![]() |
|
Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: ABC walki z uzależnieniem (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=81) +--- Wątek: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? (/showthread.php?tid=5973) |
RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - kej9 - 10.12.2025 Cannapv anonimowi narkomani? Sniffiarz97 taak, musi uwazac na slomki haha
RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - Sniffiarz97 - 10.12.2025 Wiadomo i karty kredytowej bo wiesz czymś pokruszyć trzeba 😁 RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - Rweqerew333 - 10.12.2025 Dzisiaj chciało mi się ćpać jak zwykle w sumie chociaż czysty jestem od 18 tygodni to głody nadal lekkie są ale zjadłem Grześka Toffi i całkowicie mi się odechciało. Może komuś sprawdzi się ten sposub. RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - Konrad Curze - 10.12.2025 @"Rweqerew333" Po pierwsze gratulacje. Po drugie jest to jedna z klasycznych metod zastępowania jednego uzależnienia, drugim (mniej szkodliwym jak np. treningi albo w Twoim przypadku słodycz). RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - Rweqerew333 - 21.12.2025 Konrad Curze kurde z tymi Grześkami to by może zadziałało gdyby paka nie wpadła tego samego dnia ![]() Jednak po 4 miesiącach zaćpałem 😬 A te 4 miechy wytrzymałem bo byłem na odwyku. Tak to wątpie, że bym dał radę. Może jak bym skończył tą terapię planowo to bym już nie wrócił do nałogu... RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - sagitta - 19.03.2026 Po wyjściu z ośrodka wytrzymałam 3 tygodnie. Dalej ćpam, już nie codziennie jak przed ośrodkiem więc jest to dla mnie pewnego rodzaju sukces RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - wwojtuss - 16.04.2026 podziekowali mi za pobyt przedterminowo w osrodku terapeutycznym bo bylem dobrowolnie ale jako malolat, moi terapeuci jak slyszeli ze chce pospieszyc sie z koncem terapii o jakies 9 miesiecy wzgledfem planu, to mowili ze nawet roku nie wytrzymam to wytrzymalem 366 dni i sie zrobilem jakims klefem potrafie z dnia na dzien rzucic alkohol, fajki tez bym dal rade, ale tego scierwa stymulanbtowego to chyba nie dam rady w najblizszej przyszlosci, albo nie chce probowac, nie wiem jakie sa pobudki w podswiadomosci RE: Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc? - mariansagan - 06.07.2026 Kiedyś wydawało mi się oczywiste, ze nie będę mógł brać przez całe życie. Teraz, im dłuższa jest moja abstynencja, tym bardziej staje się dla mnie jasne, jak trudne będzie jej utrzymanie. Jest ciężko. Walczę ze sobą, czuję dużą ambiwalencję. Nie chce zaszkodzić sobie, nie chcę zawieść i stracić zaufania bliskich, ale jednocześnie tak tęsknię za tym stanem, że ostatnio codziennie wracam do tego myślami. Co więcej, po wszystkich próbach zerwania z substancjami, terapii, wiem, że nie czułbym się tak komfortowo i beztrosko ćpając. To trochę jak żałoba - tęsknisz za czymś i wiesz zarazem, że tego nie dostaniesz. Furtka zamknęła się bezpowrotnie, a gdy sięgniesz po procha, będziesz żałował. To jest właśnie uzależnienie. |