![]() |
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Szyderca - 29.11.2024 (27.11.2024, 19:20)Inferno napisał(a): Wydaje mi się, że za recenzję produkty wybieral vendor, żeby ktoś przetestował też te 4BMC I 3FMC bo jak by nie było to nikt z 12 osób (chyba) nie wziął tego na test.To sie mylisz bo ja wziąłem 4bmc i 3fmc ![]() (28.11.2024, 20:46)Inferno napisał(a): Propozycja: Nie cuduj facet.. maczanke sobie sam zrób i możesz zrobić mocniejsza lub słabsza i wiecej... po drugie kup sobie wagę facet 30zl kosztuje to chuj wielki , a nie pieniądz... jak ty na wage nie masz hajsu, to jaki ty chcesz miec hajs na pake ? Żenada by wagi nie miec nawet tej najgorszej.. lub znajomego który by ci ją użyczył... parodia RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 29.11.2024 A widzisz, czasami potrzebowałbym już zamówić rozrobione. Pomyśl. I złuzuj majty Szyderca , bo z tą wagą tak napisałeś jak by to twój największy problem był , ja mam wage i co w związku z tym? Ja Ci w portfel nie zaglądam ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - APVPKiller - 29.11.2024 Nie ma opcji zamówienia przez privnote, tutanota nawet Znajomy to samo. Dziś pisał z rana. Zero odpowiedzi (29.11.2024, 14:09)Lifeisbrutal napisał(a): APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża. Zamknij kurwa mordę. Pisze jak jest. Za kogo ty się uważasz??? Za to Ty cpaj ile wlezie i Zebys niespodzianka rodzinie na święta zrobil. Selekcja naturalna. Pokazać ci wysłane maile gamoniu???? RE: Highlife.market - Temat główny - Lifeisbrutal - 29.11.2024 APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża. I przestań pierdolić farmazony, bo wszystko działa. RE: Highlife.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 29.11.2024 Ja zamówiłem, nie wiem tylko ile się czeka za pąka od czasu zapłaty RE: Highlife.market - Temat główny - smakosz - 29.11.2024 Brednie że nie idzie zamówienia złożyć ![]() ![]() (29.11.2024, 14:09)Lifeisbrutal napisał(a): APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża. typ pierdoli farmazony bo ja jakoś normalnie zamówiłem RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Sniffiarz97 - 02.12.2024 Hejka, może vendor powinien pisać coś jak Ala pablo, może nie codziennie, ale tak raz w tygodniu informacyjnie co jest na stanie a czego nie ma, na pewno skrzynka mailowa byłaby mniejsza ![]() RE: Less important issues, suggestions, questions to the Highlife.market store - Gotkub0456 - 02.12.2024 Second this! RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 03.12.2024 Sniffiarz97 chwile się czeka RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - nonoanon - 04.12.2024 może przytłoczyła ich ilość zamowień i przerosła oczekiwania jakie zakładali. Jeśli paki latają to dajcie temu trochę czasu, nie od razu Rzym zbudowano |