i teraz głupio się wycofać. Zrozumiałe. Ale głupie, biorąc pod uwagę to, że każdy może przewinąć czat i przeczytać, jaka była sytuacja. W zasadzie nawet w samym temacie umieściłeś (mimo że wyrwane z kontekstu) to screeny udowadniające to, że nie wiesz o czym mówisz. Gdzie słowo o czyjejś rodzinie? Gdzie groźby? Gdzie życzenie śmierci? Odpowiadam tylko za siebie, ale w kwestii Nigtmaresa przytoczę Ci definicję pewnego słowa: Trolling: Celowe prowokowanie i drażnienie innych użytkowników internetu, zwykle w celu wywołania reakcji emocjonalnych lub konfliktu. Jest to rodzaj antyspołecznego zachowania, które często obejmuje zamieszczanie kontrowersyjnych, napastliwych lub nieprawdziwych treści. Celem trollingu może być zwrócenie na siebie uwagi, sprowokowanie innych do reakcji lub ośmieszenie ich. Popracuj nad nałogiem. Jeśli nie chcesz przestawać, to skup się na tym, żeby nie siał Ci w psychice tak wielkich spustoszeń i nie doprowadzał do tak skrajnych sytuacji, kiedy nadinterpretujesz coś do takiego stopnia, że jesteś w stanie poruszyć całe forum, obudzić 4 członków administracji i rzucić 5 statementów o odchodzeniu z forum, których kiedy się opamiętasz, będziesz żałował. Te tabletki, które wyciągasz z opakowania "Sedam" świetnie tłumią lęki, ale kiedy używasz ich w nadmiarze i nagle przestaniesz, to lęki wracają ze zdwojoną siłą. Nad tym też popracuj. Życzę Ci dużo psychicznego zdrowia. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 ![]() Ohohohohoh, zaczęło si.e... kolejny intelektualny odpad połączony z moralnym trupem próbuje być zabawny. Żarty o zabijaniu, o śmierć matek i dzieci? To nawet nie jest czarny humor. To desperacka próba zaistnienia kogoś, kto był ignorowany przez rodzinę, znajomych i prawdopodobnie własne odbicie w lustrze. Jeśli twoim zdaniem to forum to miejsce na takie teksty, to może najpierw zrób zakład, która twoja neurona pierwsza nawiąże połączenie z rzeczywistością. HM<? Albo lepiej – napisz temat: ‘TATA VS TATA - albo MAMA VS MAMA’ i obstaw, który pierwszy wróci z papierosów albo która pierwsza odejdzie, Twoja czy kolegi? Hmmmm? To, co tu wypisujesz, nie jest edgy. To jest żałosne. I tylko pokazuje, jak bardzo twoje życie krzyczy o uwagę, której nikt ci nie chce dać, bo wszyscy wiedzą, że śmierdzi od ciebie pustką. ![]() Nie będę wertował czatu ale proszę: Jak @"Nightmares" mówi (ja sugeruje powiedz do 9 latki taki tekst ze ja wyruchasz) a on, że codziennie krzyczy do 9 latki i ją goni i cwiczy jej wytrzymalosc i miala 4:30 xD RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Chochlik - 03.05.2025 Przecież wystarczy wymienić kilka zdań z osobami @"Nightmares" czy @"M7G9O" , żeby zobaczyć jaka to zdegenerowana patologia. Ale nawet mi się nie chce strzępić ryja na ten temat. Tego drugiego mam na ignore więc spokój RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Trochę znam dopal.org Mam nadzieję, że Administracja podejdzie do tego z odpowiedniej strony - nie mi oceniać. Ja już tylko czekam na odpowiedź Teamu. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Epsiakos - 03.05.2025 Wy już naprawdę nie macie w weekend majowy nic do roboty ? Jeden pisze na drugiego żeby nie zachowywał się jak pizda, po czym poczuł się urażony nie dojrzałymi żartami Czy wy jesteście poważni i przede wszystkim trzeźwi? To jest forum, owszem będziemy reagować ale wy powinniście pamiętać że tematyka tego forum to nie szydełkowanie czy coś podobnego, zacznijcie się zachowywać jak dorośli którymi chyba jesteście, bo na tą chwilę czuję się jak opiekunka w przedszkolu dla dzieci z mocnym upośledzeniem |