Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
w**.juklisl*b.**m - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: w**.juklisl*b.**m (/showthread.php?tid=4293)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: w**.juklisl*b.**m - EmStO - 03.09.2025

TheEnd
Trzymaj kolega tego teścia
[Obrazek: IMG-20250903-182723.jpg]

Trochę nie rozumiem dawali sample to brałem ale nie wiem co brałem i co dalej ?
Żebyś sobie krzywdy nie zrobił tym.
Jeden to podobno jakiej Opio jest.

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 07.09.2025

(03.09.2025, 16:48)jimirison1 napisał(a): Hej, 

Odnośnie 3mep, byłbyś wstanie dać recke? W porównaniu do takiej Ketaminy to jak te gówno działa ? ogólnie z innych dyso to testowałem o-pce i jazda jest konkretna, ale wolę ketamine, ale niestety siada mi na bebechy i już nie mogę.

Jak długo leciał gołąb ?

Recka w dziale inne substancje chyba
 Nie pamiętam teraz 😁
Ktoś walił ten 3MeP?
Jestem ciekaw innych opinii..dla mnie sztos Mega
Recka w dziale dyskusje na luzie . W moim temacie TheEnd

Takie sprostowanie

RE: w**.juklisl*b.**m - EmStO - 26.09.2025

Pany powiem wam tak 2-Fdck ze stajni od tego Pana jest kozak 😴
Dawka w sumie ~100mg bo nie chciało mi się szalki szukać uderzyła 👍

Sort ma postać Hmmm pamiętacie 3cmc micro ?
To coś takiego tylko wilgotne ale chwila poleży i jest ok .
Dobrze nie zacznie ściskać a już jest loading 😴
Dam Wam foto tylko coś kurwa mam problem z dodaniem go .

RE: w**.juklisl*b.**m - Sniffiarz97 - 28.09.2025

Mają tam nadal Mdphp?

RE: w**.juklisl*b.**m - EmStO - 28.09.2025

Wystarczy wejść na stronę i zobaczyć Smile
Ale nie nie mają nie widziałem .

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 29.09.2025

Nie mają już nic z rzeczy typu NEP, mdphp, 3cmc itp
Bo banie wszystko usunęli prawie ze sklepu i wyjebali całkowicie nowe rzeczy..z czego dwie to totalne nie wypaly i im to pisałem i to bym wyjebał ze sklepu w trybie kurwa natychmiastowym!!!
Ale 3MeP mnie rozjebał na łopaty 
A mało co potrafi mnie już zaskoczyć
3MeP to uczynil ale umówmy się..... Trzy dni bez snu byłem po krysztale i na zjeździe totalnym zajebałem 3MeP i nie max dawkę 15mg sugerowana ale 60mg lekko.. więc mnie lekko zmiotło a momentami musiałem się ratować i gdyby nie moje wieloletnie doświadczenie to bym teraz już tego Wam pewnie nie pisał. Dało mi w pizdę grubo..ale ja lubię grubo. Na granicy niekiedy szaleństwa..lubię igrać sobie z losem..i sprawdzać swoje limity i granice wytrzymałości psychicznej hehe tak może jestem pojebany. I co? To moje życie. No. A wy macie chociaż co poczytać ciekawego..od zięba ekstremalnego..bo są narkomani i narkomani ekstremalni nie wiem czy wiecie? To zaledwie ponic 2% populacji..to osoby obdarzone psychika która wytrzymuje rzeczy których normalny człowiek by nie wytrzymal.a ich organizmy potrzebuja dawek początkowych do lotki które są dawkami śmiertelnymi dla innych narkomanów..no i tak się mi trafiło fajnej jak szóstka w totka hurrra hurrraa jestem w tych  2% hurrraa jutro trzeba zrobić z tej okazji impreze rodziną.. wszystkich zaproszę i będziemy śpiewać kolendy po czesku przebrani za niemieckie krasnale ogrodowe

RE: w**.juklisl*b.**m - Sniffiarz97 - 29.09.2025

szkoda, w sumie nic mi to nie zmienia bo czekam aż ktoś z V będzie mial Smile byl to mocny odczynnik

RE: w**.juklisl*b.**m - EmStO - 29.09.2025

Przecież to sama shiza była jak dobrze pamietam xD
Niewiem co w tym fajnego ale spoko Smile

RE: w**.juklisl*b.**m - Dafidov - 29.09.2025

Jak wy sampla dostaliście od tego sklepu chciałem uderzyć o homipta, nawet opłacić próbkę to wyświetlił i nie odpisał.

RE: w**.juklisl*b.**m - horsii - 29.09.2025

"3-MeP" widze diabeł łapie sie na marketing dla idiotów xd 
to jest 3-Me-PCPy. nie a czegoś takiego jak "3-MeP". i ta substancja, to nie jest nic nowego.
"3-MeP" to nazwa wymyslona żeby brzmiało podobniej do jakiegoś 3-mmc, bo ketonów u nich nie ma juz, nielegalne, a szkoda by było jakby stimiarze przestali kupować w tych holenderskich sklepikach bo straciłyby one przez to połowe dochodów jak nie wiecej. to przebrandowali dysocjant który też jest SNDRI i hehe stimiarze zadowoleni xD