Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Vendorzy (TELEGRAM) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Vendorzy (TELEGRAM) (/showthread.php?tid=4337)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - kej9 - 07.07.2025

daj foty wariacie Big Grin

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Dafidov - 07.07.2025

O ziomek, ale odleciales Big Grin nikt nie słyszał nigdy o tej Twojej "herbatce" a Ty dostales sprzętu za kilka tys. Hahah, wstawaj! Zesrałes się... Big Grin

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - TheEnd - 07.07.2025

A gówno mnie obchodzi że nikt nie słyszał.. widocznie jesteś Lebioda..więc siedz.w.swojej strefie komfortu sklepów partnerskich i się nie wypowiadaj..teraz pisz o parze  z DE i mają Kozak towar i lecą na gruuuuubo!!! Skoro wysłali sampli za dobre 2-3tys €
Wybacz że jesteś takim nieudacznikiem i nic nie potrafisz zorganizować.

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - koksiarz - 07.07.2025

100g amfy - 1000zl 
30 pix - 500zl
2g meth - 300zl
2g koka - 500zl
2g ketamina - 100zl
50 lds - 1500zl
5g mdma - 200zl
5g nep - 150zl
5g ziola - 200zl

suma = 4450 = ok 1k euro.

niezly z Ciebie matematyk mitomanie , pokaz zdjecia tych sampli Smile 
Ty nie mozesz siedziec w strefie komfortu dzialu partnerskich , bo kazdy szanujacy sie Vendor dal Ci bana na swoje podukty ... i na kazdym mozliwym forum wylapales bana , wiec chyba cos tu jest nie tak co ? dlatego szukasz po telegramach i zagranicznych forach bo tylko tam nie jestes sspalony i liczysz na darmowe sample za bycie naganiaczem. Nie szanujesz ludzi , kiedys trafi kosa na kamien i Cie podziurawia maczetami , a na koniec wsadza butelke od szampana w kukiel

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - TheEnd - 09.07.2025

Ale masz gula..szkoda mi Ciebie. Przykro mi, że Ty nie umiesz rozmawiać z ludźmi normalnie i nie dostajesz takich sampli. Jak pisałem , poprosiłem o koko, meth i amfe tak po 1g.
A dostałem to co napisałem.
Meth? 60€ mają za gieta 
Koko teraz nie wiem ale 60-70€ jak to ma ponad 90%
Meth 2g
Lekko tam było może 3-4 nawet 
Koko 2-3g też
Wiec skończ panie matematyki mi tu bredzić. Wejdź na ich stronę czy gdzie tam. I sobie posprawdzaj ceny..to jest wszystko high qualitty. A NEP .... W żadnym partnerskim tutaj nikt takiego nie ma.

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Dafidov - 20.07.2025

Wstawiłes zdjęcie z jakimiś 5g kopru, a takich sampli zapomniałeś? Idź już stąd i ludzi nie wkurwiaj

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - Szatan69 - 26.07.2025

Ten the end to dobry naganiacz ciekawe ile serio mu płacą za na ganianie ludzi xD

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - TheEnd - 28.07.2025

Nie naganiam Wink nie muszę kotku

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - smakosz - 03.08.2025

jak nie naganiasz jak na screenach sam sie pucowałeś do vendorów że chciałbyś dostać sample i że za to napiszesz ładne opinie Big Grin

RE: Vendorzy (TELEGRAM) - EmStO - 22.08.2025

Grzybki i sterydy ktoś coś ?