4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - majk RC kson - 07.07.2023 prawdziwy mef na bialym necie to to sie nie smialo snic fizjomomom leci to i piko zara do koszyka pozdrowki no i chuj no i czesc kwota minimalna zagramanicznych zamowien mnie sciela z nog troche jednak nie bede ryzykowal pierwszych zakupow za taka kwote. zeby ztestowac legitnosc pika i mefki ale to nie hejt ani cos pozdrowki RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Dmx777 - 08.07.2023 Poproszę aktualna recenzje. Pzdr RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 08.07.2023 (04.07.2023, 18:16)PUDZILLA napisał(a): szczerze? wziąłem 150mg pare dni temu, ale nie napisałem recenzji, bo spodziewałem się jeszcze czegoś większego, chuj z tym, że na wjeździe prawie się porzygałem tak było ciężko, godmode [ON], ale nie chciałem pisać recenzji, gdyż to było dwa dni po testach piko. Dmx777 ^, sort się nie zmienił, wczoraj odebrałem kolejny pakunek, jak masz jakieś pytania to wal śmiało, odpowiem na ile pamiętam RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kerfus - 08.07.2023 Jeden z lepszych sortów jakie ostatnio zamówiłem. Juz po pierwszym szczurku czuć że sort jest w chuj mocny RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 09.07.2023 a foteczke tematu masz? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 09.07.2023 boli? i ma boleć edit: przyszło, ale zdjęcia zrobić ciężko, idź człowieku wstydu nie rób, na ćpanie macie a zrobić zdjęcia nie macie czym? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 09.07.2023 Może napisałbyś coś więcej? Wrzucił fotki? Zweryfikuj swój zakup, to na pewno więcej osób weźmie twoją opinię na powaznie, bo założyć konto i napisac "chujowy temat nie polecam" może każdy i to jest dość standardowa praktyka w tej branży Skąd taki wniosek, że to od razu musi być CMC? Test robiłeś reagentami albo wysłałeś do analizy? A może to słabo zrobione MMC po prostu? A może nie jest słabo zrobione MMC, a Ty jesz co tydzień klefa? Sorry, ale ale mnie tutaj już nic nie zdziwi, łącznie z tym gdybyś właśnie co tydzień walił klefa a potem spodziewał się cudów po 4-MMC (co nie jest jakimś niespotykanym zachowaniem) biorąc pod uwage do jak wręcz mitycznego statusu niektórzy go wynieśli, jakby to miał być środek który nic sobie nie robi z tolerancji. Przecież to już było chwile temu z meth. Za tydzień-dwa stestuję ten temat, jak będzie to dopiero zobaczymy, ale na pewno nie uwierzę, że to jest zwykły klefedron, nie róbcie sobie jaj. Albo te posty piszą chłoptasie sergiusza albo jacyś zatwardziali klefiarze. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - tlas - 09.07.2023 Wydaje mi się ze esco nie ma potrzeby oszukiwania klientów. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 09.07.2023 Sluchaj @mitomaniak... sorry, Na ten moment wyglada to tak - dyskredytujesz temat, ktorego nie zamowiles. Poza tym, to jak powinno wygladac 4mmc tez najpewniej wiesz ze zdjecia od jakiegos 'kolegi wyzej' RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - tlas - 09.07.2023 |