Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Tusi - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Tusi - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5108)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 06.03.2025

DarkSonia Też tak miałem to raczej działanie tusi. Na pewno jest tam keta może i mef może i mdma to wie tylko hajlajf.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 06.03.2025

Ja nie doświadczyłem klatkowania - brałem po dłuższym czasie bez snu.
Jedynie delikatne oevy / falowanie ścian co jest normalnym objawem zażycia ketaminy.
Mefedron w tusi? Wątpię. Nie jest to substancja, która działa synergicznie ani z emką ani z ketą. 
Chociaż wszystko jest możliwe, niemniej nie zauważyłem w profilu działania truskaweczki nic co przypomniałoby działanie mefedronu.
Odniosę się jeszcze do tematu aromatu : dla mnie git taka intensywność - jak brałem oral w sposób który wcześniej opisywałem - nie było to nieprzyjemne. 
Osobiście sniffa już raczej nigdy bym nie próbował po tym jak przetestowałem działanie aktywowane przez jamę ustną Big Grin

Dodam jeszcze, że w życiu zjadłem już trochę ketaminy saute. To może robi różnicę.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 06.03.2025

No bo głównie w tym tusi czuć działanie ketaminy. Tzn ja tak miałem co można wywnioskować po mojej recenzji. Nie zmienia to faktu, że sort w moim mniemaniu rozpierdala na łopatki w pozytywnym sensie.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - DarkSonia - 06.03.2025

No ja tez w sumie nic do TUSI nie mam - bo jej działanie jest - zajebiste
Po prostu miałam do czynienia pierwszy raz w życiu z ketaminą, i jedyne porównanie tego klatkowania mam do mefa bo jest identyczne.
Stąd to przyrównanie jest. 
a co w niej siedzi to wie tylko Zakon @"HighlifeMarket"   Heart
A co do oralu, naumiałam się nie brać już niczego tak, chyba że przypadkiem, albo czasami w dziąsełko... po prostu oral mi się kojarzy z brakiem kontroli
zresztą ostatnia recka 3CMC jest tego doskonałym przykładem, może mam zajebiście zdrowe jelita cholera wie, bo wszystko stamtąd na mnie działa 10x mocniej  Big Grin
a ja tego kurfa - nie lubię! 
( tak wiem, pojebane, bo każdy kraży za mocnym jebnięciem ... ja tam wolę kontrolowaną fazę - chociaż brzmi to komicznie - tak właśnie jest )

RE: Tusi - Opinie o produkcie - ziko1990 - 12.03.2025

Dostałem Tusi jako sampl. Kreseczka juk zapaleczka i taki poroniony byłem że narazie reszty nie ruszam. Dla mnie zadziałało jak Keta ale nie tak mocno jak czysta. Było przyjemnie, ale ja wolę tego nie przesadzić. Raz na kecie nieźle się przejechałem 3 h z życia wyjęte. Tak troszeczkę na poprawę humoru

RE: Tusi - Opinie o produkcie - DarkSonia - 12.03.2025

No ja prawie całą noc do łazienki się wybierałam...
Gdy spojrzałam na zegarek minęło jakieś 15 min
także, ten tego, tamtego... ciekawy odczynnik  Big Grin

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 12.03.2025

DarkSonia 
To się nazywa "ketaminowa dylatacja czasu". Smile

DYLATACJA...

....

piepszone WECHIKóŁ CZASU

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 12.03.2025

DarkSonia 
Możesz się czuć zaszczycona, bo potwierdziłaś zjawisko przewidziane przez samego Alberta Eistaina. Wink

Widzisz równanie wygląda tak:
Tusi @"HighlifeMarket" + DarkSonia  = Potwierdzanie zjawiska Einsteina.

Coś na za zasadzie E = mc².

Brzmi godnie. Smile

Czeslawo  to że ładnie świecisz, nie znaczy że wiesz jak podróżuję  Big Grin
moje wyprawy przeraziły by nie jednego...
swoją drogą myślę o TUSI ostatnio... ten róż i ... czas...  Heart
jakby to z mefem połączyć hmmm Angel