Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
Choroby psychiczne a rc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Na temat u偶ywek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dzia艂: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- W膮tek: Choroby psychiczne a rc (/showthread.php?tid=99)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Choroby psychiczne a rc - Beeniepatu - 05.03.2023

@"Twilight Sparkle"聽oj... To bylo naprawde dobre 馃挭btw, jest to jeden z zyciowych paradoksow, kiedy mowiac komus, ze jest super pozytywna osoba, nie jest to komplement

RE: Choroby psychiczne a rc - Mrs.Darkness - 11.04.2023

Jak si臋 ma choroby psychicznie nie powinno wogole stosowa膰 RC bo tylko pogorszy sobie stan ale wiadomo jak si臋 ma zaburzenia to chce sobie cz艂owiek polepszy膰 stan psychiczny ale sobie pogarsza

RE: Choroby psychiczne a rc - Chochlik - 16.04.2023

@"Mrs.Darkness"聽

Zale偶y co, zalezy na kogo. Juz tu pisa艂em par臋 post贸w, ale na bank jest tak:

kanna synt. w zaburzeniach depresyjnych to samob贸jstwo i skazanie siebie na m臋k臋, dodatkowo u mnie wje偶d偶a艂y stany derealizacyjne i jakie艣 wczesno psychotyczne czy ki hui. No i l臋ki podbijaj膮 niemi艂osiernie, niszcz膮 poczucie w艂asnej warto艣ci, czlowiek gnu艣nieje.聽

ketony o dziwo nie jebi膮 tak bardzo, pierwsza moja styczno艣膰 z cmckami w 2017 to by艂y przeb艂yski zdrowego 艂ba wolnego od negatywnych nieustannie my艣li xD niestety 艂膮czenie ich z kanna pojeba艂o mi w g艂贸wce. Ponadto stosuj膮c ketony w rozs膮dnych odst臋pach czasu, jak wcze艣niej pisa艂em, nie tracimy wcale efekt贸w r贸wnoleg艂ej kuracji antydepresyjnej, co mialem okazj臋 do艣wiadczy膰 w 2k22. Jednak obecnie powiem, 偶e rezygnacja z nich ca艂kowicie to jest dopiero booster do pewno艣ci siebie, zadowolenia z 偶ycia, relacji. 馃槏馃槏

RC benzo to kurestwo, urwane filmy, pojebane akcje, poglebiona deprecha. Ale ja z tym mialem tylko epziody jak kupowalem lata temu mniejsze ich ilo艣ci do zwa艂 po maczanach i keto. Ale偶 to by艂 durny pomys艂 xD

RE: Choroby psychiczne a rc - xumbo - 16.04.2023

Deralizacja i聽depersonalizacja takiego g贸wna nabawi艂em si臋 pal膮c syntetyczne kanna. Bardzo, bardzo d艂ugo zaj臋艂o mi wyj艣cie na prost膮 teraz nawet palenie weedu powoduje, 偶e czuj臋 si臋 "dziwnie" wyolbrzymiam wszystkie problemy, szukam dziury w ca艂ym. Dlatego jak zapale to w domowym zaciszu, nie ma mowy o paleniu w towarzystwie na jakiej艣 dom贸wce.

RE: Choroby psychiczne a rc - Mrs.Darkness - 22.04.2023

Ja teraz uwa偶am z dawkami i przede wszystkim nie jecha膰 w ci膮gach bo to najgorsze co mo偶e by膰 dla psychiki i dla samopoczucia

RE: Choroby psychiczne a rc - KiszczaK - 24.04.2023

Deprechy,zaburzenia emocjonalne,spadki samopoczucia i nerwic臋 to jest co zosta艂o mi po samplowanie od d艂ugich lat.
Mam zap艂at臋 za sw膮 pazerno艣膰 i wiecznie ma艂o,ma艂o,ma艂o..聽
Ci膮gi tygodniami,psychika to rujnacja by艂a,ale zaszlem z u偶ywkami do minimum i zdrowszy tryb 偶ycia da艂o mi do lepszego samopoczucia i psychika tak jakby si臋 regeneruje.
Koniec ci膮g贸w i raz na jaki艣 czas weekend z RC to wystarczy,alko nie przepadam i nie jest pity jako艣 cz臋sto.

RE: Choroby psychiczne a rc - Mrs.Darkness - 24.04.2023

Nerwica czasami depresja zosta艂o po wpierdalaniu RC nie ma lekko ale jako艣 daje rad臋 ale jednak czasami ciagne po co艣 nie powiem

RE: Choroby psychiczne a rc - spokoojest - 05.06.2023

jak sie wpyerdala wszystko naraz gar艣ciami bez opami臋tania, nie ma co sie dziwi膰, 偶e klepki w bani na zawsze si臋 przestawi膮 i jest pozamiatane, takie przypadki sie zdarzaj膮

RE: Choroby psychiczne a rc - Lifeisbrutal - 06.06.2023

Pytanie mo偶e z innej beczki,ale jak wyja艣ni膰 uaktywnianie聽sie objaw贸w聽choroby psychicznej przy dopalaczach聽a przy normalnym ulicznym krysztale tak nie mam?Kto艣 mo偶e wie co mo偶e by膰 przyczyn膮?Troch臋 dziwne dla mnie to jest,偶e dopy聽schizuj膮 a uliczne dragi nie.G艂贸wnie lecia艂a na alfie i wydaje mi si臋 偶e alfa mnie tak dojecha艂a

RE: Choroby psychiczne a rc - fiodor - 06.06.2023

Lifeisbrutal聽ale ta alfa to jako dopalacz czy uliczny ? Troch臋 si臋 gubi臋 w nazewnictwie Twoim, albo uliczny kryszta艂 ? Co to ?