Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. (/showthread.php?tid=5931)

Strony: 1 2 3

Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Babajaga - 11.08.2025

Siema, 
nie wiem czy to dobry dział, będę w czwartek w Warszawie i chciałbym coś ogarnąć a nie zdążę zamówić od Esco czy High... Ma ktoś może namiary na kogoś sprawdzonego? Może być z neta itp. Nie chciałbym trafić na żadną wyjebkę itp.

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - JureKiler - 11.08.2025

Przecież zamawiając u esco dzisiaj do 15 maksymalnie w środę masz na miejscu

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Lifeisbrutal - 11.08.2025

+1 odnośnie esco. A jeśli ci się tak pali ćpuński grunt to spróbuj u hajlajfa u mnie ostatnio paczka była w jeden dzień roboczy. A jak pogadasz z nimi na luzie i powiesz jak sprawa stoi to może zrobią wyjątek i wyślą tak żeby było dobrze. Wiadomo nie wyjeżdżaj z tekstami " ej wyślij paczkę wtedy i wtedy i chuj bo muszę mieć". Tylko grzecznie napisz jak sprawa wygląda i myślę, że się z którymś z nich dogadasz na luzie. Przecież esco czy hajlajfa też są ludźmi myślę, że zrozumieją 
 No na pewno z tego powodu cię nie pogryzą jak grzecznie spytasz czy jest taka możliwość.

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - kurvvisko - 11.08.2025

Odkąd zamawiam z naszego forum, to już nigdy nie wezmę nic z ulicy. Czasem mnie poczęstuje jakiś znajomy towarem, jaki wziął od jakiegoś ziomka z ulicy i se myślę wtf

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - inked_kawadrat - 11.08.2025

Zamów od esco i daj to na paczkomat w wawie

Dziwne za na to nie wpadłeś, bardzo dziwne

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Babajaga - 11.08.2025

(11.08.2025, 13:46)inked_kawadrat napisał(a): Zamów od esco i daj to na paczkomat w wawie

Dziwne za na to nie wpadłeś, bardzo dziwne

Bo jeszcze nigdy nie zamawiałem.

(11.08.2025, 11:54)Lifeisbrutal napisał(a): +1 odnośnie esco. A jeśli ci się tak pali ćpuński grunt to spróbuj u hajlajfa u mnie ostatnio paczka była w jeden dzień roboczy. A jak pogadasz z nimi na luzie i powiesz jak sprawa stoi to może zrobią wyjątek i wyślą tak żeby było dobrze. Wiadomo nie wyjeżdżaj z tekstami " ej wyślij paczkę wtedy i wtedy i chuj bo muszę mieć". Tylko grzecznie napisz jak sprawa wygląda i myślę, że się z którymś z nich dogadasz na luzie. Przecież esco czy hajlajfa też są ludźmi myślę, że zrozumieją 
 No na pewno z tego powodu cię nie pogryzą jak grzecznie spytasz czy jest taka możliwość.
OK dzięki, rozumiem, że pisać przez maila, tak?

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Lifeisbrutal - 11.08.2025

No tak na maila.

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - JureKiler - 11.08.2025

(11.08.2025, 12:29)kurvvisko napisał(a): Odkąd zamawiam z naszego forum, to już nigdy nie wezmę nic z ulicy. Czasem mnie poczęstuje jakiś znajomy towarem, jaki wziął od jakiegoś ziomka z ulicy i se myślę wtf

Znając większość dilerkow w moim mieście będąc na wakacjach w Polsce spróbowałem z każdego źródła a było ich 3. Trzy z tych opcji każdy miał 4cmc nikt nie miał transparentu większość jakieś białe kamienie albo brudne mniej i bardziej jebiace. Jeden temat się wyróżnił działaniem kurwa z 8 godzin zajebistej fazy a później to jakbys wrzucał już temat na darmo. Nikt w miejsce 50 tysięcznym nie ma MMC albo jakiegoś dobrego sortu Cmc ale w sumie mnie to cieszy bo mam zamiar zrobić zamieszanie na tamtejszym rynku 😂

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - Blade12 - 11.08.2025

Babajaga  sprawdź Oglaszamy24h XD tam jest od chuja ludzi z Warszawy co rzucają tematem i podają swoje numery telefonu Publicznie do tego możesz sprawdzić Towar na Miejscu xD

RE: Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta. - horsii - 11.08.2025

JureKiler  Jak "4-cmc" cię robiło srogo 8 godzin, i następne wrzutki nie klepały, to to brzmi bardziej jak 4-cma a nie 4-cmc...