Sandhe***ns.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Sandhe***ns.c** (/showthread.php?tid=268) |
RE: Sandhe***ns.c** - shaqu245 - 04.06.2022 Korzystałem z jego oferty z 1.5/2lata temu jak i ostatnio. Mogę śmiało polecić. Odebrałem od nich z 30 przesyłek. Tylko w jednym zamówieniu brakło produktu- ich błąd,za to dosłali podwójnie Kontakt zazwyczaj dobry,o ile nie piszemy o pierdołach. Do mnie zazwyczaj w ok 2/5dni leci. Materiały raz lepsze raz gorsze ale to chyba u wszystkich się trafi. No cóż sort to kobieta a kobita zmienna jest xd RE: Sandhe***ns.c** - Attenborough - 04.06.2022 @M100 czy można się spodziewać podobnego działania przy sniff? Nie bardzo chciałbym się w vapo bawić. Czy inne sorty hexa także działały podobnie? Szczerze nigdy hex mnie specjalnie nie przypadł do gustu (niewielkie działanie na libido, konar nie płonął) ale tylko w sniff testowany. Za to zawsze schizmy psuły zabawę. Wiem że trzeba z rozwagą bo może pokarać. RE: Sandhe***ns.c** - KACPER - 05.06.2022 Attenborough osobiscie odradzilbym Ci tego hexa ze wzgledu ze jest to oleiste i mokre gowno, dzialanie dzialaniem wiadomka - wypierdala z kapci. Rozejrzyj sie za jakims zagranicznym sklepem, a jak nie jestes przekonany to uderz do Escobar za hexem analog, zajebista alternatywa RE: Sandhe***ns.c** - EmStO - 05.06.2022 Wystarczy go wysuszyć i jest Si a co do sniffa to niewiem bo musi być święto, żebym rajke jebnal RE: Sandhe***ns.c** - Szyderca - 05.06.2022 No też mogę polecić śmiało escobara i jego hexa. RE: Sandhe***ns.c** - KACPER - 06.06.2022 zoltawe mokre gowno, NO ALE WYPIERDALA... wyczytane z sasiedniego forum. Ps za taka cene to sie nie oplaca, ceni sie jak za jebany swiety gral RE: Sandhe***ns.c** - KACPER - 18.06.2022 Moj kolezka zamowil paczke, wszystko dogadane dzisiaj mial otrzymac kod. KODU do tej pory nie ma, tym posunieciem vendor kolejny raz strzelil w stope, NIE POLECAM PANA JEBAĆ! RE: Sandhe***ns.c** - wwojtuss - 18.06.2022 ale ze tak zachwalany sand kogos wyjebal? miejmy nadzieje ze to nie jest koniec legitnosci piaska bo lipa potezna.. RE: Sandhe***ns.c** - KACPER - 19.06.2022 Ale zaraz, zaraz... Jaki zachwalany, gdzie? Od dluzszego czasu Vendor wysyla kota w worku, kontakt jest chujowy i w moim domniemaniu przygotowuje się do exitscama RE: Sandhe***ns.c** - Attenborough - 19.06.2022 Gdyby się do exit scama przygotowywał to przez pewien czas obsługa byłaby super. Uważam że nie wyrabiają się i stąd problem. Klient ma spokojnie czekać w myśl zasady, że dobrego majstra się nie pospiesza. Też czekałem spokojnie na spore zamówienie ponad tydzień ale w końcu doszło. Fakt że pracuję w domu znacznie ułatwia mnie odebranie paczki. Na Sandheavens nie powiem złego słowa, póki co ani złotówki w tym sklepie nie straciłem, choć czasem wysłał to co miał a nie to co zamawiałem, a i tak byłem zadowolony. |