![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - moher - 06.11.2025 Jeśli ktoś dawkuje sobie Hexena jak klefa to jest to równia pochyła do pocharatanej psychy. Lepiej już zostać przy nepie który świetnie napędza do pracy, przynajmniej pożytek jakiś z tego masz. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 07.11.2025 Epsiakos Na tym hexie były moje najdłuższe biesiady i właściwie gdyby nie resztki zdrowego rozsądku to możnaby na nim jechać jeszcze dłużej. Co nie zmienia faktu, iż w życiu nie miałem styczności z takim stimem i chętnie jeszcze raz sięgnę po "heńka". Zabawy inteltkualne na tym dragu nie dość, że "smakują" wyjątkowo to jeszcze rzeczywiście są produktywne (co prawda wszelkie teksty pisane wymagają dużej obróbki, ale sama treść ma duży potencjał). RE: Hexen - Opinie o produkcie - Olan - 10.11.2025 Planuję pobrać 5g zamiast nepu, czy da się to dobrze vaporyzowac? Czy tylko do Osowa administracja wchodzi w grę? Pozdrawiam! Będę go brał +10g soon, jak kopię? Daje radę VAPO fajnie? RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 10.11.2025 Olan Waporyzowałem hexen, który był dostępny podczas wielkiego otwarcia (był wilgotnym towarem) i dało się. Teraz ponoć został lepiej oczyszczony, zatem powinno być nawet lepiej, ale poczekałbym na opinię osób, któe relatywnie niedawno kupowały ten sort. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 10.11.2025 (07.11.2025, 04:24)Konrad Curze napisał(a): Epsiakos Z tego co ja zaobserwowalem przez lata spedzone z henrykiem, to ze sama substancja tak jakby umozliwiala nam przez ten krotki czas (od zaczecia do mniej wiecej 24h) skorzystac w pelni z naszych zdolnosci ktore juz posiadamy, lecz zwyczajnie nie potrafimy z jakichs powodow w pelni ich wykorzystywac, Ba najczesciej nawet nie wiemy ze potrafimy wiecej. Odniose sie do tego tekstu o ktorym pisales, to juz zalezy mocno od samej osoby ale jezeli nie bedac osoba neuroatypowa, ogarniales bardzo bym powiedzial przyzwoicie Hexen i nawet ogarnales pisanie to szacunek, przy takim pierdolniku co ludzie mowia ze jest po hexenie czasami to duze osiagniecie. I tak, nie wiem czemu tak jest ale pare rzeczy ktore mialem przyjemnosc tworzyc z pomoca henia, poradniki czy inne guide do paru gier nadal sa w necie i ludzie nadal korzystaja z tego. Ja troszke inaczej po tym funkcjonuje, bo z negatywow jedyne co czuje to swoj zapach no i jak chcialem zaczac to pisac bez henryka to zwyczajnie by sie to nie udalo - praktycznie kazdy akapit i decyzje odnosnie jakiejs czynnosci czy wyboru probowalem wyjasnic, gdzie nie bylo potrzeby takiej i wprowadzalo to doslownie CHAOSInstrukcja obslugi Kija bejsbolowego, tyle ze zamiast przedstawic jak sie tym obslugiwac to dla przykladu opisal bym powod dla ktorego maly palec u lewej dloni jest o 2.7mm dalej od reszty palcy zaciskajacych Ogolnie po Nepie tez sie da, tyle ze Nep jest bardziej taki pozbawiony tych fajnych aspektow tworczych itp. ale dla przykladu na Nepie da sie bez problemowo pracowac itp nie wzbudzajac podejrzen RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 10.11.2025 Wydaje mi się że faza jaką mamy zależy co chcemy robić, ja przy NEP zapominam o obowiązkach i się bawię, więc po hexie będzie to samo. Jestem ciekawy różnicy RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 10.11.2025 Tłumaczę i objaśniam po raz drugi... Nie będzie opinii osób, które kupowały relatywnie niedawno bo hexen który został oczyszczony skończył się 22 października a moje zamówienie było jednym z ostatnich. Był tylko jeden rzut, który na początku był wilgotny, a dzięki braku zainteresowania kupujących został oczyszczony oraz spadła cena oraz dostępność od pięciu gram. Sort który wjedzie teraz będzie czym innym. RE: Hexen - Opinie o produkcie - DanteRivaa - 27.11.2025 Siema jutro wrzucę zdjęcie obecnego sortu. Wpadł hexen. Moc ma jebitna a nie należę do słabych graczy bo 1g nep robię w mniej niż 24 h a ostatnio 6g poleciało w 3 dni oj. Polecam i zgłaszam jeden problem... Takiej śmierdzącej chemii dawno nie czułem xD RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 27.11.2025 ![]() ![]() Tak jak prosiliscie bym napisal do Esco o zdjecia nowego sortu, to tak tez zrobilem i prosze oto i one. Jak dotrze moj pakunek to dodam jeszcze pare od siebie dla reszty RE: Hexen - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.11.2025 wygląda, SZTOS co ważne, ani pixela mokrego hexa... ... Epsiakos pomimmo tego, że hex to nie moja bajka, czekam na Twoją opinię o produkcie. Ciekawa jestem cusz Patron nam wykombinował na gwiazdkę za mocarza ✶ |