![]() |
|
Dubai Style - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Dubai Style - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6004) |
Dubai Style - Opinie o produkcie - Maniek - 15.09.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Dubai Style ze sklepu High-Life.market RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - EmStO - 15.09.2025 A to cóż to za wynalazek
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - TheEnd - 19.09.2025 Dziękuję High-LifeMarket za próbkę tego wynalazku. Wrzutka gratis do 5g nepa który wygląda obłędnie. Czy ktoś wie co w tym siedzi? Jak dawkować? Nie lubię tak w ciemno nie wiedząc co w tym nawet siedzi Możesz Vendorze napisać coś więcej? RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Borsuksie - 19.09.2025 Spróbowałem ciutki z sampla, który dostałem z zamówieniem. Sam nie wiem jak to opisać, trochę klepie, trochę spina, nie eufo, nie wywala ![]() Siedzę w domu i gadam ze starą, jakoś tak coś najblizej mi do amfy, bardzo podobnie to czuję. Aaa i smaczne to to, faktycznie jakoś pistacjami smakuje ))
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Dafidov - 19.09.2025 Podeslijcie zdjęcie jeśli się wam uda RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - doxyou - 19.09.2025 ![]()
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - TheEnd - 21.09.2025 Słabe to w chuj. 400mg normalnie walniesz ale nie wiem co Ty tam poczujesz..... Słabiutkie. Smak na plus tylko RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Olan - 22.09.2025 High-LifeMarket dzięki za sample! Niebawem recenzja. Odkąd czekolady w stylu dubajskim stały się popularne na ich zjadam 3-4 tabliczki dziennie. haha ale za nie nie płacę, normalnie wrzucam je do torby i wychodzę, biedny carrefour już okradłem na jakieś dobre kilkanaście tysięcy haha! powiem tak: produkt jest dojebany! haha nie dość że ma zieloniutki kolor koloru pistacji, ale też pachnie czekoladą, robi robotę, myślę że komuś bez tolerancji na pewno by pasował z mocą, ja dostałem sampel od High-LifeMarket i dla mnie też było okej, na pewno warto go spróbować! lekko drapie po nosie, działanie coś jak metaklefedron, ale nie jestem w stanie oprzeć, gdyż łeb mam zjebany a i też tolerancję pod sufit polecam na prawdę!
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Dafidov - 22.09.2025 Highlife coraz lepszych recenzentów sobie wybiera do opisywania jego produktów. Z Twojej recenzji dowiedziałem się, że pachnie czekolada, jest koloru zielonego, działa coś jak metaklef i że kradniesz czekolady. Więcej o złodziejstwie czekolad, niż o samym towarze. ![]() Najlepsza zwale to mam z tego wyglądu Dubai style XD RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.09.2025 Olan skoro ja po dwóch miechach detoksu od stymulantów wale 400mg sniffem i ledwo to poczułem a Ty lecisz cały czas na stronach i piszesz że to kopie no to chyba coś tutaj jest nie tak. Piszesz recke pod Vendora ? Weź napisz prawdziwą recka. Ten towar testowała też dziewczyna i jeden ziomek i nikt by tego nie kupił, tak stwierdzili..bo to prawie nie ma działania. Jest subtelne, delikatne. Ale totalnie się to nie opłaca i jest cholernie nie ekonomiczne. Trzeba by było zmienić skład i dać więcej tam speeda. |