Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? (/showthread.php?tid=3072)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - qazplm1233 - 23.05.2024

mj i apvp , cala reszta do ogarniecia , ale z tych perelek sobie zdalem sprawe ,ze raczej nie wyjde, za bardzo ten stan Kocham  Podobno kultowa

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Benito - 23.05.2024

Na pewno fizyczne efekty odstawienne byłyby przy SSRI.
Najbardziej od alkoholu, nie wiem dlaczego, nie potrafię nie pić nawet dnia. Jak sobie mówię, że dziś nie, to i tak kończy się piciem. Często szybko w siebie wlewam, żeby szybko weszło, później przychodzi ochota na benzo, zawsze.
Od RC mogę się powstrzymać dłużej, czasem tydzień, czasem miesiąc przerwy.
Cmc'ki są dla mnie najmniejszym problemem. Potrafię powiedzieć znajomym stop, i iść spać. Znam to latanie na chlorach kilka dni. Zawsze kończy się brakiem rozumu, jak siedziało się z kimś to cisza bo nie wiadomo o czym mowic, ból brzucha, tampony w nosie. Wegetacja i zmałpienie głowy.
Zolpidem, dziwny środek, zawsze go sniffuję. I zawsze tylko i wyłącznie na sen. Kładę się i czekam, przeważnie zasypiam. Jednak gdy jednak nie zasnę, zachce mi się do kibla, czy cokolwiek, dopierdalam sobie więcej. Co robię później? Nie wiem, ale widzę materialnie lub wiem z opowiadań lokatorów, co się działo. I mimo że nie chcę, bo żadna to przyjemność, zawsze jak nie uda się zasnąć to rano jedno lub kilka opakowań jest pustych.
Marihuana podobnie jak alkohol, jak mam dużo to jaram codziennie, od rana do nocy i nie dotrzymam danego sobie słowa: "dzisiaj nie".
Nikotyna, nie trzeba nic dodawać 🥲
Jeszcze bym dopisał ale muszę spadać, czas goni!

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Diabeuu666 - 24.05.2024

To mamy podobnie z tym alko i benzo. W sumie identycznie hehe.
Ale ja browar.
Wódki nie tykam

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - monio - 11.06.2024

Brown sugar ale to już dawne czasy  wiadomo jak najdalej od opiatów muszę się trzymać od 20 lat już abstynęci od opiatów mam 
fetą go zastąpiłem po ośrodku i tak już zostało dotego mefedron alfa pihp pvp crack piguły lubie zjeść zioło papierosy 
grzybki lubie zarzucić kwasa ale od tego nie jestem uzależniony i ponoć nie można się uzależnić jak kiedyś w necie taka tabelkę znalazłem i tam te substancji były z zerowym lub jakimś minimalnym uzależnieńem

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - DannyDeVito - 11.06.2024

Alkohol - ale nie pije od września.
Benzo - próbuje rzucić.
I coś mnie na RCki wzięło od 2022 jak taki jeden diabeł handlował ale niestety skończył tragicznie. Wcześniej się znałem z oryginalnym Mefiu jak wchodził grubo na rynek za legala gdzieś tak w 2008, a potem cała ewolucja w 3mmc, i reszta analogów, alf, pentków mnie ominęła tak w 2010 ostatni raz był z mefiu i w 2022 powrót.
Ale najgorsze te benzole, psychika nie chce dopuścić do zespołu odstawiennego którego nigdy po benzo nie przeżyłem, im mam wrażenie, że tym razem będzie pierdolnięcie bo za długo lece.

Edit:
A no i MJ oczywscie aczkolwiek nie kopce już jak smok jak kiedyś ale to przez benzyny.

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Lifeisbrutal - 02.07.2024

Dwóch z czego uzależnię od klefa jest dużo silniejsze niż te od benzo. Bez benzo przeżyje miesiąc, dwa itp. A klefem no jakoś na ten moment sobie tego nie wyobrażam. Choć ostatnim czasem zioło dobrze na mnie wpływa, mam niską tolerancję więc to by było jakieś wyjście zrobienia przerwy od twardych.

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Sniffiarz97 - 05.07.2024

Jedyne uzależnienia jakie mam to jakieś RC, nie mam ulubionego tematu. Biorę co miesiąc lub dwa, czasem zdarzy się, że i dłużej. E-fajki to jedyne takie uzależnienie gdzie palę, ale po pracy. Temat biorę 2 lata. Alkoholu nigdy nie piłem, czasem wypije w tygodniu browar i tyle. Spróbowałam tego od dziewczyny i spodobało się bardzo. Jestem emocjonalny i podoba mi się w tym, że po zażyciu jest brak myśli i większych emocji, nie umiem się popłakać nawet pod wpływem.. oczywiście libido też lubię podwyższenie.

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - DGEloV - 07.08.2024

Wszystkoholik to ja. Samemu ciężko jest sobie postawić diagnozę 😀 to by musiał lekarz specjalista 😂. Lubie wszystko co daje speed i euforie i 
od kety ktora jest przecudowna i podniecajaca po mef i 3cmc i benzo i opio wszystko co tyra mi glowe lubie.

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Bogdan Boner - 07.08.2024

Na chwilę obecną od żadnej i wam też tego życzę.

RE: Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony? - Kapitan - 07.08.2024

Benzo