Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 (/showthread.php?tid=6147)

Strony: 1 2 3 4

Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - Dead Nightmares - 25.11.2025

[Obrazek: front.jpg]

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - DarkSonia - 25.11.2025

jasne że byle co
palto
spodniczka z komunii... lekko podarta
tenisówki allstars
wiadomo bez majtek bo i po co
i koniecznie kolanówki... i koniecznie każda inna

na chuj ten minus? tobie jako redaktorowi pytania musi odp pasować??? cuSZ ci się nie podoba? 

mi rozumiem moze się nie spodobać pytanie dnia teraz tak - jadąc twoim wózkiem myśleniowym?
spoko

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - Dead Nightmares - 25.11.2025

DarkSonia 
dalem minusa, bo nie spodobal mi sie ten post szczegolnie i tyle, ale spokojnie - juz dalem plusa gdzies indziej, zeby twoje ego az tak mocno nie cierpialo
i skoro jestem redaktorem to te pare plusow, ktore ci dalem powinienem odebrac teraz w postaci paru minusow, zeby wyszlo na 0, ale lepiej nie, bo sie jeszcze targniesz na swoje zycie tak bardzo dajesz jebanie o jakies plusy i minusy na forum
zalosna baba xd

i tak - mozesz minusowac to co ci sie nie spodoba, rozumiem

pozdruFFka

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - EmStO - 25.11.2025

Ludzie dajta spokój bo tu się robi show powoli xD

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - kurvvisko - 25.11.2025

Miałem w zwyczaju ubierać się w byle co, byle jak, ale aktualnie patrzę przede wszystkim nie na to, czy mam sztos stylówę jak z wybiegu mody, czy jak insta modele, tylko mocno zwracam uwagę na skład ciuchów. Ile plastiku kurwa jest wszędzie, to jest koszmar.

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - Dead Nightmares - 25.11.2025

kurvvisko 
no za ubrania np 100% bawelna trzeba troche zaplacic, tak to juz jest, jeszcze zalezy czy cienko czy grubo szyte

ja osobiscie duza wage przykladam do tego, zeby kolorystycznie sie wszystko zgadzalo

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - EmStO - 25.11.2025

A jeśli chodzi o kolorystykę to jak całujecie ?
Ja bardziej jednolite ciuchy wybieram nie musi kolorystycznie mi pasować mam w to wyjebane xD

RE: Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25 - kurvvisko - 25.11.2025

Ja już się skłaniam ku czerni coraz bardziej, ale mam dość sporo kolorowych rzeczy. Staram się dopasowywać, żeby jako tako wyglądało, jednak szału nie ma.
Dead Nightmares bawełna jak bawełna, tragedii cenowej nie ma, ale żeby już jakąś wełnę, czy kaszmir (do zeszłego roku myślałem, że to nazwa przyprawy XDDD) upolować, to już trzeba hajsu wyłożyć.

EmStO 
o tak np

[Obrazek: IMG-5192.jpg]

👄👄💋nooo kurwa