Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 01.09.2024

A jak tam vapo ?
Dobrze i wydajnie ?
Czeslawo spoko Mordo może ktoś się wypowie

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 01.09.2024

Epsiakos Dzięki za reckę, która dużo wnosi, fajnie, że zwróciłeś uwagę na rozsądne dawkowanie,
  rozgraniczając na poszczególne grupy użytkowników (od nowicjuszy do "starych wyjadaczy" ). Smile
  Za to duży PLUS.
--------------------------
EmStO 
Nie podpowiem Ci jak Vapo, bo ja tylko sniff. Wink

RE: NEP - Opinie o produkcie - olenucki - 02.09.2024

EmStO Vapo wypada zajebiście!

Produkt jest lepszy niż ducha i froga razem wzięte.

Smakuje lepiej i kopie cudownie, coś wspaniałego.

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 02.09.2024

olenucki to mnie właśnie interesowało jest to dla mnie bardzo dobra informacja Smile
Już mam teraz mętlik w głowie Big Grin
Dzięki Smile
olenucki już chodzę nakrecony Big Grin
Bo vapo tego Nepa w krysztale to bajka a jak mówisz, że jest lepszy niż sorty w\w V to już wgl Big Grin
olenucki mordo na pewno sprawdzę Big Grin
Dzięki !!!

EmStO mówię Ci, to jest najprzyjemniejszy NEP jaki znam.
EmStO ja tak jeszcze nie miałem lol, 10g mi zniknęło w 3dni...
Normalnie to 1.5g mi wystarcza syto na cały dzień.

RE: NEP - Opinie o produkcie - islandgatoo - 02.09.2024

Is is good to smoke on foil brothers?

(02.09.2024, 17:25)islandgatoo napisał(a): Is is good to smoke on foil brothers?

Nope it is not a good idea, you MUST use a proper glass meth-pipe, and a jet flame lighter.

I suggest you buying honest tripe jet lighter.
And the meth-pipe before you parcel comes.

Tin foil has lowelting point, due to it - it can release toxic fumes when burned.

Glass pipe is also more comfortable, and allows you to take a really good hit - better high!

Cheers!
EmStO hahaha! Vapo Vapo Vapo!

RE: NEP - Opinie o produkcie - Kapitan - 03.09.2024

Podejście pod nepa pierwsza laila około 30mg leciutki speed nie nachalny fajnie muzyka wpada w ucho można poogarniac dużo rzeczy.

Dawka około 50-60mg już czuć wejście o wiele mocniej speeda ale nie wjeżdza na serce tutaj już jest chęć rozmów albo popisania z kimś na wiele tematów.

Dawka 100 mg tu po laili mija może z 2 minuty i jest piękny wystrzał mega mocny speed tutaj już nie usiedzimy w miejscu trochę wjechało na serducho dlatego stosować mniejsza dawkę.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 03.09.2024

Nep aktywny już w bardzo małych dawkach 20mg zależnie od drogi podania, naprawdę godny następca pentedronu tymbardziej przy takiej syntezie gdzie towar jest przezroczysty niczym szkło a jednocześnie miękki i przyjemny, nie strzela, praktycznie bezwonny, naprawdę królewska synteza chylę czoła chemikowi  Shy 
U Escobara wszystko bangla jak trzeba, ekspresowe realizację i kontakt na najwyższym poziomie  Exclamation

[Obrazek: IMG-0578.jpg]

RE: NEP - Opinie o produkcie - monio - 04.09.2024

kilka krotnie pobierałem nepa od różnych V od Escobar pierwszy raz wziolem jako nagroda i powiem tak jak żaden nep mi zabardzo nie podchodziło ten od Escobar jest malinak vapo bo przeważnie tylko tak zapodaje wydajne podeszłym z dystansem do nepa i zacząłem 50 mg i już była fajna bombka potem to już poleciałem raz Vapo to sniff  dobierałem co 2 h może 1.30 h  2g puściłem z dymem w około 2 dni z nocom włącznie. Po tym necie brak schiz miałem bardzo przyjemny sort no i smakowo mi podszedł co nigdy z nepem mi się nie zdarzyło  ogólna ocena z 10 to 10/10