Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 3-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 09.07.2026

Czeslawo zdjęcie nie ma sensu robić prawie 1/1 co na stronie a z działania to wyważone perfekcyjnie 50/50 takie jak lubię  nie wiem co ci napisać w sumie działa tak jak ma działać 0 strucia. Może lepiej napisz co chcesz wiedzieć więcej

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 10.07.2026

Ja bym chciał wiedzieć czy jest pierdolniecie jak na 3 przystało i czy będę szybciej siedział niż chodził Podobno kultowa

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - HariboWPP - 10.07.2026

(09.07.2026, 22:53)DrakoMalfoy napisał(a): Czeslawo zdjęcie nie ma sensu robić prawie 1/1 co na stronie a z działania to wyważone perfekcyjnie 50/50 takie jak lubię  nie wiem co ci napisać w sumie działa tak jak ma działać 0 strucia. Może lepiej napisz co chcesz wiedzieć więcej

Może chodziło mu o prawilną recenzję jak na usera przystało, a nie sebalowe jest git, kryształ kozak, pobierać. Mamy doczynienia z forum, które sami tworzymy, więc warto dołożyć swoją cegiełkę do tego.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - kiertnik82 - 10.07.2026

To 3cmc można polecić. Twarde, przezroczyste, szkliste kryształy, które strzelają dosyć mocno pod kartą (jak to trójka ma w zwyczaju). 

W działaniu po prostu dobra trójka, jak dla mnie z przewagą speeda, choć euforia też jest wyczuwalna. Libido w górę. Oceniam ją na 8/10 z racji tego, że jadłem w swoim życiu lepsze, ale tej również nic nie brakuje. Można śmiało pobierać.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 11.07.2026

(10.07.2026, 21:23)HariboWPP napisał(a): Może chodziło mu o prawilną recenzję jak na usera przystało, a nie sebalowe jest git, kryształ kozak, pobierać. Mamy doczynienia z forum, które sami tworzymy, więc warto dołożyć swoją cegiełkę do tego.

Mordo ja mam w pizdzie recenzje jakieś pełnowymiarowe nie mam na to naturalnie czasu ani ochoty (bez obrazy) 

W skrocie zawsze piszę najważniejsze szczegóły i ocenę, a jak ktoś ma ochotę robić szczegółowe labolatoryjne recenzje to szacunek dla niego za to.

inked_kawadrat nie ma pierdolneicia jakiegoś jest idealnie wyważona dla mnie

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 12.07.2026

(09.07.2026, 22:53)DrakoMalfoy napisał(a): Czeslawo zdjęcie nie ma sensu robić prawie 1/1 co na stronie a z działania to wyważone perfekcyjnie 50/50 takie jak lubię  nie wiem co ci napisać w sumie działa tak jak ma działać 0 strucia. Może lepiej napisz co chcesz wiedzieć więcej

HariboWPP 
Tak idealnie to uchwyciłeś.
------------------------------------
Więcej fotek, info o produkcie 3 - 4 zdania, poświęcić 5 min - tyle, nie trzeba pisać epopei jak Pan Tadeusz. Wink

RE: Zmiany cen używek - DrakoMalfoy - 13.07.2026

Czesiu kurwa ale ty męczysz bułę warto? Warto zamów sprawdź to żaden bubel 

50-50 wyważony temat pod względem fazy nawet jestem skłonny powiedzieć że przeważa tu euforyczna faza (co mnie bardzo cieszy) jak to przy trójkach dopaminowa euforia.
Nie ma zapachu śledzia jak wcześniej  cena zajebista tylko brać.

Sprawdzałem u sąsiada i ten bardziej podszedł mi i dla ludzi ale z kolei sąsiad ma lepsze 4mmc 

Wydaje mi się że ten poprzedni śledziowy był agresywniejszy i mocniejszy ale te 3cmc też jest prawie perfekcyjne 8,5/10 od mojej osoby 

Czeslawo 

[Obrazek: IMG-3977.jpg]

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - moher - 13.07.2026

No i teraz mnie przekonałeś😁. Dziękuję

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 13.07.2026

Oo i taka recka jest git, u konkurencji czwóra się skończyła (grrrrr) a 3 mi średnio siadła więc chyba czas na zakupy u Haja, prezentuje się ładnie

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 14.07.2026

DrakoMalfoy 
Ty Gangster Cool, nie było trzeba tyle gadać tylko od razu fotę wrzucać. Podobno kultowa