![]() |
|
Suple przy użytkowaniu - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Suple przy użytkowaniu (/showthread.php?tid=5930) Strony:
1
2
|
Suple przy użytkowaniu - Sniffiarz97 - 11.08.2025 Siemka, czy przy mocnych stimach takich jak: NEP, amfetamina warto co kilka godzin wziąć cynk+ biotyna i przepić to bialkiem w proszku z woda+ 1jajko suowe? Stymulanty wysuszają niestety, potrafię też zrzucić 6kg podczas uzytkowania a gruby nie jestem , szybko się pocę. na skórę mam serum (ace+ k.hial) +spf50 krem Codziennie mam poranny rozruch+ silownia i wieczorem sauna (mam w domu) i nie chce swoich stracić efektów 3 dniowym melanżem. mam 2 miesiąc detoksu i ludzie mówią, ze promienieje ( nie wiem co to oznacza) jak minie czas to chcialem albo hexa zarzucić albo NEP, wiem jakie mogą być skutki uboczne pozdrawiam RE: Suple przy użytkowaniu - włodzimierz - 11.08.2025 na pewno warto właśnie tak jak mówisz, że się mega chudnie, też mam ten problem, bo mam niedowagę, a chcę przytyć jeszcze. widzę, że się znasz coś na ruchu to może dasz mi jakieś porady przy okazji takie? a ja co do zdrowia polecam jeszcze suplementować z pół godziny przed witaminę C RE: Suple przy użytkowaniu - Sniffiarz97 - 11.08.2025 Zależy jakie porady, jak chcesz przytyć to zwiększ podaż kaloryczną, trening siłowy. Ja chodzę 5 razy w tygodniu, skupiaj się na ćwiczeniach wielostawych przysiad+martwy i jakieś dipy+podciągania a do tego izolowane ćwiczenia na małe partię. Ja jestem teraz na utrzymaniu wagi (97kg) i jem na lekkim deficycie, ale węglowodany dają szybka wagę ciała bo powstaje woda+glikogen. Kreatyna również zwiększa wodę w organizmie (wiecej wody to lepsze środowisko do budowy mięśni) RE: Suple przy użytkowaniu - włodzimierz - 11.08.2025 oj, to ja ważę 57kg przy 176cm. codziennie robię conajmniej 60 pompek po 10-25, trochę biegam i jeżdżę sporo na rowerze największy mój problem to żeby przybrać wagi. próbuję we wrześniu, wtedy miałem 50 - miesiąc temu miałem 60 równe, ale miałem później dużo wysiłku z robotą związanego i tak spadło te 3kg, a chciałbym ważyć z 65. RE: Suple przy użytkowaniu - DarkSonia - 11.08.2025 żadne suple nie zastąpią - normalnego jedzenia + snu ... trzeba jeść i trzeba spać ... a spadki będą minimalne. A i zdrowie lepsze... Wzmocnienie serca / wątroby to podstawa ... zwł przy amfetaminie. NEPie i podobnych stymulantach teraz ... wjeżdża hex na poland, także przygotujcie się... NA SPADKI
RE: Suple przy użytkowaniu - Konrad Curze - 11.08.2025 DarkSonia Owszem nie zastąpią (zwłaszcza snu), ale jeżeli nie wybiera się bardzo dobrze zooptymalizowanej diety to suplementy są dobrą opcją. Tylko koniecznie trzeba zrobić research na temat ich przyswajalności, ale w ramach jednego z manwerów na froncie harm reduction są bardzo dobrym sojusznikiem. Zwłaszcza w trakcie brania parę tabletek z magnezem i antyoksydantami potrafią zdziałać cuda i poprawić jakość tripa. RE: Suple przy użytkowaniu - DarkSonia - 11.08.2025 oczywiście Konrad Curze zgadza się, że suplementacja tak czy siak z pewnością ułatwi życie ćpuna a i przypadkiem może i samą fazę poprawić jeśli się wie co się bierze oraz w jakich proporcjach. - jeśli chodzi o KONIEC zabawy to: dla mnie "głupi" potasik z magnezem po skończeniu materiału to podstawa witaminka C i coś na wątrobę ... i ide normalnie spać, rano się budzę świeża i wypoczęta. RE: Suple przy użytkowaniu - Konrad Curze - 11.08.2025 Dodaj do tego jakieś antyoksydanty (serio pomagają przy stimach) i ja jeszcze stosuję lek Rutyna od Apteo. A jako, że jestem przeklęty i pobłogosławiony organizmem dość wytryzmałym to po spaniu następnego dnia jestem bardzo blisko normalnego funkcjonowania - po porannym postimowym obżarciu się i albo wcześniejszym pójściu spać albo drzemce w trakcie dnia, jak nowy... Co oznacza, że mógłym kontynuować, ale jakoś moi kompani nie są zbyt żywi i chętni. RE: Suple przy użytkowaniu - kurvvisko - 12.08.2025 Też będę musiał się w końcu zaopatrzyć w jakieś suple przy braniu, ostatnio się dużo nawadniałem i kilka razy piłem elektrolity + magnez i na drugi dzień byłem do życia, i jeszcze udało mi się nawet na rowerze pośmigać. RE: Suple przy użytkowaniu - inked_kawadrat - 13.08.2025 Jeśli zapominacie lub ciężko z hajsem żeby kupić magnez to dobrym wyjściem jest Muszynianka ta z zieloną etykietą Dwie butelki dziennie i dostarczone dużo magnezu a przy okazji dbacie o nawodnienie Ja również piję codziennie 500ml kefiru A że nienawidzę jego smaku, tak samo jak smaku mleka to wjeżdża szejk z czekoladowym izolatem białka, do tego, dojrzały banan mrożone i owoce bo są dużo tańsze. W biedrze kupuje borówki jagody maliny ale może Lidl lub inny sklep może być jeszczetańszy Borówki działają przeciw zapalnie, kefir ma pełno zdrowych bakterii które nasz żołądek kocha Dodam że białko możecie zastąpić np kakao lub w ogóle nie dawać bo owoce zrobią robotę, jedynie jakiś słodzik żeby trochę lepszy smak był A jeśli chcecie podbić białko co jest dobrym pomysłem bo będziemy syci i organizm będzie jednak miał z czego czerpać to można kupić kefir z większą ilością białka Jeden z lepszych kefirów którym sam używam jest z firmy Krasnystaw, ja stosuje normalny bo mam swoje białko ale jest wersja która jest wysokobiałkowa Dbajcie o florę swoich jelit bo to mega ważne, zaburzona oś jelita-mózg to wiele problemów na codzień a taka bomba przeciwzapalna, bialkowo witaminowa z żywymi bakteriami tylko wam pomoże i zmniejszy zwale na koniec
|