Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
GRADOBICIE V - DarkSonia - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Gradobicie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=64)
+--- Wątek: GRADOBICIE V - DarkSonia (/showthread.php?tid=5752)

Strony: 1 2

GRADOBICIE V - DarkSonia - doxyou - 11.06.2025

[Obrazek: cooltext434334352720768.png]
Częśc piąta
Jako nowy redaktor pragnę powitać was w piątej odsłonie GRADOBICIA (Ciekawe czy wyrzucą mnie z tej roboty tak szybko jak ze wszystkich poprzednich Podobno kultowa).
Tym razem pod lupę wzięliśmy użytkowniczkę DarkSonia , która z wynikiem 55.56% (prawie jak Nawrocki) zwyciężyła w ankiecie dotyczącej wyboru kolejnego kandydata do GRADOBICIA.
Dziękuję osobom, które zdecydowały się odpowiedzieć i wspomóc rozwój redakcji. Heart A w przypadku kolejnych edycji liczę na jeszcze większą aktywność!

Nasza gwiazda:

[Obrazek: GrdI.jpg]

Poniżej zamieszczam anonimowe odczucia członków naszego forum dotyczące Pani potocznie nazywanej Andżeliną Big Grin
.
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

💥Siema! Aktywność jej na forum jest moim zdaniem trochę wymuszona i czuję że wypowiada się pod większością postów na siłę tylko aby nabić ich liczbę. 
Ale nie mówię o jej całej aktywności ponieważ dziewczyna ma trochę wiedzy i nie z jednego pieca chleb jadła potrafi dużo pomóc przy wyborze. 
Ostatnimi czasy zauważyłem że chyba jest na odwyku bo coś wspominała  i bierze silne leki bo jej posty dość dziwnie wyglądają 😆. 
W życiu prywatnym myślę że jest to bardzo ciekawa osoba jak większość nas ale trochę pogubiona, na forum chciałaby być ekspertem ale wiemy że jak ktoś robi to na sile to wychodzi 
Jeszcze gorzej. 
Prywatnie myślę że mógłbym ją polubić ale nic o niej nie wiem.💥

💥Aktywność na forum: Bardzo aktywna użytkowniczka, ale pod warunkiem, że dzięki tej aktywności załapie się na nagrody za aktywność. 
Gdy tej pewności nie ma - aktywność jest znikoma.
W życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jak taką typową laskę dla której najważniejsza jest zabawa i imprezy, ładnie zrobione paznokcie i karnet na solarium.
Irytuje mnie, że zawsze prawie z każdym się kłóci nawet w tematach o których ma bladego pojęcia. 
Przydałoby się trochę więcej pokory i czasem zamiast się kłócić powiedzieć przepraszam i przyznać komuś rację, jeśli się myliła. 
Poza tym ogólnie wesoła, sympatyczna i zwariowana osoba.💥

💥Jej aktywności jakiś czas temu była bardzo duża, teraz ostatnim czasem coś mało ją widać na forum i mniej się udziela.
No nie wiem, nie znam jej osobiście, znam ją tylko z forum, ale twierdzi, że ma pracę że ma mieszkanie i jakoś sobie tam żyje, co nie zmienia faktu, że ma problemy z mefedronem a poucza innych, że mają nie ćpać.
Co robi dobrze? 
Ciężko określić, irytuje mnie to w niej, że poucza innych że mają nie ćpać a sama siedzi w tym uzależnieniu mimo, że twierdzi, że ćpa raz na dwa tygodnie czy coś.
Czy ją lubię? No czasem się sprzeczamy, ale nie wydaje się być szkodliwą osobą.💥

💥Aż za dużo teorii spiskowych (też lubię, ale lubię weryfikować WSZYSTKO)
Zbytnie czepianie się o wszystko (choć ostatnio cicho z jej strony)
💥

💥Potrafi walczyć na argumenty, nie daje się łatwo sprowokować, twarda babka z jajami jeśli miałby być film vegi o takich jak ona to by się nazywał "kobiety forum". 
Ma charakter swój, nie daje sobie w kaszę dmuchać i jest forumową miss💥

💥DarkSonia niewątpliwie ma/miała (bo ostatnio sporo mniej się udziela) wkład w życie i funkcjonowanie forum.
Uważam ją za osobę ogólnie przyjazną i odgórnie nastawioną pozytywnie do większości użytkowników, aczkolwiek faktycznie często lubi wdawać się w minikonflikty na czacie.
Sonia często uważa, że jej racja jest "najmojsza i mojsza niż twoja" i żadne argumenty w takiej chwili do niej nie docierają.
Trzeba przyznać, że kiedy bierze udział w "walce" o nagrody, to jej posty często są low quality i mogą być uznawane za spam, ale kiedy chce to potrafi wykrzesać z siebie odrobinę zaangażowania i wiedzy.
Zdaje się, że jest lubiana przez większość użytkowników, w tym również przeze mnie (z małymi przerwami - ale ćpuny się szybko godzą Podobno kultowa), więc jej osobę oceniam ogólnie pozytywnie.💥
.
.
💥Cześć nie znam zbytnio kobity, ale wydaje sie być bardzo aktywna na forum i bardzo zaangażowana w życie forum. w życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jako kobitke która chodzi na dyskoteki i wali mefa w kiblu a potem szaleje na parkiecie Big Grin 
nie irytuje mnie i wydaje sie że jest bardzo gadatliwa bo na każdy temat sie udziela💥
💥Dark Sonia, czy uważam za kompetentną?

-Raczej tak, ale tylko w zakresie jej ulubionych substancji.

Czy mam jakieś szczególne wspomnienia w sprawie konwersacji bądź znajomości z Sonią?

-Dark Sonia jak wskazuje sam Nick, mam część swojej natury dość ciemną, ale jak w przyrodzie, poburzy wychodzi słońce Smile.

Czy kiedykolwiek mnie zaskoczyła negatywnie, czy pozytywnie?
-Zaskakuje mnie ciągłe jej miłość do mefedronu na nie zmienionym poziomie.

Gdybym miał do wydania w weekend 5000 zł, jakbyś je z nią wydał?
-Dobre pytanie! To zależy od niej, na ile, by mi pozwoliła poszaleć i jak bardzo jest otwarta na nowe znajomości Wink.

W jakiej dyscyplinie sportowej stałabyś z Dark Sonia w szranki?
-To zależy, w jakie sporty lubię, mam kilka ulubionych pytanie co Ona na to? Smile

Co myślisz na temat połączania Dark Sonia + dopalacze?
-Ciemność widzę ciemność! Podobno kultowa

Za jakiego człowieka ją uważasz? Napisz w jednym zdaniu.
-Za osobę o skomplikowanym charakterze, co może być ekscytujące!💥
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.
Parę słów od Proboszcza
💥

Sonia! Pamiętaj, że to wszystko jest zabawą. Nie bierz do siebie negatywnych komentarzy i nie obrażaj się na nas! To tylko luźne przemyślenia.
A te pozytywne niech będą motorem napędowym. Big Grin

Wszystkie wasze odpowiedzi zamieściłem, zachowując wasza anonimowość, jednak jeżeli ktoś chce zdradzić, która wypowiedź należy do niego - Śmiało! Big Grin
Zapraszam do wzięcia udziału w kolejnej ankiecie dotyczącej wyboru następnego kandydata, która pojawi się niebawem.
Pozdrawiam cieplutko!
[Obrazek: Grad.jpg]

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - Lifeisbrutal - 11.06.2025

Dobrze ci to wyszło +1.

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - kej9 - 11.06.2025

zajebiscie kurwiasz Big Grin

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - doxyou - 11.06.2025

(11.06.2025, 17:48)M7G9O napisał(a):
💥DarkSonia niewątpliwie ma/miała (bo ostatnio sporo mniej się udziela) wkład w życie i funkcjonowanie forum.

Uważam ją za osobę ogólnie przyjazną i odgórnie nastawioną pozytywnie do większości użytkowników, aczkolwiek faktycznie często lubi wdawać się w minikonflikty na czacie.
Sonia często uważa, że jej racja jest "najmojsza i mojsza niż twoja" i żadne argumenty w takiej chwili do niej nie docierają.
Trzeba przyznać, że kiedy bierze udział w "walce" o nagrody, to jej posty często są low quality i mogą być uznawane za spam, ale kiedy chce to potrafi wykrzesać z siebie odrobinę zaangażowania i wiedzy.
Zdaje się, że jest lubiana przez większość użytkowników, w tym również przeze mnie (z małymi przerwami - ale ćpuny się szybko godzą Podobno kultowa), więc jej osobę oceniam ogólnie pozytywnie.💥

Będę pierwszym, który zrobi coming out i przyznam, że opinia powyżej jest ode mnie. Big Grin 

Pozdro.

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - DarkSonia - 11.06.2025

Zajebiste gradobicie, zwł że ja już od 3 NAGRUT - nie "walczę" o nagrody haha  Big Grin i właśnie leci 4ta  Angel
ale to szczegół, przecież ja zawsze piszę pod nagrody  Heart
i nie... nmie jestem na żadnych lekach, nigdy nie byłam i być nie zamierzam haha  Big Grin

ale śię usmiałam  Big Grin dzięki ćpuny kochane :*

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - DarkSonia - 11.06.2025

Siema! Aktywność jej na forum jest moim zdaniem trochę wymuszona i czuję że wypowiada się pod większością postów na siłę tylko aby nabić ich liczbę. Ale nie mówię o jej całej aktywności ponieważ dziewczyna ma trochę wiedzy i nie z jednego pieca chleb jadła potrafi dużo pomóc przy wyborze. Ostatnimi czasy zauważyłem że chyba jest na odwyku bo coś wspominała  i bierze silne leki bo jej posty dość dziwnie wyglądają . W życiu prywatnym myślę że jest to bardzo ciekawa osoba jak większość nas ale trochę pogubiona, na forum chciałaby być ekspertem ale wiemy że jak ktoś robi to na sile to wychodzi Jeszcze gorzej. Prywatnie myślę że mógłbym ją polubić ale nic o niej nie wiem.

8 tydzień już lecę na czysto, nie biorę żadnych leków i brać nie zamierzam, a posty piszę zawsze kiedy mam na to ochotę, lub jak najzwyczajniej się w świecie nudzę... kiedyś tu siedziałam częściej, i częściej pisałam, teraz mam życie i żyje nim... a tu zaglądam z sentymentu. Ale dziękuję za opinie - uśmiałam się haha  

Aktywność na forum: Bardzo aktywna użytkowniczka, ale pod warunkiem, że dzięki tej aktywności załapie się na nagrody za aktywność. Gdy tej pewności nie ma - aktywność jest znikoma.
j/w nie walcze o żadne nagrody... juz chyba od 4 nagród...

W życiu prywatnym wyobrażam sobie ją jak taką typową laskę dla której najważniejsza jest zabawa i imprezy, ładnie zrobione paznokcie i karnet na solarium.
nie chodzę na solkę, o paznokcie dbam tak se, a reszty Ci nie powiem haha  Big Grin
Irytuje mnie, że zawsze prawie z każdym się kłóci nawet w tematach o których ma bladego pojęcia. Przydałoby się trochę więcej pokory i czasem zamiast się kłócić powiedzieć przepraszam i przyznać komuś rację, jeśli się myliła. Poza tym ogólnie wesoła, sympatyczna i zwariowana osoba.

bo od tego jest forum, czasami wpadam by se pogadać, profesorem nie jestem, prawię własne przemyślenia i tyle, oczywiście ktoś się może nie zgadzać ze mną, TAK JAK JA MAM PRAWO NIE ZGADZAĆ SIĘ Z KIMŚ  Heart

Jej aktywności jakiś czas temu była bardzo duża, teraz ostatnim czasem coś mało ją widać na forum i mniej się udziela.

No nie wiem, nie znam jej osobiście, znam ją tylko z forum, ale twierdzi, że ma pracę że ma mieszkanie i jakoś sobie tam żyje, co nie zmienia faktu, że ma problemy z mefedronem a poucza innych, że mają nie ćpać.
Co robi dobrze? Ciężko określić, irytuje mnie to w niej, że poucza innych że mają nie ćpać a sama siedzi w tym uzależnieniu mimo, że twierdzi, że ćpa raz na dwa tygodnie czy coś.
Czy ją lubię? No czasem się sprzeczamy, ale nie wydaje się być szkodliwą osobą.
nawet wiem kto to pisał haha  Big Grin jasne że jestem wjebana, ale jak nie ja to kto Ci/Wam powie byście nie ćpali. Ja rzucilam już sporo w życiu, został ten piepszony mef z którym walcze juz 8 tydzien...  Heart

Aż za dużo teorii spiskowych (też lubię, ale lubię weryfikować WSZYSTKO)
Zbytnie czepianie się o wszystko (choć ostatnio cicho z jej strony)

haha pozdrawiam  Big Grin

Potrafi walczyć na argumenty, nie daje się łatwo sprowokować, twarda babka z jajamiPodobno kultowa jeśli miałby być film vegi o takich jak ona to by się nazywał "kobiety forum". Ma charakter swój, nie daje sobie w kaszę dmuchać i jest forumową miss
uwielbiam   Big Grin pozdruFFka :*

Dark Sonia, czy uważam za kompetentną ?

-Raczej tak, ale tylko w zakresie jej ulubionych substancji. 
bo tylko w tym co znam radzemm  Big Grin

Czy mam jakieś szczególne wspomnienia w sprawie konwersacji bądź znajomości z Sonią?

-Dark Sonia jak wskazuje sam Nick, mam część swojej natury dość ciemną, ale jak w przyrodzie, poburzy wychodzi słońce Smile.
o kurfa dobre  : )

Czy kiedykolwiek mnie zaskoczyła negatywnie, czy pozytywnie?
-Zaskakuje mnie ciągłe jej miłość do mefedronu na nie zmienionym poziomie.
no tu nikogo nie oszukam ani WAS ani siebie  Heart

Gdybym miał do wydania w weekend 5000 zł, jakbyś je z nią wydał?
-Dobre pytanie! To zależy od niej, na ile, by mi pozwoliła poszaleć i jak bardzo jest otwarta na nowe znajomości Wink.
hm... pogadać... zawsze można haha  Big Grin

W jakiej dyscyplinie sportowej stałabyś z Dark Sonia w szranki?
-To zależy, w jakie sporty lubię, mam kilka ulubionych pytanie co Ona na to? Smile

DAWAJ MMA  Big Grin
Co myślisz na temat połączania Dark Sonia + dopalacze?
-Ciemność widzę ciemność! Podobno kultowa

HAHA  Big Grin
Za jakiego człowieka ją uważasz-napisz w jednym zdaniu.
-Za osobę o skomplikowanym charakterze, co może być ekscytujące!
no bo tak jest... po prostu uważam się za trochę pojebaną, a co tam nawet sobie mogę pojechać czasami ; )  ale mnie się za to kocha, albo się mnie za to nienawidzi.

DarkSonia niewątpliwie ma/miała (bo ostatnio sporo mniej się udziela) wkład w życie i funkcjonowanie forum.
ja to forum uwielbiam  Heart

bo przymulają, zwł jak sie czymś napierdolą no tragedia... a po moich akcjach zawsze życie wchodzi i nagle trzeźwieją coniektórzy  Big Grin

Kobiety tak mają zapomniałeś? ale lubię upartych ludzi, zwł kiedy udaje im się MNIE przekonać, że NIE MAM RACJI  Cool

Dla chcącego nic trudnego  Heart
Zdaje się, że jest lubiana przez większość użytkowników, w tym również przeze mnie (z małymi przerwami - ale ćpuny się szybko godzą Podobno kultowa), więc jej osobę oceniam ogólnie pozytywnie.
Dziękuję wszystkim serdecznie za wypowiedzi na mój temat, serio odebrałam to z dużym dystansem i nawet mnie zaskoczyło wiele. Kocham to forum, dużo mi dało, dużo też zabrało, ale na pewno czegoś naumiało ...

(11.06.2025, 19:03)DarkSonia napisał(a):
Kobiety tak mają zapomniałeś? ale lubię upartych ludzi, zwł kiedy udaje im się MNIE przekonać, że NIE MAM RACJI  Cool

Od kołyski się użeram z nadmiarem tej płci, bo bardzo dużo ich w mojej familii, stąd powoli popadam w niemoc i wybrałem szczęśliwe życie singla i okazjonalnego gwiazdora jednej nocy. Podobno kultowa

Cieszę się, że jesteś miło zaskoczona. Big Grin

Pozdrufki ze słonecznej Majorki.

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - Epsiakos - 11.06.2025

Cytat:Kobiety tak mają zapomniałeś? ale lubię upartych ludzi, zwł kiedy udaje im się MNIE przekonać, że NIE MAM RACJI  [Obrazek: cool.png]

Eps 3 - 0 Sonia

RE: GRADOBICIE V - DarkSonia - Chochlik - 11.06.2025

A kiedy moje gradobicie

Chochlik 
Obawiam się, że to byłby roast Podobno kultowa