![]() |
|
Cannabis420.org - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Cannabis420.org - Temat główny (/showthread.php?tid=4655) |
RE: Cannabis420.org - Temat główny - terminatora - 07.12.2025 Vape pen oraz amnesja to będę zamawiał jutro paczka widzę idzie szybko amnesja nlma dobre opinie zawsze na to patrzę przed zakupem jak coś to opiszę wrażenia vendor pozdrowiony niechaj będzie ! RE: Cannabis420.org - Temat główny - y0kosama - 09.12.2025 A ja od siebie dodam, że nie polecam. Niezłe mozgotrzepy te palenie. Po porządnym wiadrze musiałem się ściany trzymać, żeby z łazienki wyjść. Miałem dwie odmiany i dwie działały identycznie, koło normalnego ziółka to nawet nie leżało. Kolegom, którym dałem spróbować mówili to samo. Po wypiciu kilku piwek i zapaleniu tego gówna, to musiałem usiąść i każdy ruch powodował mdłości, a serce miało wyskoczyć z klatki piersiowej. Już fake thc od highlife działa bardziej podobnie do skuna niż ten szit. RE: Cannabis420.org - Temat główny - Forsik1910 - 09.12.2025 nie chce sie powtarzac bo wyglada jakbym sie uwzioł na jakis sklep ale takich sklepow przezylem wiele juz,było i niema i były i znowu niema,i radze uwazac to nie jest weed. Dodam ze takim gownem klientow mu nie złapiecie,musi dobry towar dac i przeprosic za błedy RE: Cannabis420.org - Temat główny - AniaCz - 14.12.2025 Paczka znowu zamówiona lemon i trzy inne rodzaje zamówione mają dotrzeć w tygodniu czekam mocno pozdrawiając vendora od zioła Cannabis420 wspaniała sytuację mam finansową więc zamówione tak dużo jak się da opisy będą zrobione mam trochę jeszcze z poprzedniego więc możliwe że też coś opiszę
RE: Cannabis420.org - Temat główny - Daolar - 14.12.2025 Dużo zioła tu zamawiam co jakieś 2 tyg kilka paczek miałem zawsze dobre zioło chwałę sklep mocno dużo odmian każda bardzo dobra jedyny sklep z ziołem na necie 5+ nie ma lipy w dodatku trzyma taki poziom od poczatku RE: Cannabis420.org - Temat główny - krecelokalem - 15.12.2025 To jak jest w końcu , mają zioło czy maczanke? Bo opinie widzę różne są . Tak jak z ekspertami. Gdzie dwóch siedzi a trzy opinie. RE: Cannabis420.org - Temat główny - Pagan - 16.12.2025 To nie jest marihuana to jakaś hybryda THC, nie znam się na tym. Ale na pewno nie jest to maczanka na sztucznych kannaboidach, ani normalne zioło. Paliłem parę razy jakieś wynalazki z Czech za grosze i to było to samo. Tam na to mówili hybryda. RE: Cannabis420.org - Temat główny - Forsik1910 - 16.12.2025 zamów i se stestuj masz tyle stron najebane i jakies wątpliwosci masz? Ania cz i dolar ( hajs wole w euro) kupili wiec piszą ze git nie widzisz, to chyba git jest se stestuj jak czytac nie umiesz.
RE: Cannabis420.org - Temat główny - krecelokalem - 17.12.2025 Ty to musisz mieć dobre fazy, w jednym temacie u innego V podbijasz mój post z takim samym zapytaniem a tu piszesz 'to se zamow'. Chłopie... |