Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych (/showthread.php?tid=576)

Strony: 1 2

Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - KACPER - 02.06.2022

[Obrazek: jawor-krzak-konopi-1-e1654101859271.jpg]

[Obrazek: jawor-krzak-konopi-2-e1654101867841.jpg]

Kryminalni z Jawora ujawnili na posesji 35-letniego mieszkańca naszego powiatu sadzonkę konopi indyjskich. Zabezpieczony krzak marihuany rósł w przydomowym ogródku. Mężczyzna nie uniknie teraz odpowiedzialności karnej wynikającej z ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
Policjanci z Wydziału Kryminalnego jaworskiej jednostki zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej, w wyniku działań operacyjnych ustalili, że na terenie jednej z posesji  mieszkalnych w powiecie jaworskim znajduje się mała „uprawa” konopi indyjskich.
Zabezpieczona marihuana zostanie przekazana do dalszych badań laboratoryjnych. Po uzyskaniu pozytywnej opinii biegłego 35-latek usłyszy zarzut wynikający z ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Za uprawę konopi indyjskich grozi kara nawet 3 lat pozbawienia wolności.

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Mocno Kryształowy - 02.06.2022

Widziałem dziś ten artykuł xD ilość powalająca... Toż to bandyta Podobno kultowa

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Alkopoligamia - 02.06.2022

XD Aż mi się smutno zrobiło. Taka mała roślina i już kończyć jej żywot w taki sposób... PRZECIW ZABIJANIU ROŚLIN. A sąsiad ciekawe skąd tak dobrze znał wygląd... Pewnie widział w telewizji...

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - inspiron - 02.06.2022

szkoda słow normalnie
tez mi sie smutno zrobiło
chlop se jedna roslinke zasadzil a tera bedzie mial juz w papierach najebane

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 02.06.2022

sukces polskiej policji! kolejny grozny bandyta zlapany Podobno kultowa
jp na 90% bo do kogo pojde jak mi rower zajebia Podobno kultowa

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Zenez - 02.06.2022

Ale kszaczor hahaha mają czym się pochwalić czy to pokrzywa?

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 03.06.2022

(02.06.2022, 20:57)Zenez napisał(a): Ale kszaczor hahaha mają czym się pochwalić czy to pokrzywa?

to byl pewnie jeszcze nalot, a nie wizyta dwoch policjantow
bo wiadomo, narkotyki = grozny, nieprzewidywalny przestepca Podobno kultowa

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Pazyfea - 03.06.2022

Jak on za ta roślinę dostanie kare pozbawiania wolności to ja wypierdalam z tego kraju Podobno kultowa

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 03.06.2022

(03.06.2022, 08:10)Pazyfea napisał(a): Jak on za ta roślinę dostanie kare pozbawiania wolności to ja wypierdalam z tego kraju Podobno kultowa

juz walizy mozesz pakowac znajac naszych sedziow

RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - dimiliki - 03.06.2022

co za idioci oni naprawdę nie mają co robić gdybym był komendantem i przyszli by do mnie z czymś takim to bym im dał naganę i kazał chłopa odstawić do domu to jest nienormalne nic więcej