NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 01.09.2024 A jak tam vapo ? Dobrze i wydajnie ? Czeslawo spoko Mordo może ktoś się wypowie RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 01.09.2024 Epsiakos Dzięki za reckę, która dużo wnosi, fajnie, że zwróciłeś uwagę na rozsądne dawkowanie, rozgraniczając na poszczególne grupy użytkowników (od nowicjuszy do "starych wyjadaczy" ). Za to duży PLUS. -------------------------- EmStO Nie podpowiem Ci jak Vapo, bo ja tylko sniff. RE: NEP - Opinie o produkcie - olenucki - 02.09.2024 EmStO Vapo wypada zajebiście! Produkt jest lepszy niż ducha i froga razem wzięte. Smakuje lepiej i kopie cudownie, coś wspaniałego. RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 02.09.2024 Już mam teraz mętlik w głowie Dzięki Bo vapo tego Nepa w krysztale to bajka a jak mówisz, że jest lepszy niż sorty w\w V to już wgl Dzięki !!! RE: NEP - Opinie o produkcie - olenucki - 02.09.2024 EmStO mówię Ci, to jest najprzyjemniejszy NEP jaki znam. EmStO ja tak jeszcze nie miałem lol, 10g mi zniknęło w 3dni... Normalnie to 1.5g mi wystarcza syto na cały dzień. RE: NEP - Opinie o produkcie - islandgatoo - 02.09.2024 Is is good to smoke on foil brothers? RE: NEP - Opinie o produkcie - olenucki - 02.09.2024 (02.09.2024, 17:25)islandgatoo napisał(a): Is is good to smoke on foil brothers? Nope it is not a good idea, you MUST use a proper glass meth-pipe, and a jet flame lighter. I suggest you buying honest tripe jet lighter. And the meth-pipe before you parcel comes. Tin foil has lowelting point, due to it - it can release toxic fumes when burned. Glass pipe is also more comfortable, and allows you to take a really good hit - better high! Cheers! EmStO hahaha! Vapo Vapo Vapo! RE: NEP - Opinie o produkcie - Kapitan - 03.09.2024 Podejście pod nepa pierwsza laila około 30mg leciutki speed nie nachalny fajnie muzyka wpada w ucho można poogarniac dużo rzeczy. Dawka około 50-60mg już czuć wejście o wiele mocniej speeda ale nie wjeżdza na serce tutaj już jest chęć rozmów albo popisania z kimś na wiele tematów. Dawka 100 mg tu po laili mija może z 2 minuty i jest piękny wystrzał mega mocny speed tutaj już nie usiedzimy w miejscu trochę wjechało na serducho dlatego stosować mniejsza dawkę. RE: NEP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 03.09.2024 Nep aktywny już w bardzo małych dawkach 20mg zależnie od drogi podania, naprawdę godny następca pentedronu tymbardziej przy takiej syntezie gdzie towar jest przezroczysty niczym szkło a jednocześnie miękki i przyjemny, nie strzela, praktycznie bezwonny, naprawdę królewska synteza chylę czoła chemikowi U Escobara wszystko bangla jak trzeba, ekspresowe realizację i kontakt na najwyższym poziomie RE: NEP - Opinie o produkcie - monio - 04.09.2024 kilka krotnie pobierałem nepa od różnych V od Escobar pierwszy raz wziolem jako nagroda i powiem tak jak żaden nep mi zabardzo nie podchodziło ten od Escobar jest malinak vapo bo przeważnie tylko tak zapodaje wydajne podeszłym z dystansem do nepa i zacząłem 50 mg i już była fajna bombka potem to już poleciałem raz Vapo to sniff dobierałem co 2 h może 1.30 h 2g puściłem z dymem w około 2 dni z nocom włącznie. Po tym necie brak schiz miałem bardzo przyjemny sort no i smakowo mi podszedł co nigdy z nepem mi się nie zdarzyło ogólna ocena z 10 to 10/10 |