Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jedna sprawa.. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Jedna sprawa.. (/showthread.php?tid=5863)

Strony: 1 2 3

Jedna sprawa.. - Fidel - 22.07.2025

Cześć, nie będę się rozpisywał bo to nic nie zmieni, napiszę to samo ale wprost.
Chodzi mi o zdjęcie moderacji. Shoutbox może zostać zablokowany, nie zaglądam tam nawet i mam go ukrytego. 
Jeśli chodzi o 20 punktów reputacji i nagrody to oficjalnie w tym wątku zrzekam się wszystkiego co należy się pełnoprawnym użytkownikom.

Nie mogę napisać nawet PW do Mańka a w sprawie kompletnie innej niż tu.
Nie ma żadnej możliwości "komunikatu/zgłoszenia".
Jak widzicie zachowuje się już 'normalnie'.

Jeśli chodzi o znaczki, że mogę coś tam - to przyznam oficjalnie, że posiadam 6 kont (2 z ponad 20 postami oraz 4 z 10-13), nawet jeden profil był prowadzony po Niemiecku i specjalnie stworzony przez protonmail.de.

Nie przesadzajmy. Jak czasami widzę jakie posty są puszczane użytkownika T-E-[D....u]a to aż mi się przykro na to patrzy a ja jedynie poświruje swoją wyobraźnią i pokoloruje posty bez problemu do nikogo.
Przyznam, że męczy mnie to. 
Jestem tu a niby mnie nie ma bo do nikogo nie mogę napisać a użytkownicy i vendorzy pewnie też mają odgórny zakaz dodawania plusów tak samo jak ja dostawałem takie informacje aby nie plusować pewnych użytkowników bo to multikonta i w pełni się z tym zgadzam ale jeśli nie dojdziemy do kompromisu to stąd muszę odejść bo tak jak mówię, jestem tu duchem co czasami coś z automatu napisze jak BOT a ja nie po to przychodzę na te fora.
Mleko się wylalo, nie będę wymieniać ale wiele tu jest takich a ja akurat mam restrykcje jak byście naprawdę uwierzyli w to co pieprzyłem. Znaczkami może i forum zamuli, rozwali coś nie coś - fakt ale po co mi Wasze konta.

Nawet, żeby jakoś przejąc maila usera i podrobić adres btc to nie jest to opłacalne bo trzeba dużo nad tym popracować - więc wniosek wynosi się sam.

Napisałem wiele postów które nie zostały zaakceptowane, mam wszystkie skopiowane przez [PPM > Zapisz stronę] - dokładnie podgląd posta przed wysłaniem - których nie ma a były to normalne posty - nie chcę również dołączać ich tu bo musiałbym wstawić wtedy posty które przeszły w tym samym czasie praktycznie i były śmieszne/żałosne/irytujące a dam głupi przykład mój post w luźnych tematach nie przeszedł który był po prostu zwykłym postem z nawiązaniem humoru.

Jeśli ten post nie zostanie zaakceptowany - lub zaakceptowany i zostawiony bez odpowiedzi równa się to tym, że ja znikam i nie jest to żadna groźba - bo użytkownicy mogą po mnie tak myśleć. Po prostu nie będzie dla mnie sensu udzielania się tu, i tak robię już to rzadko a chciałem rozwijać, coś innowacyjnego dodawać, dużo pomysłów dodałem przychodząc tu jako Inferno, dobiłem prawie top 8, nie widzę się tam w najbliższym czasie - ale z czasem można by było coś naprawić więcej.

A w takiej sytuacji nie zrobię kroku w przód, więc będę musiał zawrócić, można kupować i nie mieć konta. Ja o tym wiem.
Tylko znacie też moje zdanie które podkreślam przy większości opinii o produktach swojego wybranego vendora. 
  - Proszę, post bez koloryzowania i 'udziwnień' co po niektórych zdaniem - ale gdyby każdy pisał tak samo i to samo to niech jeden pisze a reszta patrzy.

Pozdrawiam.
[Obrazek: ab67616d0000b2734d31044210d97ad0ecf60726.jpg]  z całym szacunkiem do każdego, nie oczekuje go w zamian.
Każdy ma swoje zdanie, oceniamy ludzi - ja również, nie lubimy i ja też ale w tym temacie to prosiłbym chociaż o kulturalne wypominanie tego co robiłem jeśli już ktoś będzie zmuszony skomentować tamte sprawy.

RE: Jedna sprawa.. - Dafidov - 22.07.2025

horsii chyba trzeba otworzyć sekcje do rozwiązywania problemów dopalaczowych. Najlepsze jest to, że Ci którzy robią multikonta są tak prostolinijny, ze od razu wiadomo że "ONI SA ONI" Yalasek, Inferno, TheEnd Big Grin każdy osobny przypadek, najlzejszy to chyba Inferno który robi te oczojebne recki jego numerów nie znam, aczkolwiek dwóch pozostałych do wyższy poziom przeturbienia.
Jeden udaje babę, drugi pisze z dwóch kont i się kłóci sam ze sobą w tematach vendorow. Istny dopalaczowy kabaret.

RE: Jedna sprawa.. - Fidel - 22.07.2025

Nie zrozumiałeś, po twojej wypowiedzi wychodzi na to, że nadal będę to robił.
Słuchaj, tak jak mówiłem. Przypierdzielanie się. Do kolorków?
Do MK bo chciałem opinie napisać po banie?
Zrobiłem konto, piszę opinie, 2 razy odpisalem pomagając użytkownikom. Podbija statystyki.
Nie wpływałem na szkodę forum.

Taka właśnie rozmowa z użytkownikami dopala.
A wiesz dlaczego oni tu siedzą tych co wymieniłeś i piszą? Bo lubią te forum i ten skład ale to się skończy uwierzcie. Ja mam dylemat, jedynie taki, że z moderacją jak pies na smyczy nie będę tutaj siedział bo czuje się bardziej uwiązany niż na konkurencji. 
A teraz to już jest mniejszy problem bo jestem w miejscu, gdzie robię to samo co tu ale w jakimś celu. Nie będę pisał czy to forum RC czy hello kitty.

Jeżeli niezrozumiale napisałem: jeżeli mam mieć moderację to usuńcie to konto bo ja tu pisząc wspieram te forum a nie odwrotnie.
Kolego wyżej, specjalnie dla Ciebie nie używam nawet kolorów i pogrubienia ale czy to jest normalne?
W sensie kto jest bardziej normalny, ten co chce pogrubić pewien fragment tekstu aby był bardziej ważny w całej wypowiedzi czy ten co się z tego śmieje i cytuje horsiego proponując sekcje rozwiązywania także twoich problemów.

Więc polecam otworzyć bo Ty zostaniesz, ja stąd pójdę a w sekcji moze Ci pomogą bo tutaj nie siedzą studenci którzy nigdy nie próbowali trawki.
Nie odbierz tego jako atak a jako ripostę na twoje pisanie głupot.
Po za tym temat jest o mnie więc te porównania zostaw dla siebie, na PW, SB - a jeśli oceniasz wszędzie wszystkich
słowa Gandiego - zmienianie świata zacznij od siebie. tyle

I przypominam że sami wpouściliście tu intelmarka wiedząc kim jest a ja zostałem kozłem ofiarnym.

RE: Jedna sprawa.. - horsii - 22.07.2025

zostałeś kozłem ofiarnym? to intelmark twoimi rękoma, mam rozumiec, pisał te wszystkie posty i maile z groźbami, ze escobar będzie załatwiony, ze forum będzie podpierdolone na policję itd? xD biedactwo.

popierdoliło cię mocno wtedy - zapewne pod wpływem potęznego sample packa od mareczka. Podobno kultowa ale to ty wciaz ty pisałeś Podobno kultowa  zrobiłeś cyrk jaki zrobiłeś, nie wykręcaj sie, bo to smieszne.

RE: Jedna sprawa.. - Szatan69 - 22.07.2025

Pisała takie rzeczy? 🤯😯?

RE: Jedna sprawa.. - Fidel - 22.07.2025

Ty to tak na serio mówisz że napisałem o podjevaniu forum na policję gdzie całą polska policja i pewnie zagraniczna zna to forum? Przytocze tu (ale bez nicków) teksty że będą dzieci gwałcić 9 letnie i to jest dla ciebie okej bo o tym nie wspomniałeś? Co ty pierdolisz horsi? Równie ten i ten tekst jest pojebany ale w formie niewykonalnej
Ja to napisałem i on to napisał o tym co zrobi
Czy podjebalem? Czy on zgwałcił?
Oni mnie nakręcali tA? Ja też nakręciłem i co teraz powiesz?
Czemu kurwa mnie atakujesz tylko? Gdzie jest się pytam powiedziane że to jest mniej pojebane od tego?
Co ty kurwa gadasz?

Mam przytoczyc tu więcej sytuacji i rzucać nazwami userow? Ja stad spadam serio bo jeśli ty to napisałeś a  ewidentnie specjalnie bo w dupie masz ten drugi tekst nawet o wiele gorszy to widać że to zwykła nagonka na mnie, równi powinniśmy być wyjebani stąd za te teksty ale są rowni i równiejsi, odkleje miałem, Intel nakręcał i wysyłał wiad co napisać. Nie wiem niech kolega idzie pierdolnie dziewieciolatke ja pójdę sprzedam escobara na psy zobaczymy kto będzie miał lepiej w więzieniu
Weź człowieku przejrzyj na oczy i nie mam zamiaru się tu więcej udzielać w tym temacie jedynie co napisze to opinie i nic kurwa więcej na tym forum bo nie warto, zresztą sama aktywność mówi za siebie. Patola pełną gębą, grupka kolegów mająca permisje i chroniąca swoje dupy. Dowodzenia.

RE: Jedna sprawa.. - kej9 - 23.07.2025

Podobno kultowa

RE: Jedna sprawa.. - Chochlik - 23.07.2025

Co to za kolejna drama

ヾ(⌐■_■)ノ♪ - Fidel - 30.07.2025

(29.07.2025, 07:05)doxyou napisał(a): Podobno podrzegaliśmy do zabójstwa i promowaliśmy przemoc wobec dzieci.

Tak naprawdę to Dead Nightmares  mnie do wszystkiego namówił, proszę tylko mnie nie doxuj. :O

Miło z twojej strony, że odpisałeś ale nie jestem pewien czy to szczereSmile
nie doxować Cię nie zamierzam cokolwiek to oznacza "doxuj". Ja tutaj przychodzę poważnie, Ty nie musisz się do tego dostosować ale to Twoja sprawa a ja chociaż spróbuję - oczywiście bez ataku żadnego, ja uważam że w pewnych sprawach jesteś naprawdę ogarnięty i potrafisz te swoje 'ja' odstawić na boczny tor i napisać to tak jak myślisz naprawdę.

w/w cytat powstał w odpowiedzi na poprzedni post w którym również przytoczyłem cytat twojego poprzedniego posta(całość):
Cytat:[doxyou]:
(26.07.2025, 15:25)doxyou napisał(a): Zapomniałaś jak doradzałaś ludziom 300-400mg Nepa/alfy na raz?

[Fidel]:
(29.07.2025, 02:17)Fidel napisał(a): Cudny tekst, pamiętasz co pisaliście "doksiu" aby niby mnie podkręcić? No pochwal się ;] może kolegom na mieście opowiedz, śmiechom nie bedzie konca
Nie zesrajcie sie obaj, siebie dobrzy artysci forumowi..ta ja tez.Smile

[doxyou]:
(29.07.2025, 07:05)doxyou napisał(a): Podobno podrzegaliśmy do zabójstwa i promowaliśmy przemoc wobec dzieci.

Tak naprawdę to Dead Nightmares  mnie do wszystkiego namówił, proszę tylko mnie nie doxuj. :O

Nie chciałem tutaj toczyć kolejnej wojny i wojny na argumenty a właściwie kto prędzej ustąpi bo w tych dwóch sytuacjach jest wina.
Z twojej strony nigdy nie powinno paść osądzenie mnie co zrobiłem a właściwie co wypisywałem - sam wiem, głupota, faza po sample packu mareczka tak jak napisał horsii, wszystko to miało wpływ. 

Przyznam, że narkotyki zmieniły mnie a właściwie moje myślenie i czasami z nerwów działam zbyt impulsywnie a szczególnie na większą skale - wy pisaliście o czynach a ja groziłem że rozjebie forum (gdzie pisząc, że postaram się o wywalenie Was było by właśnie przy tym nie impulsywne) i powinienem tak zadziałać ale to już inna sprawa bo to ja zacząłem w innym temacie i się rozkręciło wiec szeryfa nie można było zagrać skoro już się odjebało coś samemu wcześniej.

Myślę, że rozumiesz, Ty i nie tylko Ty bo głupi nie jesteś ale może bardziej 'zawzięty' jak większość ludzi - którzy brną w temat bo już muszą, nie pozwalają sobie dopuścić do głowy, że lepiej było by odpuścić.

Przeniosłem ten cytat z wątku równie znanego forum usera ale chciałem dokończyć a właściwie spróbować to zrobić - dojść do kompromisu i wytykania palcami, każdy może się potknąć, Ty, Ja, NightMares i inni. Każdy. Bo jesteśmy tylko ludźmi.
To forum a nie ring bokserski, nasze życie i tak daje nam kopa bo tu siedzimy a nie bez powodu - ćpamy, tylko ten kop od życia to niszczenie go coraz szybciej.

Tutaj mamy konkretną wiedzę, szczególnie my bo są tutaj również osoby które zaczynają "przygodę".
Lepszym rozwiązaniem jest zgadzanie się ze sobą - jeśli zachodzi taka potrzeba i dodanie swoich uwag, dodatków - o czym nie napisałeś użytkownikowi np. w dziale pomocy danej substancji - a my nie dażąc się raczej zgadzaniem ze sobą publicznie po tym co było działamy sobie na niekorzyść.

Przytoczę tutaj również twój tekst napisany do usera - tak przyznaję Ci tutaj rację a niżej napiszę dlaczego:
(26.07.2025, 15:25)doxyou napisał(a): Zapomniałaś jak wyjebałaś ludzi na benzo, później Nepa/Hexen, następnie znowu benzo, tym razem wysyłając
Zapomniałaś jak doradzałaś ludziom 300-400mg Nepa/alfy na raz?

Teraz się nieco otrząsnąłeś, zacząłeś pisać w miarę z sensem, dostałeś się na czat i uważasz, że zostaniesz drugim Chuckiem Norrisem?

Odpowiem w sposób, że taka osoba lepiej jak by no lekko mówiąc - miała ograniczone prawa aby nie skończyło się to oszustwem użytkowników lub podaniem sobie śmiertelnej dawki z polecenia kogoś kto wydawał się na eksperta - oczywiście ironia.

Tylko, on a my to już dwie inne bajki.
Ja, nigdy nie wprowadziłem usera w błąd żeby mógł zrobić coś albo zadziałać w sposób pokierowany przeze mnie przez co stracił by życie/lub inne wypadki czy oszukanie/okradzenie go.
Ty również tego nie robiłeś nigdy, jestem pewien.
Diabeu? Nie powinien pomagać bo on nie pomaga tylko może kogoś zabić, ciężko powiedzieć jeśli to jedyna sytuacja czy powinno się go wieszać za to i już całkowicie go skreślić czy wybaczyć i że będzie już pisał tylko sprawdzone i bezpieczne informacje - niestety ja nie wiem ale wiem, że przytaczając te kilka naszych cytatów można dojść do wniosku iż działamy kompletnie na niekorzyść tego forum i Administracja powinna się nami zająć - to prawda, tak, zajęła się. Nie mogę powiedzieć, że nic nie zrobili i przyzwalali na to.

Jednakże, no muszę być tutaj bezpośredni, to co pisaliście przechodzi ludzkie pojęcie jest to na tym poziomie co kolegi z innego posta, podżeganie-pisanie o śmiertelnej dawce - w dwóch przypadkach osoba mogła umrzeć, podrzeganie to również ta osoba może zginąć bo od podrzegania do wywołania czynu niewiele brakuje a kto wie, czy pisane jest to 'na żarty'

Oczywiście wiemy z tym podrzeganiem jak było ale interpretuje to tak samo jak polecanie komuś 400mg alfy na raz. Rozumiecie?

To tylko przykład, jeden z wielu, jedna z wielu sytuacji. 
Ja lubię komuś pomóc jak się znam na temacie i jeśli chodzi o pomoc użytkownikom i rozwój forum to walimy te mosty, zamiast tracić energie na hejt to możemy coś lepszego i budować społeczność, nie mówię tutaj o luźnych gadkach na shoutbox tylko pomagali w tematach wyznaczonych.

Pomoc komuś to nie miejsce na hejt i dymy, opinie to nie miejsce na przypominanie starych spraw, tam się wymienia fakty aby ktoś przed zakupem nie czytał historii o której nawet nie chciał wiedzieć.
To samo tyczy się w wątku Diabeu z tego też wzglęu napisałem tam o tym - a dlatego, że to Ty wypomniałeś mu wprowadzanie w błąd/pomoc userowi - xxxMG alfy na raz komuś kto zaczyna z tym.

Masz doskonałą rację to strasznie chujowe ale zauważ to co pisaliśmy my, równie strasznie chujowe zachowania.
Chciałbym aby zakopać topór w wątkach w których udzielamy swoich zaczerpniętych z życia doświadczeń/z tego co wiemy.
Nie będę już odnosił się do wypowiedzi wyżej dwóch userów horsiego i dafi bo to właśnie przykład w/w działań a działanie kej to przytakiwanie i dogryzanie wstawieniem wideo z fragmentu czegoś tam aby w twoim myśleniu uświadomić 'winnego' i go bardziej szkalować.

Przyjmijcie ten post jako normalny, nie rozczulam się tutaj po prostu mam już dość tego wszystkiego i nie chce mi się tu zaglądać czasami coraz częściej a chciałbym tak jak kiedyś pisać posty które pomagają tym którzy tego potrzebują chociażby.
Jestem blokowany-no cóz zjebałem. Może zrobiłem większe zło bo zagroziłem szefowi a nie dziewczynce, hmm ciężko powiedzieć dlaczego ta moderacja - może są inne powody a to nie chodzi o to - pozostawię to do rozważenia Wam.

Ciekaw jestem, czy ktoś wypowie się w temat konkretny, bez wymądrzania się fifarafa, wiadomo co tu się odwaliło i chyba każdy ma tego świadomość bo ja mam doskonale, wszystko pamiętam i wiem co zrobiłem.
Nie będę też zdziwiony jeżeli nikt nie napisze słowa/nie będzie miał ochoty nawet tego czytać - np. z powodu że to ja napisałem bo zrobiłem co zrobiłem.

Cóż, mi życia ubyło 20 minut na pisaniu tego ale nie żałuję nawet jeśli temat zostanie zamieciony pod dywan, jedyne co to pragnę stwierdzić, że jeśli chcemy tworzyć coraz większą społeczność - mówię o tym, że (chciałbym aby forum było TOP, userów multów, postów pełno do odpisania/pomocy ludziom, po prostu budowanie tego jak najlepiej można).
Znajdą się osoby, które doczepią się kolorowanego tekstu bo świeci mu po oczach ale idź pisać kod html w .txt bez podświetlania składni - ułatwia czy nie?
Ja również dodaje ważne informacje jako podświetlanie składni, że to tak ujmę. Czasami przesadzam to fakt, niektórzy piszą tak, że nie można słów rozczytać, są różni ludzie, niektórzy mają dyslekcje, dyzortografię, jedni piszą jak styl EMO chyba tzw. 
Czyli Każde Słowa Z Dużej Litery. 

Czy mnie to draźni? Lekko bo jestem przyzywczajony do prawidłowej polszczyzny i jak piszę wiadomość to chcę aby to była wiadomość konkretna a nie zlepek informacji właściwie nie mających ze sobą nic wspólnego - przeważnie też tak bywa, to drugi przykład.
Powiem tak, nie napiszesz do tej osoby "ej nie rób tak" i ona Cię posłucha i będzie tak jak Ty chcesz aby było.
Każdy ma swój flow i to jest piękno społeczności i nie wszyscy powinni mówić jednym językiem tylko najważniejsze jest-dawać coś od siebie.

To jest mozaika stylów forumowych - każdy ma styl, ja dodaje kolory i inni mają swój styl.
Różnorodność stylów i pamiętaj aby mieć do niego szacunek i innych bo inaczej nie możesz uczestniczyć tutaj skoro to jest dla Ciebie błędem.

To tyle, dodałem parę [.hr] żeby nie wyglądało jak zlepek, kolorować/edytować tekstu nie będę tym razem mimo chęci - niestety obowiązki czekają a edycja niemożliwa z powodu moderacji/edycja 1h od napisania - nie daje mi to żadnej opcji.
Pozdrawiam,
[Obrazek: 2pla6abz6032u0z3v482ndqwyon8] Fidel-

RE: Jedna sprawa.. - doxyou - 30.07.2025

Co to za esej Podobno kultowa
Po robocie może nawet poczytam, żeby się pośmiać. Podobno kultowa