![]() |
|
Diabeu666 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Diabeu666 (/showthread.php?tid=4838) |
RE: Diabeu666 - koksiarz - 29.07.2025 Gdybym ja walil sterydy i tak wygladal to bym se zajebal samoboja
RE: Diabeu666 - DarkSonia - 30.07.2025 Aaa ja tez chce ja teszzz ;p RE: Diabeu666 - TheEnd - 30.07.2025 (29.07.2025, 23:02)koksiarz napisał(a): Gdybym ja walil sterydy i tak wygladal to bym se zajebal samoboja To Twój argument ćpunie? Daje 1000pln że jakbyś nawet walił sterydy to byś za 3lata do połowy tej firmy nie doszedł.. kolejny ekspert. Wal sterydy łez w łóżku jedz pizzę i samo się zrobi hahaha Widać że zainteresowanie zaczęło się i skończyło się tylko na białym w nos albo vapo. Brak słów Jak walisz soki dziewczynko to musisz trzy razy ostrzej ćwiczyć, więcej treningów, dieta, cardio. Systematyczność,!!!! Za 4-8tyg .... Jasne bedziesz większy ale od wody ziom. Mięśnie się budują w wodzie własnie która zbiera się w organiźmie po przez walenie teścia np. i to proces dluuuuuugi. Żeby zbudować 4kg miesa takiego trwałego, zbitego musisz zapierdalać z pół roku lekko.. zależy też od stażu. Czy początkujący czy jaki?! Więc weź skończ pierdolić farmazony. Dieta Trening Sterydy to dodatek Taka kurwa kolejność!!!!! Ja wale 250mg cypio e3d żeby stały poziom testa utrzymywać. Poziom 6-8 razy ponad maksimum w porównaniu do osoby która nie kuje dupy. Czasem wrzucę Turę bo nie zalewa jak mega Czasem mastera Albo winko Deca, NPP, DHB Oczywiście cały czas HCG oraz Symex na trzymanie estrogenu w normie. Cabaser tylko przy nandrolonach czyli NPP też krótka DECA bo walisz codziennie albo co dwa dni albo DECA zwykła długa też. To różnie 3-5dni Wtedy Cabaser kontroluje ci prolaktyne. Badania Morfologia co 8-12tyg Wątroba ALAT ASPAT co 2-3 miechy starczy. Leci NAC cały czas a jak coś nie tak to Heparegen Nerki Cholesterol I reszta hormonów. Nie stać Cię na badania nie tykaj SAA..... proste Rozpiski diety, treningów i dopingu? Żaden kłopot 17 lat już się bawię w to. Ktos zaraz napiszę, kurwa to powinienes wyglądać jak koń!!! No tak Ale jestem narkomanem!! I zaniedbuje treningi niekiedy nawet na pół roku..... Spadam.po 20kg w dół Ale wracam i lecę Dalej Never Give Up ziom 🤘🏼 Tyle. Wzywajcie mnie dalej i hejt niech się leje jak Niagara. Dobranoc Wszystkim... zdrowia 👊🏼 Skoro mi tak lecą w założonym temacie, bez mojej wiedzy i zgody.to chociaż mógłbyś publikować moje odpowiedzi na ich ataki! To wygląda jak żart. Temat o mnie, lecą mi, a jak odpiszę to nawet nie wrzucasz tego człowieku! Ja mogę im na PW to samo napisać i o wiele gorsze rzeczy. Ale nie uważam, żebym napisał coś złego w odpowiedzi na takiego prześmiewcze 💩 więc albo to opublikuj albo usuń ten temat bo nie chcę żeby on był na tym forum.... Epsiakos Fotki przeszkadzaly? Ale w jakim sensie? Kurwa staje mi a przeciez całe życie myślałem że jestem hetero Czy może Kurwa taki przecież ćpun jak może tak wyglądać.... A Ja nie... Jak nie? Każdy może.. trzeba chcieć. Temat założyć bez mojej wiedzy i cisnąć po mnie to git ta? Ego sobie tak podbijacie czy gruchę walicie do tych tekstów? 🤣 No sorry ale pojąć tego nie miej..niech mi to ktoś wytłumaczy bo ja jestem ćpunem jedynym na tym forum i mam popalone styki kurwa 🤦🏻 A czy Ja coś kurwa napisałam o zdjęciach???? Są na stronie wczesniej!!! Nie wierzy ktoś? To sprawdź i.daj żyć!!!! RE: Diabeu666 - Lifeisbrutal - 31.07.2025 Japierdole..xDD jakiś post kogoś usunięty czy co? Bo to wygląda teraz tak jakbyś sam sobie odpowiadał. XD RE: Diabeu666 - Dafidov - 31.07.2025 Lifeisbrutal zapomniał się przelogować, ostatnio też się kłócił sam ze sobą z dwóch kont.
RE: Diabeu666 - kurvvisko - 31.07.2025 On jest chyba niezniszczalny XD RE: Diabeu666 - TheEnd - 31.07.2025 Co tu się kurwa znowu odpierdala?! Ja się kurwa pytam kurtkinaturalne z bawełny, bez przyczyny wątku tego! To że lecę na Alfie 5 dzień z rzędu nie znaczy, że mnie oszukcis aucie Agacie!!! Oszukacie kurwa. Wiem że wielu z Was pracuje dla Sergiusza. Płaci wam w jurkach zeby mnie pomawiać i zniszczyc. W końcu połączyłem kurwa kropki!!! Haha i co??? Rozjebalem waszą tajna agencje D.F.CH. Co? Sergiusz.czul już na szyji mroźny oddech Diabła? Ile Wam płaci???!! Odpowiedź: Za KURWA MAAAAAAŁOOOOOOOO DIABŁA NIE USIDLICIE!!! po apvp wbijam mózg na wyższą częstotliwość przecież hahaha na połączenie siatki kwantowej..która łączy wszystkich ludzi na świecie. Hahaha tam jest komunikacja niewerbalna misie kolorowe. I wszystko przechwytuje. Hahahah auuuuuuu auuuu auuuuu jedziemy z tym gównem. Jeszcze po kreseczcze, jescze po kreseczcze póki kutas jest w królowej cipeczce!!!!!! Bitwy wygrywaliscie nie jedne ale dzięki mnie bo tak miałem to zaplanowane żebyście czyli siłę, przewagę. Wojna będzie moja! Zakończona zwycięstwem. A.ziemia zrobi się czerwona od ludzkiej krwi i łódzkich wnętrzności!!! A MY DUMNIE POWSTANIEMY Z PIEKŁA!!!! Z NASZYM PANEM NA CZELE! I DUMNIE KROCZYĆ BĘDZIEMY PO WASZYCH TRUCHŁACH I BĘDZIEMY KĄPAĆ SIE W OCEANIE KRWI WASZEJ A WASZ buk ZAPŁACZE CHEMICZNYMI CZERWONYMI ŁZAMI KTÓRE WYSSIEMY WRAZ Z JEGO OCZAMI .GLOOOOOOD JEŚĆ!!!!!! RE: Diabeu666 - DarkSonia - 31.07.2025 O, człowiecze z powierzchni, Który stąpasz po ziemi, jakby należała do ciebie... Nie zapominaj, kto ci na to stapanie pozwolił Ja jestem Głębia. Kiedy ty widzisz mur. Ja jestem Cień. Kiedy ty widzisz światło. Ja jestem ten, który zna twe oblicze i lęki. ja nie proszę, bo wiesz że nie muszę ty wiesz, kiedy przyjdę, i wiesz że dziś też tam będę, tam gdzie ty nie chcesz bym był a wiec zamilknij w momentach w których trzeba milczeć i mów w momentach kiedy mówić ci pozwalam nie myśl że myślisz, pozwól myślom płynąc przeze mnie a ja ci powiem, kiedy odezwać się możesz... twój moderator umysłu, on ze znaku bestii postawszy, i bez tego znaku się obchodziwszy RE: Diabeu666 - Rweqerew333 - 31.07.2025 @"sergiusz" we no rzuć 2 dyszki RE: Diabeu666 - Dafidov - 31.07.2025 Dobra Diabeł, każdy to wie że jesteś czubek i odklejeniec i te Twoje wywody jak i to ile sobie lecisz na Alfie na nikim nie robią wrazenia. |