Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy (/showthread.php?tid=4267)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Konrad Curze - 20.11.2025

Jeżeli chciałbym przetestować, czy pyrosy to moja bajka, to czy wybór alfy-PHP jest dobrą opcją?

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - smakosz - 20.11.2025

mordo jeśli nie gustujesz w stymulantach, w dodatku bardzo mocnych to lepiej sobie odpuść Smile jeśli natomiast gustujesz to jak najbardziej możesz spróbować a-php czy a-pvp

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Konrad Curze - 21.11.2025

smakosz 

W stimach bardzo gustuję - najmocniejszy jaki do tej pory brałem to był hexen i dobrze go wspominam. Chciałbym w końcu spróbować czymże jest ta mityczna alfa i możliwość zamówienia na spróbowanie 1 grama brzmi kusząco. Do tej pory ze znanych mi polskich vendorów tylko Escobar ma, a nie uśmiecha mi się kupowanie 25 gieta cholernie mocnej substancji i wydania na to 1000zł. Taki jeden gramik to nie duży wydatek i w miarę bezpieczna opcja (fizycznie i psychicznie).

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Sniffiarz97 - 21.11.2025

Z ciekawości czy Bolka można na jakimś punkcie przekierować?

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - bigpick1212 - 21.11.2025

Przy zamówieniu podaj mu uwagach numer skrytki DPD, ale ogólnie to chyba można ale przed tym jak będzie w doręczeniu

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Blade12 - 21.11.2025

Sniffiarz97 można tylko musisz się z nim na email dogadać

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Sniffiarz97 - 21.11.2025

Dzięki, czaję bazę. Może się skusze na to A-php, skoro dają sample do takiego zamówienia to też fajnie.  A jak mocne jest to aphp, działa nosowo normalnie?

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - TheEnd - 21.11.2025

APHP od Bolka nie ma sobie równych..w sumie nikt nie ma chyba w clear necie. Śmiem twierdzić, że przebija nawet APVP od niektórych Venndorów..a z tymi top APVP trzyma równy poziom przy czym daje więcej euforii.
Capo Cię zniszczy przy jednym dużym buchu.
Sniff tez działa kurewsko mocno.
Prawilna Alfa w pięknych małych kryształach prawie przeźroczystych. Bierz bez zastanowienia. Możesz poprosić o sampla nepa bo też kozak jest albo kartę do rozgniatania kryształu. Ta z Pablo Escobarem wymiata💥👌🏼

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Konrad Curze - 22.11.2025

Jakaś cna osoba, mogłąby mi wysłać link do sklepu owego Bolka? Podjąłem się paru prób znalezienia go na własną rękę, ale były bezskuteczne.

RE: Alfice dostępność :-) temat dla alfiarzy - Sniffiarz97 - 22.11.2025

No właśnie sampelek NEP I 2g aphp starczyło by na kilka nocek. Cena trochę wysoka, ale czego się nie robi dla experymentow