Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
dpDMC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: dpDMC (/showthread.php?tid=5987)

Strony: 1 2 3

dpDMC - TheEnd - 03.09.2025

dpDMC (N-Dipropyl-Dimethocaine)

The IUPAC of dpDMC is '3-(dipropylamino)-2,2-dimethylpropyl 4-aminobenzoate', its CAS number is .

Ktoś może coś więcej o tym RC napisać?
Chuja działa. Tyle co nic.  Nie warte zachodu. Lekka euforia bez energii, libido pizda blada

RE: dpDMC - DarkSonia - 09.09.2025

tolerka?
po pierdyliardzie substancji, które zażyłeś ?????
. wczoraj
.. przedwczoraj
... 3dni temu
.... itd itd?
jak Ci zostało cuś... zrób se przerwę chociaż wiem, że to w Twoim przypadku mało możliwe Big Grin
bez szlugów, kofeiny,
na witaminkach
wyśpij się...
i wróć tu z tym za 2 tyg ...

dasz radę? bo może tu nie problemem jest slaby towar ..

RE: dpDMC - sagitta - 09.09.2025

Jeśli chodzi o przerwy, to faktycznie robią robotę, ale dla mnie zawsze były i nadal są sporym wyzwaniem. Leciałam kilka miesięcy na NEP, a co 2 tygodnie robiłam tydzień/półtora jazdy na ketaminie. Mogę śmiało powiedzieć, że ketamina nawet przyspieszyła cały proces obniżania tolerki i dojścia do siebie. Ogólnie metoda sprawdzała się bardzo dobrze. Jeśli ktoś ma problem z przerwami od stimów, to serio warto rozważyć dysocjanty działające głównie na receptory NMDA — mogą naprawdę pomóc zresetować układ.

RE: dpDMC - EmStO - 09.09.2025

Nie jestem w 100% pewny ale tego typu substancje nie są jakieś mega mocne .
Cos kiedyś czytałem a niech się wypowie ktoś kto ma większą wiedzę.

RE: dpDMC - TheEnd - 09.09.2025

(09.09.2025, 07:58)DarkSonia napisał(a): tolerka?
po pierdyliardzie substancji, które zażyłeś ?????
. wczoraj
.. przedwczoraj
... 3dni temu
.... itd itd?
jak Ci zostało cuś... zrób se przerwę chociaż wiem, że to w Twoim przypadku mało możliwe Big Grin
bez szlugów, kofeiny,
na witaminkach
wyśpij się...
i wróć tu z tym za 2 tyg ...

dasz radę? bo może tu nie problemem jest slaby towar ..
Próbowała to też osoba bez tolerki. I to samo stwierdziła. Towar na granicy płacebo

RE: dpDMC - EmStO - 28.09.2025

TheEnd
Ile tego zjadłeś

RE: dpDMC - TheEnd - 28.09.2025

Czego?
Wszystko 😂 ale pytanie zadałeś hehe nabijasz się ze mnie?😂😁👊🏼
A.tak po za tym czy ktoś to liczy? Cokolwiek?
Nie wiem 
Kilogramy? No lekkim chujem 😂 300-500kg myśle wjebalem w siebie Narkotyków..a jakby to była i tona to nie był bym tym jakoś zaskoczony specjalnie skoro szlo co tydzień 50-80g kryształu różnego przez kila lat codziennie to już mamy . ładną cyferkę.. 5 lat np tak?
Zostaje, pozostałe 21 gdzie wcale nie było lżej 😂

Mi się nie chce liczyć..ktoś może sobie wyliczyć średnia mnie to tam UJ obchodzi..chcesz dane jakies dokładniejsze.to.podam na tyle ile sobie przypomnę jeśli mamy tu jakiegoś zjebka który musi to policzyc to służę pomocą i rozumiem wszystko.. każdy Jest pierdolnięty na. Swoj sposób. I uj mi..do tego i nie mi to.oceniac 👊🏼😁

RE: dpDMC - Szczurek - 05.10.2025

Ktoś to próbował jakie działanie tego odczynnika bo zamówiłem a nigdzie nie mam opinie o tym proszę wszystkich co to brali i jakieś informacje

RE: dpDMC - TheEnd - 05.10.2025

Napisałem na samej górze opinie. Dla mnie to jakieś placebo. Wgl nie warte to uwagi jest..... Jescze słabsze niż DMC

RE: dpDMC - horsii - 06.10.2025

Przeciez to jest pochodna dimetokainy, kurwa anestetyku miejscowego. Tylko wam nos znieczuli. Nikt kto ćpał tak jak tutaj wącha nasze towarzystwo nie ma prawa nic po tym poczuc. xD  Te nowe "stymulanty" to jest żenada.  Tak wygląda desperacja vendorów w holandii. Czekam az diabeł napisze że go super wystrzeliło.