![]() |
Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych (/showthread.php?tid=576) Strony:
1
2
|
Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - KACPER - 02.06.2022 ![]() ![]() Kryminalni z Jawora ujawnili na posesji 35-letniego mieszkańca naszego powiatu sadzonkę konopi indyjskich. Zabezpieczony krzak marihuany rósł w przydomowym ogródku. Mężczyzna nie uniknie teraz odpowiedzialności karnej wynikającej z ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Policjanci z Wydziału Kryminalnego jaworskiej jednostki zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej, w wyniku działań operacyjnych ustalili, że na terenie jednej z posesji mieszkalnych w powiecie jaworskim znajduje się mała „uprawa” konopi indyjskich. Zabezpieczona marihuana zostanie przekazana do dalszych badań laboratoryjnych. Po uzyskaniu pozytywnej opinii biegłego 35-latek usłyszy zarzut wynikający z ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii. Za uprawę konopi indyjskich grozi kara nawet 3 lat pozbawienia wolności. RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Mocno Kryształowy - 02.06.2022 Widziałem dziś ten artykuł xD ilość powalająca... Toż to bandyta ![]() RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Alkopoligamia - 02.06.2022 XD Aż mi się smutno zrobiło. Taka mała roślina i już kończyć jej żywot w taki sposób... PRZECIW ZABIJANIU ROŚLIN. A sąsiad ciekawe skąd tak dobrze znał wygląd... Pewnie widział w telewizji... RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - inspiron - 02.06.2022 szkoda słow normalnie tez mi sie smutno zrobiło chlop se jedna roslinke zasadzil a tera bedzie mial juz w papierach najebane RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 02.06.2022 sukces polskiej policji! kolejny grozny bandyta zlapany ![]() jp na 90% bo do kogo pojde jak mi rower zajebia ![]() RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Zenez - 02.06.2022 Ale kszaczor hahaha mają czym się pochwalić czy to pokrzywa? RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 03.06.2022 (02.06.2022, 20:57)Zenez napisał(a): Ale kszaczor hahaha mają czym się pochwalić czy to pokrzywa? to byl pewnie jeszcze nalot, a nie wizyta dwoch policjantow bo wiadomo, narkotyki = grozny, nieprzewidywalny przestepca ![]() RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - Pazyfea - 03.06.2022 Jak on za ta roślinę dostanie kare pozbawiania wolności to ja wypierdalam z tego kraju ![]() RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - wwojtuss - 03.06.2022 (03.06.2022, 08:10)Pazyfea napisał(a): Jak on za ta roślinę dostanie kare pozbawiania wolności to ja wypierdalam z tego kraju juz walizy mozesz pakowac znajac naszych sedziow RE: Malutka roślinka, donos SOMSIADA = wizyta kryminalnych - dimiliki - 03.06.2022 co za idioci oni naprawdę nie mają co robić gdybym był komendantem i przyszli by do mnie z czymś takim to bym im dał naganę i kazał chłopa odstawić do domu to jest nienormalne nic więcej |