![]() |
|
Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Pomocy...? (zjazd / odwyk) (/showthread.php?tid=5697) |
Pomocy...? (zjazd / odwyk) - oooizneb - 27.05.2025 Trzydniowy ciąg, dwa dni męczyłam A-PVP. Podczas brania Alfy, waliłam i waliłam ją, nie biorąc do siebie ostrzeżeń że to mocne gówno. Psychoza, narkoposting. Na własne życzenie, byciem na dragach zrujnowałam sporo, ale nie będę się użalać nad sobą. Wstęp taki by podkreślić byście wiedzieli że nie ma z tym żartów. Teraz pytanie - jak mam przetrwać tą pierdoloną zwałę? Czuję lęk, samotność, nieprzyjemne myśli. Aż chce się wyć, macie jakieś porady jak przetrwać zwałę i ile ona może trwać? Przez dwa dni przyjęłam 1.5 gieta Alfy sniffingiem. A potem, jak już ogarnę dupę, to jakie polecacie ośrodki odwykowe? Serio już nie daję z ćpaniem rady, szukam jakiegoś odwykowego porządnego a nie na poziomie typowej Choroszczy w Polsce gdzie piguły są niemiłe i toksyczne, jak i faszerują wszystkimi lekami jakie się da naraz. As I final words - prawdopodobnie niebawem będę offline na długo, jak czy po prostu nie zrezygnuję z aktywności jakiejkolwiek. Z góry dziękuję wszystkim za miły czas spędzony na forum, ale zwłaszcza przepraszam wszystkich, którzy doświadczyli mojego zachowania. Nie będę usprawiedliwiać co robiłam. Z całego serca przepraszam. Trzymajcie się i do zobaczenia... kiedyś tam oooizneb RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Forsik1910 - 27.05.2025 Znany Schemat Cpanie Zwała Poczucie winy Chęc naprawy tego ze juz nigdy wiecej tego nie zrobie za 2 tygodnie powtorka i ten sam schemat tyle RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - DarkSonia - 27.05.2025 1. Musisz coś zjeść ... Niech organizm ma zajęcie, niech łapie wartości odżywcze ( wiadomo im zdrowiej tym lepiej ) 2. Zero kawy, szlugów, alko no i wiadomo - tabletek na zjazdy ( benzo itp ) nie nie tykasz 3. Jak masz witaminy typu Wit E /A/D i podstawy magnes +potas to łyknij ... tu sie teraz nie będę roztrwaniać nad jakością czy ilościami taki magnez z potasem czasami potrafi zdziałać cuda. 4. Jedyną Tabletkę którą bym wzięła jak jest kryzys to na wsparcie wątroby, ona tu gra mega ciężką rolę teraz jakiś hepatil, essentiale forte 5. Nawadniaj się i nawadniaj ... tak jak pisałam wcześniej, min kofeiny najlepiej wcale, trzeba wyciszyć organizm 6. SEN - to potrafi zdziałac najwięcej, jeśli uda Ci się przespać z pewnościa będzie lepiej... to tak na szybko... RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - DrakoMalfoy - 27.05.2025 oooizneb i dla tego sądzę że takie stymulanty jak alfa i nep nie są dla ludzi co mają słabą głowę. Ja raz w życiu tego próbowałem i nie chce psychodela to nie moja bajka i tylko w moim sercu cmc i MMC dla ciebie kobieto też polecam tyylko to. DarkSonia wszystko git tylko punkt 4.. przecież po jednym razie wątroby sobie nie rozjebala nie strasz jej
RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - DarkSonia - 27.05.2025 ale jej pomoże - takie rzeczy wspierają pracę wątroby i przyśpieszają detoksykację dla mnie tego typu "apteczka" to podstawa kiedy lecę...a wit C / tabletki na wsparcie wątroby ( hepatil, essentiale itp ), głupia cytryna. ... pomagają w ogarnianiu ciała lepiej niż nam się wydaje, polecam z doświadczenia
RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Metykatykot - 27.05.2025 O kurwa dokładnie to samo czuję Mordko teraz. Nie łam się. To przejściowe. Bądź silna
RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Forsik1910 - 27.05.2025 Sonia to co napisałas to są dodatki i kazdy o nich wie Ona pisała dzien wczesniej ze zle sie czuje nastepnego dnia wstała i znowu zaczeła cpac to samo poczym zle sie znowu czuje. Ogarni łep i zaczni cpac co innego co działa dobrze na ciebie dziewczyno bo sobie zrobisz duze kuku i nie patrz na posty i reputacje bo kiedy ja byłem testerem ty konczyłas podstawówke RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - DarkSonia - 27.05.2025 Forsik1910 nie wiem czy tak każdy wie, bo raczej ludziki jedyne co stosują to ... kolejne piwo na zjazdy/jazdy a to info bezkofliktowe, zaszkodzić nie zaszkodzi a najwyżej jej pomoże... najważniejsze to by nie sięgała po kolejne kreski czegokolwiek, już o samej alfie nie pisze - bo to wiadomo, że musi pójść w odstawkę. RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Epsiakos - 27.05.2025 Po każdej bitwie ze stimami przede wszystkim uzupełniamy białko w organizmie, jogurty, kefiry czy serki nie zapominając o płynach Jakąś lekka przekąskę, trzeba wymusić na sobie i tyle a potem odpalamy coś nie inwazyjnego jeżeli występują lęki itp W twoim przypadku nie sięgal bym po nic, chyba jedynie melatonine bo może wystąpić duże prawdopodobieństwo że zamiast pomóc to pójdzie głębiej. A no i gorący prysznic, żeby pospinane mięśnie się odprezyly. Zapewne nie jest lekko, ale nie chciałas mnie słuchać jak mówiłem ze to będzie za mocne dla ciebie. Pamiętajcie, zanim sięgnięcie po stimy to najlepiej zacząć od czegoś łagodniejszego jak np Nep, nie przekraczajcie dawkowania, żadnego benzo podkładu, siadając do stimow to musicie być w 100% pewni bo jeżeli z góry nastawiacie się że was poryje, to juz lepiej wcale się za to nie brać RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - oooizneb - 27.05.2025 Dzięki, idę coś lekkiego zjeść i pójść spać by się trochę zregenerować. Leków nie tykam póki dalej mnie trzyma. Wręcz przeciwnie niż lekko, nie słuchałam fakt. Nie do końca zdawałam sprawy że to gówno jest w chuj kurewsko mocniejsze niż myślałam. Co też wyjaśniłam w wiadomości. Fakt, myliłam się mocno. Dość obolała zwracam honor, zdecydowanie źle zabrałam się za nią pod każdym możliwym względem; zacznijmy że wogóle nie powinnam się brać za A-PVP wręcz wogóle.Teraz już czasu nie cofnę, stało się cóż. |