Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ketamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Ketamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4913)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 25.10.2025

Witam, miałem przyjemność spróbować ketaminy, wyglądem przypomina ryż basmatti, fotka niżej 
[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifi-Oq-ZDkrl-Ydl7.jpg]

Generalnie to ketamine brałem 2 razy w życiu bo zawsze brałem NEP lub inne stymulanty, kreski mniej więcej takie:

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifs7-Q3yox-Tyd-Jt.jpg]

Wziąłem 3 na raz, generalnie poczułem lekko gorzki spływ a nos był jak po odświeżaczu powietrza, taki fresz.Po 2-3 minutach czuje lekkość głowy oraz oczu jakby miały Hel i zaraz odlecą. Po treningu nóg moje nogi zrobiły się jakby jakiś psychol mi je odciął. Uczucie rozluźnienia całego ciała. Po jakiś 10 minutach obraz mi się zaczął rozmywać,  rzeczy z daleka przyjmowały mniej wyrazisty kształt oraz kompletny brak poczucia  czasu. Przez 1 godzinę patrzyłem się w jeden punkt i nie potrafiłem przestać xD.  Generalnie czułem się jakbym odrodził się na nowo albo stał się inna osobą, jest to stan który też ciężko opisać słowami, rzadko stosuje takie cudenka, ale dzięki temu takie fazy pamiętam na całe życie. Polecam, bardzo aktywne

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - piotrkolo12345 - 15.11.2025

Ketamine jak na razie po mxp najlepszy dyso sort mega mocny w postaci igiełek takich jak kolega wyżej dal zdj dawki typu 100/150mg naprawdę przyjemny stan idzie SB ułożyć życie przy tym polecam jak najbardziej subst i sklep który mimo Święta jakiś wyrobil się w miarę szybko / sort prima sort tylko brać

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Fidel - 16.11.2025

[Obrazek: bfc4649301fe23d8b65b841fa771d1ff.jpg]

xiamomi mam w tym miejscu  pęknięty i myślałem że mi dziurę wypala  to screena na fazie jeblem
  wystraszyłem się że hej!
a co tam piękny wstęp Podobno kultowa 

[Obrazek: 4ad6f881bdd5f35414cc921e69b46bad.jpg]
a POWIEM spróbowałem tej ketaminy,

Czas leci zajebiście długo , igiełki są zajebiście iskrzaste , coś jak by boszem przyszlifowal rtx3090 tak 
Bzzzz Po pinach Big Grin

jest taka trochę pizda po bokach, tak ciśnie ... jak by cyganka złoto do domu upychala w złotych zębach , i wzzystko złote

Powiem tak, Elon.Mask podjazdu nie ma ,mikrodawkowanie?

Harmonijnie - jakie piękne linie nie wychodza jak @&$ tylko H-arnonij jnie
A te kulki nad j i to są monety 10 i 25  Idea

Jak. Wsupermario

Kiełbasę mualana można konsumować jak konie taka duża 🐎 albo klacz , są źrebaki ,🦣

🫀 Trochę pompuje mocnodajnie ale 💂‍♀️królowa w(chodzi  ładnie,  nie czuć żeby s(pływała 🤴 , dupa nie piecze,  a królowa wyciska 150mg per sniff.

[Obrazek: 5545634_0.jpg]
Pozdrawiam

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - piotrkolo12345 - 30.11.2025

Nie no muszę to napisać  igiełki petarda lepszego dyso od dawna nie widziałem nic tylko brać  . Kto nie spróbuję ten pożałuje do tego jeszcze jak sb jakiś serialik lub film włączyć i czujesz się jak w dobrym domowym kinie Smile

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.11.2025

Fidel  Twoja recka jest epicka... w sumie nie dowiedziałam się nic...
ale i tak mi się podoba haha  Big Grin

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - EmStO - 30.11.2025

DarkSonia bo Ty tego to musisz sama spróbować xD Kiedyś bałem się dyso teraz się w nich zakochałem 💋
A ketamina jest cudowna powiedział bym, ze nawet taka kobieca i dla Kobiet 😜

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - JureKiler - 30.11.2025

DarkSonia właśnie tak klepie keta jak on to opisal miałem raz nieprzyjemność spróbować

Rozjebalem sobie pół chaty bo mną miotało jakbym wypił 0,7 na strzała

No przy większych dawkach ciężko się poruszać i wysłowić xD Ja się tak doprowadzalem dawkami 250mg +

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.11.2025

Ponoć... PONOĆ... dzięki ketaminie można wyjść z wjebania się w np MEFA... PONOĆ ... super sprawa się ma na odstawce... przy odp dawkach...
z pewnością będę musiała tego kiedyś SOLO spróbować EmStO ... póki co brałam to w TUSI... i nie szczególnie ten stan mi się podobał
zwł jak szłam do kibla... w głowie miałam może z 15 minut a szłam tak ponad 4 godziny  Big Grin o nie nie nie tak nie może być haha

DarkSonia czytałem kiedyś artykuł jak gość z udziałem ketaminy nie pił 9 miesięcy S alkoholik z niego był zawodowy. A wyobraź sobie, ze ja w tamtym roku zajebalem około 500mg i co ja mam powiedzieć ?